contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

ΚΑΥΣΗ Ή ΤΑΦΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ?

Εκτύπωση

Η αντιγραφή απαγορεύεται

Adis, Αγγελική Αναγνώστου, Αντέχεις την Αλήθεια, το χρονικό της αιχμαλωσίας, το τελευταίο κάλεσμα, υπερσύμπαντα, υπερσύμπαν,

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,
ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ,
ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ»


ΕΡΩΤΗΣΗ:

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το ποια είναι η θέση σας πάνω στο θέμα της καύσεως αντί ταφής του σώματος. Είμαι σε δίλημμα. Από την μια η ιδέα της ταφής μου είναι αποκρουστική από την άλλη δεν θα ήθελα με τίποτα να κάνω κάτι ενάντια στον Χριστό και την πίστη μας.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Πράγματι η ιδέα της ταφής, είναι πολύ αποκρουστική αναφορικά με την διαδικασία της σήψης. Υπάρχει  όμως και ένας άλλος, πολύ μακάβριος παράγων, από το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά ανθρώπων που θάβονται, επειδή απλά θεωρούνται νεκροί, χωρίς όμως να είναι πραγματικά. Τον μεσαίωνα μάλιστα, υπήρχε η συνήθεια να μπαίνει στον τάφο κάποιο καμπανάκι που συνδεόταν με το φέρετρο, ώστε σε περίπτωση που ο νεκρός … δεν ήταν νεκρός, να ειδοποιεί…

Ιστορίες φρικτές…

Στην περίπτωση όμως της καύσης, αναδύεται ένα ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ πρόβλημα για όσους καίγονται. … Ενδεχομένως γι’ αυτό υπήρχε σαν τιμωρία τον μεσαίωνα η καύση των μαγισσών.

death

Όταν ο άνθρωπος πεθαίνει, αυτό που γίνεται αρχικά, είναι ότι εγκαταλείπει το φυσικό του σώμα και για ένα διάστημα περίπου 40 ημερών, περιφέρεται με το αιθερικό του σώμα στις αιθερικές ενεργειακές περιοχές. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση.

Αυτή είναι μια περίοδος που ακόμη δεν έχουν αρχίσει τα δύσκολα για την Ψυχή…

Αυτό συμβαίνει, επειδή το φυσικό σώμα (που θάβεται) δεν έχει ακόμη διαλυθεί πλήρως, με συνέπεια να μην έχει διαλυθεί πλήρως και το αιθερικό σώμα.  Το αιθερικό είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το φυσικό σώμα, ως το πατρόν που υποστηρίζει το φυσικό.

«Το αιθερικό σώμα γεμίζει παντού το φυσικό σώμα και πρέπει να το καταλαβαίνουμε σαν ένα είδος αρχιτέκτονα αυτού.

Όλα τα όργανα συγκρατούνται στο σχήμα και στη μορφή τους με τα ρεύματα και τις κινήσεις του αιθερικού σώματος. Η φυσική καρδιά βασίζεται στην αιθερική καρδιά, ο φυσικός εγκέφαλος βασίζεται στον αιθερικό εγκέφαλο κ.ο.κ.

Δηλαδή το αιθερικό σώμα είναι πολυμερές όπως το φυσικό, μόνο που είναι πιο πολύπλοκο. Στο αιθερικό υπάρχει μια ζωντανή ροή του ενός μέλους στο άλλο, ενώ στο φυσικό υπάρχουν διαχωρισμένα μέρη». [ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΣΤΑΪΝΕΡ, ‘ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ’]

«Το αιθερικό σώμα είναι ο καμβάς πάνω στο οποίο κεντιέται από τον αιθερικό δονισμό, το φυσικό σώμα του ανθρώπου». [ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ, ‘ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝ. ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ’]

Μόλις το φυσικό σώμα μπει σε πλήρη αποσύνθεση, τότε διαλύεται και το αιθερικό σώμα και η ψυχή παραμένει περιβεβλημένη με το επόμενο σώμα της, το άνοο αστρικό, κυριευμένη ΜΟΝΟ από συναισθήματα.

Ο αποκωδικοποιητής αιθερικός εγκέφαλος διαλύεται τότε μαζί με το αιθερικό σώμα, και το εναπομείναν αστρικό σώμα, αδυνατεί να δημιουργήσει πλέον τις ολογραφικές εικόνες του κόσμου. … Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε ένα σύμπαν άμορφης κυματοειδούς ενέργειας, όπου ΜΟΝΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ―ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ― μορφοποιεί εικόνες. Εικόνα στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

«Με όρους φυσικής δεχόμαστε ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαφορετικών συχνοτήτων αλλά αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα αυτά ως χρώματα. Δεχόμαστε κύματα πίεσης αλλά τα αντιλαμβανόμαστε ως λέξεις. Προσλαμβάνουμε χημικές ενώσεις από τον αέρα και το νερό, αλλά αισθανόμαστε οσμές και γεύσεις. Όλα αυτά τα χρώματα οι ήχοι οι οσμές οι γεύσεις δεν υπάρχουν αφ’ εαυτών, αλλά δημιουργούνται νοητικά στον εγκέφαλο μέσα από αισθητική επεξεργασία[Μ. ΔΑΝΕΖΗΣ Σ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ‘Η ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ’]

Αποτέλεσμα της πλήρους διάλυσης του φυσικού σώματος είναι η ταυτόχρονη διάλυση και του αιθερικού. Αν το φυσικό σώμα διαλυθεί ακαριαία, τότε σχεδόν ακαριαία διαλύεται και το αιθερικό. Όσο περισσότερο διάστημα παραμένει ανέπαφο το φυσικό σώμα, τόσο διατηρείται και το αιθερικό.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι Φαραώ βαλσάμωναν τα σώματά του, ούτως ώστε να διατηρούν ακέραιο το αιθερικό τους σώμα στα αιθερκά πεδία. Περιβάλλανε μάλιστα τους τάφους τους με όλες τις σχετικές κατάρες, ώστε να μην διαταράξει κανείς την κατάσταση που βρίσκονταν.

Όλοι οι «άγιοι» που διατήρησαν ακέραιο το φυσικό τους σώμα μετά τον θάνατό τους, ―αρκετοί χρησιμοποιώντας εν ζωή κάποιες μυστικές τεχνικές― παραμένουν στα αιθερικά πεδία.  Από εκεί, με μεγάλη ευκολία μπορούν να επεμβαίνουν στα γεγονότα της (πυκνής) ύλης ―κάνοντας θαύματα ή πραγματοποιώντας οι Φαραώ τις κατάρες τους― επειδή το αιθερικό πεδίο, είναι το πατρόν πάνω στο οποίο δομείται το υλικό και όλες οι καταστάσεις, πριν εκδηλωθούν στο υλικό πεδίο, προσυμβαίνουν στο αιθερικό.

Μόλις το αιθερικό σώμα διαλυθεί, κάθε «εικόνα» παύει να υπάρχει, αφού ο αιθερικός αποκωδικοποιητής εγκέφαλος διαλύεται κι αυτός. Πλέει τότε η Ψυχή περιβαλλόμενη από το αστρικό/συναισθηματικό της σώμα, σ’ έναν άμορφο ωκεανό ενεργειακών συναισθημάτων, αγόμενη και φερόμενη από τα ίδια της τα συναισθήματά· τα συναισθήματα που η ίδια καλλιέργησε στη ζωή της.
Από εκεί, αρχίζει η πραγματική μεταθανάτια πορεία της ψυχής, καθώς και η ΚΡΙΣΗ της… «επί του φοβερού βήματος του θεού» δημιουργού, … και φυσικά ΟΧΙ του Ύψιστου Πατέρα! Το πως θα αποφύγει αυτή την «κρίση» το έχουμε πει… [1], [2]

metathanatia-poria-tis-phixis, Αγγελική Αναγνώστου, Αντέχεις την Αλήθεια, το χρονικό της αιχμαλωσίας, το τελευταίο κάλεσμα, υπερσύμπαντα, υπερσύμπαν,

Τότε η ψυχή περιβεβλημένη από το αστρικό/συναισθηματικό της σώμα, είναι αδύνατον να κρύψει ακόμη και τα πιο μύχια συναισθήματα που καλλιέργησε στη ζωή της και τα οποία αποτυπώθηκαν στο αστρικό της σώμα. Ακολουθεί τότε την προδιαγεγραμμένη πορεία κρίσης και τιμωρίας που ακολουθούν όλες οι ψυχές στα αστρικά πεδία, σ’ αυτήν την δημιουργία της ομηρίας.

apotefrosi

Αν λοιπόν κάποιος νεκρός μπει στην διαδικασία της καύσης του φυσικού σώματος, αυτή η φρικτή περίοδος διέλευσης στα αστρικά πεδία, έρχεται σχεδόν ακαριαία, προτού η ψυχή προλάβει να προσαρμοστεί στην νέα της (μεταθανάτια) κατάσταση, αλλά και πριν να προλάβει να επιλέξει το διαφορετικό μονοπάτι που θα την οδηγήσει σε πιο πνευματικές περιοχές, ΠΑΡΑΚΑΠΤΩΝΤΑΣ και τα αστρικά πεδία, αλλά και την κρίση που κυριαρχεί εκεί.

Το καλύτερο λοιπόν για κάποιον νεκρό, είναι να θάβεται, ώστε η ψυχή να ακολουθήσει ήρεμη την πορεία προσαρμογής της.

Με την καύση, αυτή η περίοδος προετοιμασίας στα αιθερικά πεδία συρρικνώνεται υπερβολικά.

Χωρίς το αιθερικό σκάφανδρο/σώμα η Ψυχή, είναι αδύνατον να παραμείνει στο αιθερικό πεδίο· έτσι περνάει κατ’ ευθείαν, στην κόλαση των αστρικών διαστάσεων!!!

antexeistinalitheia.gr

Similar posts

7 Σχόλια

 1. stefanosgr's Gravatar stefanosgr
  23/01/2016    

  Αυτό με το λευκό φως που αναφέρεται σε άλλο άρθρο συμβαίνει με το αστρικό σώμα; και αν ναι τότε πως μπορεί ο άνθρωπός να μην το επιλέξει αφού λειτουργεί με το συναισθηματικό σώμα που δεν διαθέτει κριτική σκέψη

 2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ's Gravatar ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
  24/01/2016    

  Το λευκό φως εμφανίζεται στο αιθερικό πεδίο, όταν η ψυχή είναι ακόμη περιβεβλημένη με το αιθερικό της σώμα.

 3. Κώστας Παπαδάκης's Gravatar Κώστας Παπαδάκης
  22/09/2017    

  Αν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει το Φως το Αληθινό των Υπερκόσμων της Αλήθειας πριν αφήσει το φυσικό του σώμα, σε τι θα τον επηρεάσει αν διαλέξει την αποτέφρωση αντί της ταφής; Νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα προσαρμογής στα αιθερικά επίπεδα γιατί θα ξέρει που πρέπει να κατευθυνθεί.
  Επειδή εδώ και χρόνια έχω καταλήξει στην αποτέφρωση θα ήθελα την απάντησή σας στο σκεπτικό μου.

  Ευχαριστώ που προσφέρατε αυτό το βιβλίο.

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ's Gravatar ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
   25/09/2017    

   Μόνο το αιθερικό σώμα έχει κάποια ικανότητα σκέψης (μετά τον θάνατο), αφού ακόμη διατηρεί το «πατρόν» του αποκωδικοποιητή εγκέφαλου. Το αιθερικό σώμα διαλύεται σχεδόν ταυτόχρονα με το (σάρκινο) φυσικό. Μόλις το αιθερικό σώμα διαλυθεί (μέσα σε 40 ημέρες από τον θάνατο), τότε το επόμενο σώμα με το οποίο περιβάλλεται η ψυχή, είναι το ΑΝΟΟ (χωρίς νου) αστρικό σώμα. Το σώμα δηλαδή των συναισθημάτων. Αν όμως προκληθεί σύντομα η καύση, τότε καταστρέφεται σχεδόν αυτόματα και το αιθερικό σώμα (αφού παύει εντελώς η ύπαρξη του φυσικού) και τότε η ψυχή, πριν προλάβει να καταλάβει τι της έχει συμβεί (δηλαδή ο σωματικός θάνατος), βρίσκεται περιβεβλημένη με ένα άνοο αστρικό, χωρίς καμία δυνατότητα ούτε προσανατολισμού, ούτε προγραμματισμού για το τι πρέπει να κάνει. Τότε η ψυχή γίνεται ένα εύκολο άθυρμα στις επιθυμίες των αστρικών δαιμόνων, πριν προλάβει να βρει την πόρτα διαφυγής.
   Γι’ αυτό οι Φαραώ ταρίχευαν τα φυσικά τους σώματα, ώστε (διατηρώντας αιώνια το φυσικό τους σώμα -ταριχευμένο) να διατηρήσουν μ’ αυτόν τον τρόπο και το αιθερικό, αποφεύγοντας τον κίνδυνο να μεταβεί η ψυχή τους στις φρικτές περιοχές των αστρικών πεδίων. Επίσης γι’ αυτό έκαιγαν τον μεσαίωνα και τις μάγισσες, ώστε τιμωρώντας τες, να τις αναγκάσουν να μεταβούν κατ’ ευθείαν στα κολαστήρια του αστρικού πεδίου.
   Επομένως η «λογική» για την αναζήτηση της Λύτρωσης, υπάρχει μόνο όταν το αιθερικό σώμα είναι ακόμη ενεργό.

 4. Αλέξανδρος's Gravatar Αλέξανδρος
  08/11/2017    

  Πριν απο 45 ημέρες η γιαγιά μου (84 ετών), η οποία με μεγάλωσε ως μητέρα, έφυγε απο την ζωή λόγω μη έγκαιρης διάγνωσης παγκρεατίτιδας. Είχε συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου και η ίδια το ήθελε. Μιλάγαμε πολύ ανοιχτά για ολα τα θέματα. Επιθυμία της ηταν να γίνει καύση, οπως και έγινε. Έκτωτε δεν την εχω δεν σε κάνενα μου όνειρο (μεταξύ μας γελώντας είχαμε κάνει συμφωνία, πως θα έρχετε να με ‘βρίσκει’ εαν ‘υπάρχει κάτι’). Διαβάζοντας το άρθρο σας ανυσηχώ οτι τα πράγματα δεν πήρανε την ‘σωστή τροπή’. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, πιστεύετε οτι η ψυχή έχει συνείηδη – μνήμη; Είμαι πεποισμένος οτι σε ενα αλλο επίπεδο που το ανθρώπινο ‘μάτι’ δεν μπορεί να δει, υπάρχει ως ενέργεια. Ευχαριστώ.

 5. Σωτήριος's Gravatar Σωτήριος
  06/12/2017    

  Κα.Αγγελική όσον αφορά την μεταμόσχευση σημαντικών οργάνων όπως,λόγου χάρη η καρδιά,τι κίνδυνοι ελλοχεύουν;
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ's Gravatar ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
   12/12/2017    

   Ο άνθρωπος είναι ένα πολυεπίπεδο ον που απαρτίζεται από πολλά ενεργειακά σώματα. Τα σώματα αυτά βρίσκονται κάθε ένα και στο δικό του ιδιαίτερο ενεργειακό πεδίο όπου ανήκει. Η κοινή «συνισταμένη» αυτών των ενεργειακών σωμάτων, είναι το φυσικό σώμα. Τα ενεργειακά αυτά σώματα, «πλαισιώνουν» και «διαπερνούν» όλα τα τμήματα του φυσικού ορατού σώματος, άσχετα αν κάθε ένα βρίσκεται και σε διαφορετικό ενεργειακό πεδίο.
   Την ώρα του θανάτου, λύνεται ο συνεκτικός ιστός αυτών των σωμάτων και μέσα σε κάποιο ορισμένο χρονικό διάστημα, κάθε ενεργειακό σώμα αποσύρεται ―ή απομπλέκεται― από το υλικό σώμα, μέχρι να εγκαταλείψει οριστικά το φυσικό σώμα.
   Με την μεταμόσχευση ―όπου τα μέρη/μέλη του φυσικού σώματος (τα μοσχεύματα) αφαιρούνται με τον εγκεφαλικό θάνατο και όχι τον οριστικό― βρίσκονται ακόμη πλαισιωμένα από τα ενεργειακά τους αντίστοιχα σώματα.
   Καθώς το μόσχευμα αφαιρείται ―ζωντανό ακόμη― και διατηρείται κατ’ ανάγκη ζωντανό, δεν αποκόβονται τα ενεργειακά μέρη του, με αποτέλεσμα όταν πλέον ο δότης πεθάνει, να έχει μέρος της ενέργειάς του ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ σε ένα ζωντανό ακόμη μέρος του σώματός του, που βρίσκεται πλέον στο σώμα του λήπτη.
   Έτσι, ο δότης γίνεται ένα πρόσγειο παγιδευμένο πνεύμα, σαν έναν χαρταετό που κρατιέται δεμένος με ένα ενεργειακό νήμα από το μόσχευμα μέσα στο σώμα του άλλου ανθρώπου.
   Πέραν όμως απ’ αυτό το προσωπικό δράμα της ψυχής του δότη, ο λήπτης ακολουθείται διαρκώς από τον δότη του, ―αφού το ζωντανό με την ενέργεια του δότη μόσχευμα τον κρατά παγιδευμένο― και (ο λήπτης) επηρεάζεται και ενεργειακά και ψυχικά από αυτόν (τον δότη).
   …Και αν ο δότης ήταν ένα καλοκάγαθο πνεύμα, τότε αυτή, είναι μια εύνοια για τον λήπτη. Αν όμως ο δότης ήταν ένας ενσαρκωμένος δαίμονας, τότε η σκοτεινή ενέργεια του δότη, επιδρά με το χειρότερο αποτέλεσμά της στον λήπτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Google Plus