//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Σχόλια που έγιναν γι’ αυτό το άρθρο, στο παλιό site


#1 Panagiota 27-12-2011 11:59
Είναι συγκλονιστική αυτή η γνώση και η συνειδητοποίησή της.Αν όμως πραγματικά συνειδητοποιήσουμε ποιος είναι ο πραγματικός μας πατέρας και τόπος τότε δεν χρειάζεται καμιά προσπάθεια να γίνουμε “πικραμύγδαλα”. Απλά θα αρχίσει να συμβαίνει κι εμείς θα νοιώθουμε ότι αποχωρούμε. «Η Αλήθεια θα σας απελευθερώσει».
Αυτή η συνειδητοποίηση δεν είναι εύκολη, γιατί σαν ορθολογιστές τα προσλαμβάνουμε όλα μέσα απ΄το νου δηλαδή απ’ το ενεργειακό μας κομμάτι. Θα πρέπει να «θυμηθούμε» το δρόμο για να βγούμε απ’ αυτό.
Η προσπάθεια του να είμαστε ακέραιοι ίσως είναι το πρώτο σκαλοπάτι. Και γινόμαστε Ακέραιοι αν κάνουμε αυτογνωσία, όπως γράφεις και στο βιβλίο.
Σ’ ευχαριστούμε

#2 Jonny 06-01-2012 09:51

Ας μην ξεχναμε λοιπον όπως λέει και στο βιβλίο ότι για να μπορέσει να μας πάρει ο Ιησούς χρειάζεται και ένα κλειδί δηλαδή να μην πάρουμε το ¨χάραγμα του θηρίου” όπως αναφέρεται στην αποκάλυψη.
Μετά από ερευνα που έκανα ψάχνοντας και αποκωδικοποιωντας στοιχεία και γεγονότα σε σχέση με το τι θα μπορούσε να είναι το χάραγμα, δηλαδή με ποιο τρόπο ή με ποια πρόφαση θα προσπαθήσουν να μας το επιβάλουν διαπίστωσα τα εξής:
Τα chemtrails που ψεκαζουν με τα αεροπλάνα σε όλον τον πλανήτη είναι πια αποδεδειγμένο ότι δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα και το έδαφος με αλουμίνιο, στρόντιο και βάριο. Το ερώτημα είναι γιατι το κάνουν αυτό. Μετά από προσωπική έρευνα και έχοντας ρωτήσει και πρωην αρχηγό της ΕΥΠ ο οποίος παραδέχτηκε ότι γνωρίζει το θέμα αλλά όπως λέει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, βρήκα έρευνα γιατρών στις ΗΠΑ οι οποίοι εξέτασαν το αίμα από 600 άτομα τα τελευταία 3 χρόνια και από αυτά μόνο 4 είχαν φυσιολογικά επίπεδα βιταμίνης D. Ολοι οι υπόλοιποι είχαν πρόβλημα.

#3 Jonny 06-01-2012 09:59

Η βιταμίνη D θυμίζω ότι δεν λαμβάνεται με την τροφή αλλά δημιουργείται με την έκθεση στον ήλιο. Η έλλειψη της προκαλεί μεγάλα προβλήματα στον οργανισμό. Τα chemtrails λοιπόν αλλάζουν την συχνότητα τους φωτός (φιλτράρουν) έτσι ώστε να μην μπορούμε να συνθέσουμε βιταμίνη D. Αυτό θα προκαλέσει αρρώστιες και γενικά θα καταστήσει τον κόσμο ευάλωτο χωρίς όμως να τον σκοτώσει. Θα ανακοινώσουν λοιπόν μια δικαιολογία ότι λόγω μόλυνσης της ατμόσφαιρας ή λόγω αλλαγης της ακτινοβολίας του ήλιου η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα.

#4 Jonny 06-01-2012 10:04

Και τότε θα προσφέρουν την λύση. Το μαγικό εμβόλιο που βοηθάει στην δημιουργία βιταμίνης D και την ¨σωτηρία” της ανθρωπότητας. Αν το καλοσκεφτούμε βέβαια φαίνεται λογικό. Το μόνο κοινό που έχουν όλοι ανεξαιρέτως στον πλανήτη είναι ο ήλιος. Έτσι ούτε με πανδημίες και θανατηφόρους ιους όυτε με τίποτα άλλο δεν θα προσπαθήσουν να μας εξαναγκάσουν σε εμβολιασμό, αλλά με την απλή αθώα βιταμίνη D. Η πανουργία δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο. Προσοχή λοιπόν…

#5 Απόλλων 27-01-2012 17:42

..καλησπέρα και καλώς σας βρήκα..Μια παρατήρηση-ερώτημα: Αναρωτιέμαι αν υπάρχει προστασία απο αντίρροπες δυνάμεις..Δηλαδή το “Μη Ον” που δημιούργησε ετούτο τον κόσμο,κάνει διάφορες προσπάθειες για την συνεχή υποδούλωση μας..Όμως, απ’ την άλλη..δε θα έπρεπε το “Ον” να έχει μεριμνήσει γι’ αυτό..και να έχει αποστείλει ανάμεσα μας ανάλογες δυνάμεις για την προστασία μας..??(για όσους επιθυμούν δηλαδή την αφύπνιση και σωτηρία..??)

#6 Αγγελική Αναγνώστου 28-01-2012 14:20

Απάντηση στον “Απόλλων”
Πράγματι υπάρχουν Δυνάμεις των Υπερκόσμων στον κόσμο μας που μπορούν να προστατέψουν όποιον τους ζητήσει την βοήθειά Τους.
Όμως θα πρέπει πρωτίστως ο άνθρωπος να γνωρίζει για την Ύπαρξή Τους (επειδή αυτές οι Υπερκόσμιες Δυνάμεις δεν έχουν καμία σχέση με τις διττές δυνάμεις του κόσμου μας: τους αγγέλους της πενίας και τους δαίμονες του χάους).
Έτσι αν γνωρίζει κάποιος ποιους επικαλείται, θα μπορεί να απευθυνθεί στις σωστές Δυνάμεις. Για να γνωρίζει όμως ποιους επικαλείται, θα πρέπει να γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

#7 Jonny 28-01-2012 19:36

Το θεμα της “βοήθειας” από διάφορες οντότητες στην ζωή μας είναι πράγματι τεράστιο. Η ζωή μας είναι απολύτως καθοδηγούμενη σύμφωνα με τις προσταγές του νόμου του κάρμα αλλά -ξέρω πόσο δύσκολο είναι να το δεχτεί κανείς αυτό- οι αποφάσεις που παίρνουμε οι οποίες καθορίζουν την πορεία της ζωής μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. Μιλώ για αποφάσεις οι οποίες γίνονται με συναισθηματική καθοδήγηση και λαχτάρα μετά από ενα σημαντικό όνειρο ή μετά από μια συζήτηση με κάποιον δικό μας (φίλο-συγγενή-σεβαστό πρόσωπο) συνομιλητή ο οποίος είναι απόλυτα καθοδηγούμενος από τις δικές του οντότητες εκείνη τη στιγμή της συζήτησης.Η καθοδήγηση αυτή γίνεται από δυνάμεις αυτού του κόσμου είτε για καλό είτε για κακό ανάλογα με το κάρμα του καθενός. Υπάρχει δηλαδή βοήθεια που σώζει ζωές όταν δεν είναι ακόμα ώρα να πεθάνει κανείς αλλά και το αντίθετο. Ο κόσμος όντας πλανημένος και ζώντας στο σύμπαν του καλού και του κακού θεωρεί ότι η θετική βοήθεια και καθοδήγηση ( η οποία είναι ευεργετική για την υλική ζωή) προέρχεται από τον θεό που λατρεύει και τις δυνάμεις αυτου ανάλογα με την εκάστοτε θρησκεία (και όντως έτσι είναι). Όμως η καθοδήγηση γίνεται από τις διττές δυνάμεις του σύμπαντος αυτού ώστε να παραχθεί η κατάλληλη ενέργεια από τον άνθρωπο υποχείριο ως προιον απολύτως βρώσιμο…
Γνωρίζω το συγκλονιστικό της αποκάλυψης και την δυσκολία να δεχτεί καποιος ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του “ελεύθερο” ότι ακόμα και οι αποφάσεις και οι σκέψεις του ορίζονται από “αλλού”. Και τελικά θα πει κανείς τι είναι δικό μας; Είναι απελπιστική η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας. Σας πληροφορώ όμως ότι η γνώση της “ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΑΚΥΡΩΝΕΙ αυτήν την κατάσταση και ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον άνθρωπο από την απόλυτη καθοδήγηση. Ζούμε σε ένα εχθρικό σύμπαν αμνήμονες και αποκομένοι από τον Πατέρα μας, φυλακισμένοι. Όμως όταν ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει τον δρόμο για το σπίτι, χάνεται, τι μπορεί να κανει για σκεφτείτε; Μόνο να περιμένει τον Πατέρα του να το βρει ξανα… Μόνον αυτό.Αγγελική παρακαλώ για τα σχόλια σου.

#8 Αγγελική Αναγνώστου 29-01-2012 14:04

Πράγματι η ίδια η ζωή μας αλλά και οι αποφάσεις μας είναι καθοδηγούμενες από τις δυνάμεις αυτού του κόσμου. Εμείς στην πραγματικότητα είμαστε «μαριονέτες» «θεών» και δαιμόνων. Η Επί-Γνωση της Αλήθειας αφυπνίζει τον άνθρωπο ώστε να βρίσκεται σε μια διαρκή επιφυλακή ως προς τις «παρεμβολές» από τις εξωγενείς πηγές…
Εκ παραλλήλου όμως, επιθυμίες αναδύονται και από τις ανάγκες μας· αυτές τις ανάγκες που μας κυκλώνουν σαν ένα τείχος δεσμωτηρίου. Αυτές οι ανάγκες είναι δύο ειδών: οι φυσικές (οργανικές και ενεργειακές) και οι μεταφυσικές. Όσον αφορά τις φυσικές μας ανάγκες, οι άρχοντες αυτού του κόσμου έχουν τον έλεγχο πάνω σ’ αυτές, αλλά όσον αφορά τις μεταφυσικές μας ανάγκες με πρωταρχική την ανάγκη για την λύτρωση της Ψυχής και του Πνεύματός μας, τότε τον έλεγχο τον έχουν οι Υπερσυμπαντικές Δυνάμεις.
Έτσι θα πρέπει να διαχωρίσουμε το είδος της προστασίας που ζητάμε ανάλογα με την ανάγκη που έχουμε και να απευθυνθούμε στους αρμόδιους για το κάθε είδος. (Δεν ζητάς να αγοράσεις ένα κόσμημα από το κρεοπωλείο).
Εδώ όμως ανακύπτει ένα νέο πρόβλημα: Το σύμπαν μας, αυτό το σύμπαν της διττότητας, προκειμένου να λειτουργήσει και να εξισορροπήσει τις δύο αντίθετες καταστάσεις του, έχει ενεργοποιήσει το νόμο του κάρμα ‒αυτόν τον άτεγκτο ελεγκτή του «δούναι και λαβείν». Έτσι αν κάποιος απευθυνθεί στις δυνάμεις αυτού του κόσμου προκειμένου να ικανοποιήσει τις υλικές/ενεργειακές του ανάγκες, θα πρέπει να γνωρίζει ότι αργά ή γρήγορα θα του ζητηθεί «αντίδωρο».
Αν τώρα ζητήσει να ικανοποιήσει τις μεταφυσικές/πνευματικές του ανάγκες (οι οποίες βγαίνουν έξω από την δικαιοδοσία αυτού του κόσμο με το κάρμα), εκεί τα πράγματα περιπλέκονται, επειδή τις περισσότερες φορές ο άνθρωπος δεν γνωρίζει ΠΟΥ πραγματικά πρέπει να απευθυνθεί. Έτσι μέσα από την άγνοιά του, απευθύνεται πάλι στους άρχοντες αυτού του κόσμου οι οποίοι τον εξαπατούν και τον παραπλανούν.
Αν τώρα πάλι κάποιος που γνωρίζει την ύπαρξη των Υπερκόσμιων Δυνάμεων απευθυνθεί σε Αυτές για να επιλύσει τις υλικές/ενεργειακές του ανάγκες, τότε φυσικά δεν θα πάρει καμία απάντηση αφού δεν είναι αρμόδιες για να του προμηθεύσουν υλικά/ενεργειακά αγαθά, εκτός και αν οι άρχοντες αυτού του κόσμου σπεύσουν να τον παραπλανήσουν με το να τον ικανοποιήσουν.
Εν κατακλείδι για τη Σωτηρία της Ψυχής μας η επίκληση πρέπει να απευθύνεται ΜΟΝΟ στην σωστή Πνευματική Πηγή και τον Πατέρα, ώστε να δεχθούμε το αντίστοιχο με την Πηγή Δώρημα.
«Αιτείτε, και θέλει σας δοθή· ζητείτε, και θέλετε ευρεί, κρούετε και θέλει σας ανοιχθή. [ΜΑΤΘ. Ζ:7]»

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube