//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Το UFO του Roswell ήταν μία μηχανή του χρόνου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; -ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ»
ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Ρόσγουελ: ένα αμφιλεγόμενο γεγονός που αποτέλεσε το αντικείμενο για εκατοντάδες βιβλία, μελέτες, μια πληθώρα τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ, καθώς και μια ταινία.

Μια ομολογουμένως παράξενη υπόθεση που άφησε στο πέρασμά της, ένα βουνό από θεωρίες, οι οποίες προσπάθησαν να εξηγήσουν ένα γεγονός γεμάτο μυστήριο.

Στις 8 Ιουλίου του 1947, η RAAF (Roswell Army Air Field) εξέδωσε δελτίο τύπου δηλώνοντας ότι το προσωπικό του 509th Bomb Group, ανέκτησε στις 7 Ιουλίου του 1947, τα συντρίμμια ενός “ιπτάμενου δίσκου” σε ράντζο κοντά στο Ρόσγουελ.

Αργότερα όταν κινήθηκε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και το θέμα άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, η πληροφορία μετασκευάστηκε, πως επρόκειτο δήθεν για κάποιο μετεωρολογικό μπαλόνι.

Νέες όμως μαρτυρίες και αναφορές που προέκυψαν, έφεραν στο φως σημαντικές λεπτομέρειες για μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση, που σκοπό είχε την ανάκτηση του εξωγήινου σκάφους καθώς και νεκρών εξωγήινων όντων που περιμαζεύτηκαν από την περιοχή του δυστυχήματος.

Ο αξιωματικός Philip J. Corso ―επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, και υπεύθυνος για την ανάλυση της τεχνολογίας του σκάφους του Roswell, που έγινε γνωστός με το βιβλίο του «The Day After Roswell»― υποστήριξε ότι στις 6 Ιουλίου του 1947, αργά το βράδυ στο Ft. Riley, του Κάνσας, είδε νεκρά σώματα εξωγήινων όντων, και επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός ζωντανού.

Όλο το υλικό, καθώς και τα σώματα των όντων μεταφέρθηκαν αρχικά στη αεροπορική βάση του Roswell και στη συνέχεια στο Los Alamos.

Στο εξωγήινο πλάσμα που ανασύρθηκε ζωντανό, δόθηκε από τον στρατό το όνομα ΕΒΕ (Extraterrestrial Biological Entities= εξωγήινη Βιολογική Οντότητα), επειδή είχε ανθρώπινα χαρακτηριστικά εκτός από τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα.

Τι θα λέγατε όμως αν η υπόθεση Roswell μπορούσε να εξηγηθεί με έναν πολύ διαφορετικό και ακραία εναλλακτικό τρόπο;

Τι θα λέγατε, αν το περίεργο σκάφος με το παράξενο πλήρωμά του, δεν ήταν κάτοικοι κάποιου μακρινού Γαλαξία του σύμπαντος, αλλά το σημείο προέλευσής τους βρισκόταν κάπου στο μακρινό μέλλον της ανθρωπότητας?

Philip Corso

Ενώ ένα τέτοιο σενάριο θα ακουγόταν ακραίο και απίστευτο από πολλούς, ο Philip Corso (Φίλιπ Κόρσο), φανέρωσε τις σκέψεις του γι’ αυτό το ιδιαίτερο σενάριο, μαζί με τον William Birnes, στο πολυσυζητημένο βιβλίο τους: «The Day After Roswell» (Η Επόμενη μέρα μετά το Roswell)

Η συγκλονιστική ιστορία αναφέρει την προσωπική γνώμη του Κόρσο, για την υπόθεση Ρόσγουελ, ενώ υπηρετούσε ακόμη στο στρατό.

Σε αντίθεση με το γεγονός, ότι πολλοί έχουν ανακηρύξει τον Κόρσο σαν έναν σοβαρό υποστηρικτή της άποψης ότι ένα εξωγήινο σκάφος κατέπεσε στη Γη του Νέου Μεξικού το 1947, στην πραγματικότητα, ο Κόρσο υποστήριζε κάτι πολύ διαφορετικό.

Ισχυριζόταν ότι τα ασυνήθιστα σώματα που βρέθηκαν στα ερείπια του σκάφους, ήταν γενετικά δημιουργημένα όντα, που κατασκευάστηκαν από τους ανθρώπους του μέλλοντος, προκειμένου να μπορούν να ταξιδέψουν στο χρόνο και όχι οι πραγματικοί δημιουργοί του ίδιου του UFO.

