//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Πρώτα συνειδητοποιείς το σκοτάδι γύρω σου και μετά αναζητάς το Φως

Γράφει η Κέλλυ Παλαντζίδου

Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για την μάσκα του καλού παιδιού με τα πολλά προσωπεία που αυτή καλύπτει!

Αυτός που αναζητάει με ειλικρίνεια την ΑΛΗΘΕΙΑ θα σκάψει βαθιά μέσα του για να εξιχνιάσει τον τρόπο με τον οποίο εναλλάσσονται οι μάσκες μέσα στην μέρα του και τις αδυναμίες, τα πάθη που αυτές καλύπτουν. Βγάζοντας τις μάσκες μια–μια, αυτό που ανακαλύπτουμε πρώτα από όλα είναι τον «μασκαρεμένο αρχάνθρωπο» .

Η αποδοχή αυτού του εαυτού, δηλ. της χαμηλής μας φύσης, προς εξερεύνηση και κατόπιν αποποίηση του μέσω τιθάσευσης θα μας οδηγήσει στον Πραγματικό μας Εαυτό-Πνεύμα.

Δεν οδηγεί πουθενά η άρνηση ή η ωραιοποίηση του με τις ποικίλες μεταμφιέσεις του!

«Ολοκληρώνοντας ο άνθρωπος την πρώτη φάση της αυτογνωσίας, θα διαπιστώσει ότι αυτό που φανταζόταν για «εαυτό» του, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που τελικά διαπίστωσε. Τότε, καταρρίπτεται όλη η αυταρέσκεια που τον διακατέχει επειδή αυτό που ανακαλύπτει σαν «εαυτό» είναι έναν όμορφα μασκαρεμένο αρχάνθρωπο. Όσο κάθε άνθρωπος βαυκαλίζεται, εικάζοντας ότι αυτός δεν διαθέτει καν αυτό το είδος αρχανθρώπου μέσα του, αυταπατάται. Αυτή όμως είναι μόνο η ύλη του. Ο άνθρωπος –είπαμε- δεν είναι μόνο ύλη. Αν λοιπόν δεν βγάλει ένα-ένα τα «κοστούμια» που τον περιβάλλουν, δεν θα μπορέσει ποτέ να ανακαλύψει τον πραγματικό του Εαυτό-Πνεύμα.» [Αντέχεις την Αλήθεια; Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας, Κεφ. Συναισθήματα –Ενεργειακή Τροφή, Αγάπη]

Η τάση που επικρατεί στις μέρες μας είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας με όλα του τα ελαττώματα, με την πεποίθηση ότι αυτό είμαστε, ενώ κάποιες άλλες από τις διδασκαλίες της New Age εποχής μας καλούν να πιστέψουμε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτε, τονίζοντας ότι είμαστε ήδη τέλειοι!

Με μεγάλη αφέλεια προσπαθούν να μας πείσουν ότι η χαρά είναι η φύση μας (ποια χαρά όμως;), ότι είμαστε ευτυχισμένοι, η δυστυχία υπάρχει μόνο μέσα στο νου μας, και ας καίγεται ο κόσμος γύρω μας.

Η πεποίθηση της ήδη υπάρχουσας «τελειότητας» σου προσφέρει μεγάλη ανακούφιση, πείθεις τον εαυτό σου ότι είσαι ευτυχισμένος, ξορκίζεις την δυστυχία και την λύπη σαν αντι-πνευματικές, οι μάσκες κρυσταλλώνουν, γίνονται «εσύ», και φυσικά παρακάμπτεις την όποια αντίθετη φωνή που σου ζητάει να δεις μέσα σου.

Βυθίζεσαι όλο και πιο πολύ στο πυκνό σκοτάδι της ύλης σκεπάζοντας με πέπλα λησμοσύνης τον Αληθινό σου Εαυτό!

Τα χρόνια περνάνε με σένα να βιώνεις την μέρα της Μαρμότας, να παγιδεύεσαι στον χρόνο, αφού τίποτε δεν έχει στην ουσία αλλάξει, μέχρις ότου περάσεις σε επανεξέταση της ζωής σου και Ζητήσεις αληθινά να απελευθερωθείς!

Αν πρώτα δεν συνειδητοποιήσεις το σκοτάδι στο οποίο βρίσκεσαι δεν θα ζητήσεις ποτέ το Φως!

