//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ “ΦΩΤΟΣ” ΚΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Ασχολήθηκα αρκετές ώρες για την συγγραφή  αυτού του άρθρου, μόνο για να αποδείξω την σύνδεση των αποκαλούμενων Εργατών του φωτός με τον Αρχάγγελο του σκότους Σαμαέλ, η αλλιώς διάβολο.
Την  φωτογραφία και το παρακάτω κείμενο που βλέπετε, τα παραθέτω ως αποκαλυπτικά στοιχεία της απάτης του διαβόλου, και κατ’ επέκταση την σύνδεση των εργατών του φωτός με τον διάβολο, την μασονία, και τους illuminati. Προσέξτε κάτω στη φωτογραφία την μασονική πυραμίδα και την κορυφή της, και συνδυάστε τα με το κλασσικό μασονικό σύμβολο.

Arkangel «ατομική» αίθουσα στο Ιερό των “Εργατών του φωτός” 11-15 Δεκεμβρίου 2012.

Η «ατομική» αίθουσα ARKANGEL είναι ένα εξελικτικό δώρο από τον St Germain και τον Αρχάγγελο Μέτατρον. Αυτή η ιερή αίθουσα επιταχύνει τις ατομικές δονήσεις του ανθρώπινου σώματος, που αυξάνει τα φυσικά άτομα της σάρκας στη Θεία καθαρότητα και τη δομή των ανωτέρων οχημάτων του καθαρού ηλεκτρονικού φωτός. Η καρέκλα ισορροπεί επίσης την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση, έτσι ώστε να μπορέσει το άτομο να διατηρήσει αυτές τις υψηλότερες συχνότητες.
Κατά τη διάρκεια των «προ» και «μετά» ημερών της 12-12-12, υπάρχουν ισχυρές εισροές φωτός που έχουν την ικανότητα της κίνησης της γης και όλης της ζωής μέσω ενός κβαντικού άλματος.  Προκειμένου να γίνει αυτό, το φως πρέπει να εξαχθεί μέσα απο μια φυσική φανέρωση με την φλόγα της καρδιάς. {Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα για ποιο πράγμα μιλάει…. Για την απάτη της αποκαλούμενης “Ζώνης φωτονίων” και τις επιπτώσεις που “δήθεν” θα έχει η επίδραση των φωτονίων στους ανθρώπινους αγγέλους απο την συγκεκριμένη ημερομηνία.}

Και συνεχίζει….

Ο καθισμένος στην καρέκλα θεσπίζει μια προθυμία να “αφήσει να πάει και να επιτρέψει” το Σύμπαν να παρέχει τα ενεργειακά σχέδια που χρειάζεστε εκείνη την ημέρα για τη συνεχή επέκταση σας. Μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να δώσετε και να λάβετε σε όλη δημιουργία.

Τέλη Συνεδρίας:

10 λεπτά 20 δολάρια
20 λεπτά 40 δολάρια
30 λεπτά 60 δολάρια
40 λεπτά 80 δολάρια
50 λεπτά $ 100
60 λεπτών $ 120

Μετά από το παραπάνω κείμενο και τις φωτογραφίες, συνεχίζω με περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα των εργατών του φωτός:

Μεταξύ των νεοεποχιτών, υπάρχει ένα κίνημα, γνωστό ως «Εργάτες Φωτός» ή «Εργάτες του Φωτός». Μερικοί, αν όχι όλοι οι  Εργάτες του Φωτός πιστεύουν στο διάβολο (τον οποίο θεωρούν ως εχθρό τους, φυσικά).

Αρχικά, εδώ είναι κάποιες γενικές πληροφορίες σχετικά με τους Εργάτες του Φωτός και τις κινήσεις τους:

Οι Εργάτες του Φωτός διαφέρουν αρκετά στις πεποιθήσεις τους. Μερικοί αποκαλούνται Χριστιανοί, ενώ κάποιοι άλλοι είναι αρκετά αντίχριστοι (ή τουλάχιστον αντι-φονταμενταλιστές). Οι περισσότεροι υποστηρίζουν μια αρκετά φιλελεύθερη οικουμενική διαθρησκειακή άποψη.

Ειδικότερα, οι Εργάτες του Φωτός διαφέρουν στις πεποιθήσεις τους, σχετικά με το διάβολο. Εδώ είναι κάποια άρθρα σχετικά με τις πεποιθήσεις στο διάβολο απο ορισμένους Εργάτες Φωτός:

Εδώ είναι μερικά άρθρα από Εργάτες του Φωτός, που δεν πιστεύουν στο διάβολο (ως πνευματικό ον, τουλάχιστον):

Έχουμε απ’ όλα τα “φρούτα”. Εδώ είναι ένα άρθρο από έναν Εργάτη Φωτός, που πιστεύει στο διάβολο, και ότι ο κόσμος κυβερνάται από μια σατανική συνωμοσία:

Για τουλάχιστον μερικούς Εργάτες του Φωτός, αν και πιθανόν δεν είναι η πλειοψηφία, με πεποιθήσεις που μπορεί να λατρεύουν μια μορφή:

Η πλάνη των εργατών του φωτός:

Στα ποικίλα βιβλία, φυλλάδια και ιστοσελίδες που μελέτησα κυριαρχούν οι εξής προτροπές: «γνωρίστε τους αόρατους βοηθούς σας – τους φύλακες αγγέλους και πνευματικούς καθοδηγητές σας, επικοινωνήστε με τους αγγέλους, εργαστείτε με τους αγγέλους, καλέστε τους αγγέλους, συνδεθείτε με τους αγγέλους, συντονιστείτε με την αγγελική ενέργεια, αποκτήστε αγγελική συνειδητότητα» έτσι ώστε «να αυξήσετε την ενέργεια και τη δόνησή σας, να απαντήσετε στα ερωτήματά σας, να λάβετε βοήθεια σε κάθε τομέα της ζωής σας, να θεραπευτείτε». «Οι άγγελοι είναι πανίσχυροι θεραπευτές και μπορείτε να εργαστείτε μαζί τους για να επιταχύνετε τις θεραπευτικές τους προσπάθειες», «οι άγγελοι είναι δυνατοί και γεμάτοι αγάπη», «οι άγγελοι είναι φίλοι σας», «οι άγγελοι βοηθούν όποιον τους το ζητήσει». Μόνο που αυτοί οι άγγελοι δεν είναι άγγελοι, αλλά πεπτωκότες άγγελοι, δηλαδή δαίμονες. Κι αυτό είναι η ουσία του προβλήματος. Ο κόσμος που δεν γνωρίζει σχετικά, εύκολα μπορεί να παραπλανηθεί, αφού δεν είναι άλλοι από τους δαίμονες που μεταμφιέζονται σε αγγέλους και εξαπατούν τους ανθρώπους. Ή όπως το ορίζουν ειδικοί μελετητές «το πρόβλημα είναι ότι τα πνεύματα του τσάννελινγκ που ισχυρίζονται ότι είναι οντότητες γεμάτες σοφία και αγάπη ή άγγελοι σταλμένοι από το Θεό είναι πνεύματα που ψεύδονται και τα οποία η Γραφή αναγνωρίζει ως δαίμονες.»[20]

«Οι άνθρωποι στην πορεία ανάβασης μιλούν όλοι για το φως. Μια μοναδικά επιλεγμένη ταμπέλα για πολλούς είναι ο όρος εργάτης του φωτός. Φως είναι ένας όρος για την ενέργεια ή για τη συνείδηση. Δεν μπορεί όμως κανείς να συζητήσει το φως χωρίς να συζητά το σκοτάδι. Στην πραγματικότητα, για μερικούς εργάτες του φωτός, μια εστίαση στο σκοτάδι έχει γίνει εξίσου ισχυρή με μια εστίαση στο φως.». ” Και δεν είναι καθόλου περίεργο, αφού ο ίδιος ο σατανάς μεταμφιέζεται ως «άγγελο φωτός»  Κορινθίους 11:14).

“Ο Θεός του κόσμου τούτου (δηλαδή ο διάβολος) ετύφλωσε το νουν των απίστων ώστε να μη δουν το φως του ευαγγελίου της δόξης του Χριστού ο οποίος είναι εικόνα του Θεού”.[Β΄ Κορινθίους δ 3]


Παρακάτω θα διαβάσετε την εμπειρία ενός πρώην εργάτη του φωτός και την πλάνη του από τον διάβολο.

Από την εμπειρία μου ως εργάτης του φωτός, θυμάμαι συχνά την ομιλία για το Θεό ή τον Ιησού. Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να στέκεται στο πλευρό των Θεών. Μπορείτε να πείτε: «Πιστεύω στο Θεό, και υποστηρίζω τον Ιησού. Τι λάθος κάνω με αυτό; “Αυτό είναι ακριβώς που ρώτησα τον εαυτό μου. Αλλά το ερώτημα είναι, σε ποιόν θεό αναφέρονται οι εργάτες του φωτός; Είναι πραγματικά για τον Ιησού Χριστό; Είναι για τον Θεό της Βίβλου; Είναι για τον Ιησού Χριστό, το σωτήρα, τον Υιό του Θεού; Ο διάβολος θέλει να μας κάνει να το θεωρήσουμε,  καθώς και για να μας πείσει για την ανυπαρξία του. Αλλά αυτός παραπλανά μόνο τους ανθρώπους σε ένα επικίνδυνο και λάθος δρόμο. Αυτά είναι σημάδια του:

Εξ αρχής ο διάβολος είναι ένας ψεύτης. Ο διάβολος είπε κατά τη διάρκεια της παραμονής στον Κήπο της Εδέμ. “Δεν θα πεθάνετε σίγουρα, γιατί ο Θεός ξέρει ότι όταν θα τρώτε από το μήλο, τα μάτια σας θα ανοίξουν, και θα είναι σαν τον Θεό, γνωρίζοντας το καλό και το κακό ” (Γένεση 3,4). Ο Αδάμ και η Εύα δεν έγιναν σαν τον Θεό. Μάλλον το αντίστροφο, έγιναν θνητοί και τους απαγορεύτηκε ο Κήπος της Εδέμ.

Πολλοί εργάτες του φωτός έρχονται διανοητικά σε επαφή με τα λεγόμενα όντα του φωτός, μύστες, τους αγγέλους, τους αδελφούς και τις αδελφές μιας έναστρης οικογένειας, νεκρούς συγγενείς ή φίλους. Θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει πάντα ένας δαίμονας πίσω από τέτοιου είδους επαφές. Ένας άγγελος του Θεού, ένα πνεύμα των νεκρών δεν θα ερχόταν σε επαφή ποτέ με ένα πρόσωπο μέσω ανώτερης επικοινωνίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε επαφή με την πνευματική πραγματικότητα είναι ένα ανάθεμα στο Θεό.

Θα ήθελα να παραθέσω ένα απόσπασμα από μια σειρά μαθημάτων των εργατών του φωτός:

“Είστε ο δημιουργός της ζωής σας, με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα.
Όλα αυτά που ψάχνετε υπάρχουν ήδη -μέσα σας. Όλη η έρευνά σας θα σας οδηγήσει τελικά στον εαυτό σας. Βρείτε την ελαφρότητα και τη χαρά στη ζωή σας και θεωρήστε ότι είστε ένας με όλους.”

Αυτές οι λίγες γραμμές αποτελούνται μόνο από σατανικά ψέματα. Πιστεύεται επίσης ότι είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τη δική μας πραγματικότητα. Περίεργο … γιατί τίποτα δεν άλλαξε ποτέ. Ακριβώς το αντίθετο: ο κόσμος μας έγινε πιο κακός. Από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα μόνο χειροτέρεψαν. Μπορείτε να μου πείτε για έναν εργάτη του φωτός που έχει δημιουργήσει τη δική του ζωή; Αυτές τις μέρες αναρωτιέμαι αν εγώ πραγματικά πίστευα όλα αυτά στο παρελθόν. Η παραπάνω αναφορά είναι σύμφωνη με μοιραία βλασφημία.
Για να είμαστε υποδηλωτικοί μιας δημιουργίας από τους εαυτούς μας – χωρίς Θεό – μετατρέπει ό, τι γνωρίζουμε από την Βίβλο ανάποδα.
Χωρίς το Θεό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Η παραπάνω αναφορά είναι ένα τέχνασμα από τον διάβολο, που θέλει να προωθήσει αθεϊστικές ιδέες, και να πιστέψουμε ότι όλοι είμαστε Θεοί.

Επιμέλεια άρθρου Vagedim / Αθέατη γνώση

 

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Youtube