Βλέποντας ο  Corso (Κόρσο) αυτά τα γενετικά τροποποιημένα όντα, υποθέτει ότι αυτά κατασκευάστηκαν από τους ανθρώπους του μέλλοντος! Δεν διανοείται όμως ούτε για μια στιγμή, πως αυτά τα όντα μπορεί να είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του μέλλοντος, αφού δεν φαντάζεται την μελλοντική μετεξέλιξη του ανθρώπου, που μέλλεται να ενσωματωθεί με μηχανή.
Ήδη σήμερα, λίγα μόλις χρόνια μετά το γεγονός του Roswell, η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να κάνει το “μεγάλο άλμα” —που θεωρεί και “εξέλιξη”! Την ένωσή της με μηχανή.

Μια μικρή παρένθεση στο θέμα μας …
Το βίντεο έχει δυνατότητα μετάφρασης

Άρα υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα αυτά τα όντα να μην ήταν γενετικά τροποποιημένα δημιουργήματα, αλλά οι άνθρωποι του μέλλοντος!!!

Μέχρι τη στιγμή του θανάτου του ο Κόρσο, εξέταζε την πιθανότητα ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί ακόμα να μην είχε ιδέα για το ποιος πραγματικά κατασκεύασε το διαστημόπλοιο, ή ποιος γεννητικά μηχανούργησε τα σώματα που βρέθηκαν στο σκάφους, η κοντά στο σημείο της συντριβής του, και έδινε μεγάλη βαρύτητα στην άποψη, ότι το UFO του Roswell, ήταν στην ουσία, ένα είδος χρονομηχανής, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τους κατοίκους μια Γης του απώτατου μέλλοντος, παρά από όντα ενός μακρινού ηλιακού συστήματος.

Φυσικά είναι σημαντικό να αναφέρω ξεκάθαρα, ότι η ιστορία του Κόρσο, έχει γίνει αντικείμενο μεγάλης και έντονης διαμάχης.

Οι αναφορές του Κόρσο σχετικά με το Ρόσγουελ έχουν προσυπογραφεί από πολλούς, αλλά και από αρκετούς έχουν αποκηρυχθεί.

Θα μπορούσε βέβαια να μας βάλει σε μεγάλο προβληματισμό η περίπτωση, ότι αυτά τα όντα, μπορεί να μην ήταν στην πραγματικότητα γενετικά δημιουργημένα, αλλά μια μετάλλαξη του μελλοντικού ανθρώπινου είδους…

Επίσης, αν είναι σωστή η πεποίθηση του Φίλιπ Κόσρο ―πως το Roswell ήταν μια χρονομηχανή και όχι ένα εξωγήινο σκάφος― υπάρχει κάτι που θα πρέπει να αναρωτηθούμε. Ίσως εξετάζοντας τα υλικά του Ρόσγουελ «η εξουσία», κατάλαβε κάτι βαθιά ανησυχητικό για το μέλλον μας, κάτι που δεν τολμά να μοιραστεί μαζί με τον «λαουτζίκο» εκεί έξω…

Αυτό μου θυμίζει μια πληροφορία που δίνεται μέσω channeling στο βιβλίο της Barbara Marciniak: ‘ΓΑΙΑ’

«Υπάρχει ένα σημείο πολύ μακριά, στο δικό σας μέλλον, στο οποίο οι Φύλακες του Χρόνου ανησυχούν πολύ για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Ερχόμαστε από το μέλλον και ψάχνουμε μέσα στους διαδρόμους του χρόνου. Αυτή είναι η αποστολή μας. Από το πιθανό μέλλον απ’ όπου ερχόμαστε, στόχος μας είναι να αλλάξουμε το παρελθόν. Πρόθεσή μας είναι να αλλάξουμε το πιθανό μέλλον στο οποίο λειτουργούμε, γιατί αυτό το πιθανό μέλλον στην εξέλιξη της νέας κίνησης του σύμπαντος, οδηγείται σε τυραννία.»

Εκτός όμως από το παραπάνω στοιχείο, υπάρχει μια ακόμη ανησυχητική πληροφορία που ενισχύει την άποψη του Κόρσο και όπου δίνεται μέσω της επικοινωνίας που είχε ο Dr. Dan B. Burisch (Μικροβιολόγος – Γενετιστής και Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ) με μια άλλη ΕΒΕ οντότητα μέσω του προγράμματος ‘Υδροχόος’, αποκαλούμενη: J-Rod

Dan B. Burisch: «Με βάση τις συνεχείς δηλώσεις του, το λογικό αυτό ον έμοιαζε μάλλον να λαχταρά να διορθώσει μια σειρά από σφάλματα κρίσης και γεγονότα, που κατέληγαν μελλοντικά, ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ. Αναζητούσε κάτι που έχασε. Δεν ωθούνταν από κάτι που κέρδισε.

Αμέσως άρχισα να εξετάζω τα δεδομένα με μεγάλη προσοχή. Τελικά ανακάλυψα ―αναιρώντας την εξελικτική βιολογία– ότι το ανθρώπινο είδος είναι κάτι πολύ παραπάνω από το γενετικό του υλικό.

“Βρισκόμαστε εδώ με το τωρινό μας παρουσιαστικό ζητώντας βοήθεια!” Μου είπε κάποτε. Η δήλωση αυτή με άφησε άφωνο και με παρέλυσε.»

Μήπως αυτή η απεγνωσμένη ανάγκη για βοήθεια, ώθησε τα όντα του Roswell να ονομάσουν το σκάφος τους «ελευθερία» ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο;

Και ενώ τα χρόνια πέρναγαν, η υπόθεση Ρόσγουελ παρέμενε ένας γρίφος.

Ο Philip Corso στις 16 Ιουλίου του 1998,  πέθανε και ο γιος του,  Philip Corso Junior, συνέχισε το έργο του πατέρα του διατηρώντας την έντονη πεποίθηση ότι το σκάφος του Ρόσγουελ ήταν τελικά μια χρονομηχανή.

Λίγοι άνθρωποι  στον κόσμο της Ουφολογίας  γνωρίζουν ότι ο Φίλιπ Κόρσο ο νεότερος, έχει στοιχεία από τα οποία αποδεικνύεται, ότι γνωρίζει πολύ περισσότερα για το περιστατικό  του Roswell από ό,τι δημοσιεύτηκε στο βιβλίο του πατέρα του!

Το 2004, ο Philip Corso Junior,  μαζί  με τον William Burns (τον δεύτερο συγγραφέα του βιβλίου: «The Day after Roswell») σε συνέντευξη που έδωσαν στον Steven Bassett, στην εκπομπή X-Conference (Συνέδριο Χ), τόνισαν με έμφαση και οι δύο, ότι το περιστατικό του Ρόσγουελ ήταν στην πραγματικότητα μια χρονομηχανή.

Σ’ εκείνη την συνέντευξη, αναφέρθηκαν πολλά συνταρακτικά γεγονότα για το ταξίδι στο χρόνο και για τον πραγματικό λόγο της συγκάλυψης των UFO, με τον Φίλιπ Κόρσο να αναφέρεται πολλές φορές στον Steven Greer και το πρόγραμμα Αποκάλυψη (Disclosure project)

Υπάρχει παρουσίαση του Philip Corso Jr., όπου αναλύονται μακροσκελώς οι λεπτομέρειες του σκάφους του Roswell.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες για τις ΕΒΕ (extraterrestrial biological entities = εξωγήινες βιολογικές οντότητες) που είχαν δύο εγκεφάλους:  ο ένας ήταν οργανικός και θεωρούνταν ότι ήλεγχε τα όντα, και ο άλλος ήταν συνδεδεμένος με “κρυσταλλικά ηλεκτρονικά”, ―που μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει κατανοητά― και ο οποίος θεωρούνταν ότι συνέδεε τα όντα με το σκάφος μέσω του χρόνου.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτά τα όντα ήταν στην πραγματικότητα τεχνητές νοημοσύνες από το δικό μας μέλλον και ότι η συντριβή τους προκάλεσε διακλάδωση των χρονικών μας γραμμών και άλλαξε την ιστορία μας.

Εξαιτίας του περιστατικού του Ρόσγουελ πολλά channeling κατάφεραν να έρθουν σε τηλεπαθητική επαφή με αυτά τα όντα και να φέρουν πληροφορίες πολύ ιδιαίτερες, που ενισχύουν την άποψη ότι το περιστατικό του Roswell ήταν στην πραγματικότητα ένα ταξίδι στο χρόνο που επιχειρήθηκε από τους ανθρώπους του μακρινού μέλλοντος της ανθρωπότητας.

Η οντότητα που επικοινωνεί τηλεπαθητικά, ονομάζεται Mog ή «Μελλοντικός Παρατηρητής». Αυτή η ενεργειακή οντότητα μιλάει πάντα σε τρίτο πρόσωπο καθ’ όλη την διάρκεια της συζήτησης. Οι λίγες λέξεις που έχει πει, είναι:

«Όλα ξεκίνησαν με τις πέντε (5) θέσεις της γης. (Μήπως υπονοεί την 5η διάσταση της γης???

Εγώ ήμουν ένας…  Είμαι στρατιωτικός.  Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα.  Ο λαός μας πρέπει να μάθει να ενσωματώνεται.* Μιλάω για τη Σωτηρία της ανθρώπινης Φυλής. Για να είναι αυτοί όπλα ακριβείας, χωρίς ενεργειακό υπόβαθρο.   

[* Ενσωμάτωση: Ένταξη μέσα σε κάτι άλλο, έτσι ώστε να αποτελέσει με αυτό ενιαίο σώμα, αναπόσπαστο τμήμα του.

(Το σχόλιο απευθύνετε αποκλειστικά στους αναγνώστες του βιβλίου «Αντέχεις την Αλήθεια; Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας» και τους παραπέμπω στο τελευταίο κεφάλαιο «η ‘ύλη’ μετά την συντέλεια»…

Επαναλαμβάνω το προς ανάλυση απόσπασμα:
“Ο λαός μας πρέπει να μάθει να ενσωματώνεται (…πού? μέσα στους εντελώς κενούς, σ’ εκείνους τους χωρίς καν ενεργειακό υπόβαθρο). Μιλάω για τη Σωτηρία της ανθρώπινης Φυλής. Για να είναι (αυτοί) όπλα ακριβείας χωρίς ενεργειακό υπόβαθρο.”

Η κατάσταση εδώ σκιαγραφεί το ολοκληρωτικό τελείωμα του χρόνου αυτής της δημιουργίας, τότε που η περιβόητη 5η διάσταση θα οδεύει προς τον δεύτερο θάνατο, τότε που τα αποθέματα ζωής θα τελειώνουν, και όσοι από τους έμψυχους ανθρώπους θα διαθέτουν ακόμη τα τελευταία ψήγματα ζωής μέσα στην ψυχή τους, θα γίνονται βορά εκείνων των εξουσιαστών, των εκπεσόντων (δηλαδή) πρότερων θεών της ιεραρχίας των δημιουργών αυτής της ενεργειακής δημιουργίας, που κενοί πια θα σπεύδουν να απομυζήσουν και το ίστατο ίχνος ζωής που θα απομένει μέσα σε κάθε ανθρώπινη ψυχή, ακόμη και ενσωματωνόμενοι.]

Διαβάστε επίσης

Πιστεύουμε ότι ο Mog είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το περιστατικό της συντριβής του 1947 στο Roswell, στο New Mexico.

Μήπως τελικά η κυβέρνηση των Η.Π.Α. δεν έλεγε ψέματα όλα αυτά τα χρόνια;

Μήπως δικαίως επέμενε ότι δεν προσγειώθηκε ποτέ στο Roswell ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο;

Μήπως στην πραγματικότητα στο Roswell προσγειώθηκε μια μηχανή του χρόνου προερχόμενη από άλλη εποχή της Γης;

Αν όμως το σκάφος και τα σώματα προέρχονταν από ένα γήινο σκάφος από το μέλλον, μήπως το μέλλον αυτού του πλανήτη έχει γίνει τόσο μπερδεμένο προς το τέλος του κλαδιού του δέντρου της ζωής, που οντότητες προσπάθησαν να ταξιδέψουν πίσω, ώστε με κάποιο τρόπο να διορθώσουν ή και ν’ αλλάξουν κάπως την ιστορία;

Μήπως αυτοί οι επιβάτες είχαν κάποιο μήνυμα για την παρούσα ανθρωπότητα που μπερδεύτηκε σε κάποια ατυχή πρόσκρουση;

Σκέφτομαι με θετικό τρόπο σ’ αυτή την περίπτωση, όμως ίσως η κυβέρνησή των ΗΠΑ, δεν κρύβει υποχρεωτικά αυτό το μήνυμα, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνώριζε πώς να το παραλάβει.

Μήπως λοιπόν αυτός είναι ο λόγος γιατί υπόθεση Ρόσγουελ είναι ακόμη καλυμμένη με πέπλα απίστευτης μυστικότητας μετά από περισσότερο από 60 χρόνια αφότου συνέβη;

Ίσως το περιστατικό να πρέπει να μπει στο χρονοντούλαπο και να ανασυρθεί ξανά μετά από χρόνια για να μελετηθεί εκ νέου … αν δεν θα είναι ήδη αργά!!

antexeistinalitheia.gr

Πηγές:
http://mysteriousuniverse.org/2013/07/roswell-the-time-travel-theory/
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread797619/pg1
http://www.channelingthecollective.com/stories/maug-and-roswell-incident/
http://ia902709.us.archive.org/19/items/PhilipJ.Corso-DawnOfANewAge/PhilipJ.Corso-DawnOfANewAge.pdf

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Youtube