Δίπλα σε αυτούς που σε κοιμίζουν με την πεποίθηση ότι είσαι ήδη τέλειος υπάρχουν και αυτοί που σου λένε ότι για όλα φταις εσύ:

Θυμώνεις; Α… δεν φταίει ο άλλος, αλλά εσύ που έχεις τον θυμό μέσα σου. Τίποτε από εκεί έξω δεν μπορεί να σου προκαλέσει κακό ή να σε βλάψει εκτός μόνο αν η αντίληψη σου το ερμηνεύσει ως βλαβερό!!!

Σου κλέβουν το σπίτι; Α… δεν υπάρχουν κλέφτες, η αντίληψη σου τους έβαλε εκεί, το κάρμα σου, το σενάριο σου….

Αυτό που εσύ έχεις να κάνεις είναι να δεις μέσα σου και να συγχωρέσεις… τι; Την δική σου προβολή, αφού εσύ «φταις». Εσύ το δημιούργησες!

Το έχει εφαρμόσει κάποιος που βρήκε το σπίτι του βανδαλισμένο ή καμένο ή όλα είναι «να ’χαμε να λέγαμε;»

Μέσα από την θαλπωρή του σπιτιού μου, πολύ με βολεύει να λέω στον άλλο που του σκοτώνουν το παιδί ή που το παιδί του χάνεται από στοιχειώδεις ελλείψεις υγιεινής ή και από κάποιο ιατρικό λάθος ότι ήταν στο σενάριο του και στην δική του προβολή…

Το έζησε κανείς και το λέει ή είναι «έπεα πτερόεντα;»

Η εξήγηση πάλι τύπου: «ήταν θέλημα θεού» ή «ο θεός το πήρε κοντά του», κάθε άλλο παρά σε θεό αγάπης παραπέμπει!!!

Ποιος ανακουφίζεται με τέτοιου είδους ερμηνείες και πεποιθήσεις;
Βολεύει και τακτοποιεί την συνείδηση μου να εξηγώ την κάθε είδους αντιξοότητα, με αυτές τις θεωρίες. Γιατί να ψάχνω επομένως για κάτι που θα με ξεβολέψει και θα με βγάλει από τον ονειρικό παράδεισο που τόσο επιτηδευμένα μου έχουν προσφέρει;
Οι εκλαϊκευμένες εξηγήσεις δίνονται απλόχερα για να είμαστε στραμμένοι στο μονοπάτι που δεν απαιτεί και πολύ κόπο, το ευκολοδιάβατο, αυτό που επιλέγουν οι πολλοί!

Και ναι μεν τα συναισθήματα που παράγω, παράγονται από το αστρικό μου σώμα και έχουν εφαλτήριο την χαμηλή μου φύση, αλλά ερευνώντας θα ανακαλύψω ότι αυτά τα Σώματα που φορώ μου επιβλήθηκαν από τους δημιουργούς της ύλης για να με θάψουν μια για πάντα στην φυλακή του matrix. [βλέπε: ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ]

Στην δυαδικότητα που ζω, σε ένα σύμπαν καθαρά ενεργειακό, με τα συναισθήματα να αποτελούν την τροφή μου και την τροφή κάποιων οντοτήτων ο μόνος τρόπος να απαλλαγώ από την ταλάντωση είναι να σιγάσω τα πάθη μου και τις αδυναμίες μου μέσω της Αυτογνωσίας και να στραφώ για τροφή στο καθαρό Πνεύμα.

Αν αυτό σε κάποιον φαντάζει αδύνατον να συμβεί στην περιορισμένη χρονική διάρκεια που μας δίνεται στην γήινη ενσάρκωση μας, τότε ας πάρει θάρρος και ας στραφεί στην συνειδητοποίηση της Αλήθειας, στην ένδυση του με Αυτήν μέσω του βιβλίου: «Αντέχεις την Αλήθεια; Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας» και στον Εξαγνισμό με το Φως το Αληθινό από την κατηγορία ΚΛΕΙΔΙΑ της ιστοσελίδας!

Έτσι εξομαλύνονται σταδιακά τα ακραία συναισθήματα, ισορροπούμε, αναδύεται η Ενθύμηση της Αληθινής μας Φύσης και ερχόμαστε σε επαφή με την Ουσία μας!

antexeistinalitheia.gr

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube