//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ «ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ»

Σχόλια που έγιναν γι’ αυτό το άρθρο στο παλιό site


#1 andrew80 13-05-2010 12:32

Πολύ ενδιαφέρον!!

#2 marianna 16-05-2010 23:45

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ.

#3 marianna 16-05-2010 23:53

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ, ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥ ΘΕΟΥ.
ΑΠΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΦΤΑΝΕΙ?
ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΣΤΟΝ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ?
ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΑ?

#4 Αγγελική Αναγνώστου 19-05-2010 16:46

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε πως σ’ αυτόν τον κόσμο (ορατό και αόρατο) είμαστε ΟΜΗΡΟΙ, δε έχουμε ΚΑΜΙΑ ελπίδα να λυτρωθούμε. Επίσης βρισκόμενοι μέσα στη «φάρμα κόσμο» σαν τα «μαρουλάκια προς βρώση», δεν έχουμε καμιά πιθανότητα να τον φέρουμε στα μέτρα μας, επειδή εμείς δεν είμαστε οι διαχειριστές του «αγροκτήματος», αλλά το αναλώσιμο είδος. Δυστυχώς μόνο οι «φάρμερ» ΟΡΙΖΟΥΝ τα προγράμματα, αφού τη φάρμα-κόσμο την έφτιαξαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για δική τους εξυπηρέτηση. Έτσι η συνειδητοποίηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ με ΤΕΚΜΗΡΙΑ είναι απολύτως απαραίτητη επειδή πρωτίστως θα μας αφυπνίσει.

#5 marianna 19-05-2010 17:53

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΖΥ. ΑΠΛΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΡΩΤΗΣΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΨΥΧΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΜΑ

#6 Αγγελική Αναγνώστου 19-05-2010 18:09

Θίγοντας τον παράγοντα «συναισθήματα» ας μην ξεχνάμε πως τα πάσης φύσεως συναισθήματα (καλά και κακά) μετατρέπονται σε ΑΓΚΥΡΕΣ που μας κρατάνε παγιδευμένους σ’ αυτό τον κόσμο. Έτσι το δεύτερο ζητούμενο είναι η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ από πάσης φύσεως υλικούς «μαγνήτες», επειδή μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ελκυθούμε από την ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Παρεπιπτόντως, υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα οντοτήτων (ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ) που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ· όχι μόνο να την ακούσουν δεν μπορούν, αλλά οποιαδήποτε επαφή μ’ Αυτή, «ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ»!!!! Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!! (όταν μου το ανέφεραν αυτό, δεν το πίστευα!) Από εκεί και έπειτα φαντάζεσαι τι μπορεί να συμβαίνει με κάποιον άνθρωπο όταν έχει ΠΟΤΙΣΤΕΙ με αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ;

#7 mavran 20-05-2010 01:18

Μορτός ή βρωτός = θνητός -> Mort, murder.ambrosia Look up ambrosia at Dictionary.com
1550s, “favored food or drink of the gods,” from L. ambrosia, from Gk. fem. of ambrosios, lit. “of the immortals,” from a- “not” + mbrotos, related to mortos “mortal.” Applied to certain herbs by Pliny and Dioscorides; used of various foods for mortals since 1680s (originally of fruit drinks).

#8 Nota 21-05-2010 22:32

Ότι το βιβλίο “καίει” μερικά άτομα το διαπίστωσα κι εγώ. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά φίλος που το έδωσα και ξεκίνησε να το διαβάζει, έπεσε άρρωστος για 2-3 μέρες και μου είπε ότι ήταν απ’ τις πληροφορίες του βιβλίου. Ήταν πολύ πολύπλοκες ήταν και τον αποσυντόνιζαν. Μου είναι αδιανόητο, ανθρώπινο μυαλό ή ψυχή να μπλοκάρει έτσι εκτός αν δεχτούμε το ενδεχόμενο , μες στο μυαλό του να “παίζουν” κι άλλα ή κι άλλοι

#9 mavran 22-05-2010 14:56

Αυτό που καίγεται δεν είναι κάτι σωματικό. Δεν κρίνουμε τους ανθρώπους αλλά τις ιδέες τους. Οταν οι ιδέες καίγονται, το αποτέλεσμα είναι να σωματοποιούνται και σε φυσική καύση, μιας και η ενέργεια πάλι ύλη είναι. Μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν δεχθεί τα δώρα, που μέσω του βιβλίου καταλαβαίνουν οτι δεν θαπρεπε να τα δεχθούν. Η αντιπαλότητα της αποκατάστασης της ισορροπίας γεννά όπως λέμε και στη χημεία εξώθερμη αντίδραση.

#10 mavran 22-05-2010 15:01

Παραθέτοντας mavran:

Μορτός ή βρωτός = θνητός -> Mort, murder.

ambrosia Look up ambrosia at Dictionary.com
1550s, “favored food or drink of the gods,” from L. ambrosia, from Gk. fem. of ambrosios, lit. “of the immortals,” from a- “not” + mbrotos, related to mortos “mortal.” Applied to certain herbs by Pliny and Dioscorides; used of various foods for mortals since 1680s (originally of fruit drinks).

Αντι για στερητικό α , μήπως ηταν ααααα επιφωνημα για την τροφή που προσφερόταν?

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube