//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Τι συμβαίνει στα ενεργειακά σώματα και ειδικά στην ψυχή μετά τον εμβολιασμό;

Ενεργειακοί θεραπευτές εντοπίζουν πρόβλημα στα ενεργειακά σώματα και την ψυχή των εμβολιασμένων

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε λάβει αναφορές από θεραπευτές απ’ όλο τον κόσμο, που εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας που εκπέμπουν οι πελάτες τους. Αυτοί οι πελάτες έχουν ένα κοινό: ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ με το εμβόλιο covid-19.

Οι ανησυχητικές αλλαγές στα αιθερικά σώματα μετά από τον εμβολιασμό, καθιστούν σαφές ότι μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.

Το σημείο εστιασμού των ενεργειακών σωμάτων απαιτεί ισορροπία μεταξύ των φυσικών, συναισθηματικών, διανοητικών, πνευματικών και αιθερικών στοιχείων, ώστε να εξασφαλίζεται η φυσική αρμονία.

Τι συμβαίνει όμως στα ενεργειακά σώματα μετά τον εμβολιασμό του φυσικού σώματος;

Πριν προχωρήσουμε στην δήλωση μιας Γαλλίδας ενεργειακής θεραπεύτριας, θα θίξουμε ένα πολύ παράξενο περιστατικό που αφορά δύο περιπτώσεις στις ΗΠΑ, όπου δύο γυναίκες στο νοσοκομείο ―όπως ανέφεραν και νοσοκόμες αλλά και τα ΜΜΕ (Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης)― αφού έλαβαν την πρώτη δόση του δοκιμαστικού εμβολίου ―λίγες εβδομάδες πριν από την διάθεσή του― αναστατώθηκαν εντελώς μετά από τον εμβολιασμό τους, και άρχισαν να ουρλιάζουν συνεχώς, χωρίς διακοπή, ότι “Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ”!
Ενώ μία από αυτές πρόσθεσε επίσης, ότι: “ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ”

Εδώ και πολλά χρόνια η σκοτεινή πλευρά είχε μόνο ένα τελικό σκοπό, και αυτό ήταν η σύλληψη (περισυλλογή) και η μετεγκατάσταση όσο πιο πολλών “Ζωντανών-Ψυχών” μπορούσαν να διαχωριστούν, και με οποιονδήποτε τρόπο.

Όλοι έχουμε δει στοιχεία από την διαβολική κλίκα που δείχνουν ότι έχουν δημιουργήσει μια εναλλακτική «γη» μέσω κβαντικών υπολογιστικών συστημάτων, που σημαίνει, ένα εικονικό αντίγραφο, (σχόλιο μεταφραστή: την αποκαλούμενη 5η διάσταση υπονοεί το κείμενο) όπου σκοπεύουν να μεταφέρουν όλες τις αποσυνδεδεμένες ψυχές.

Συμπληρωματικό άρθρο για ενημέρωση

Μερικοί από εμάς έχουμε μεταφερθεί εκεί περισσότερες από μία φορά πριν καταλάβουμε πώς να τους σταματήσουμε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πιστέψουν ούτε μια λέξη από αυτά εδώ, μέχρις ότου θα είναι πολύ αργά, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι διαθέσιμα εδώ και πολύ καιρό για το τι κάνουν προς το σκοπό αυτό.


Ακολουθεί η εμπειρία μιας θεραπεύτριας που εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με την ενέργεια, με την ενεργειακή θεραπεία και με τα λεπτά ενεργειακά σώματα, αλλά κυρίως, με την λεπτοφυή ακτινοβολία και τη συχνότητα της δόνησης της καρδιάς ―την έδρα της ψυχής μας― προκειμένου να επιτύχουμε βαθιά επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό.

Μήνυμα από τη Γαλλία – Οι εμπειρίες της Γαλλίδας ενεργητικής θεραπεύτριας, Natalie Schaevers [23/3/2021 στις 8:39 μ.μ.]

“Είχα μια συνεδρία για θεραπεία με ένα άτομο, που έλαβε και τις 2 δόσεις του εμβολίου για τον covid-19.
Είχα ήδη δουλέψει ενεργειακά με αυτό το άτομο, αλλά δεν ήξερα ότι είχε εμβολιασθεί.

Όταν ξεκίνησα τη νέα θεραπεία, παρατήρησα αμέσως μια αλλαγή: την ύπαρξη μιας πολύ βαριάς ενέργειας, που προερχόταν από τα ενεργειακά σώματά του.

Το πιο τρομακτικό πράγμα ήταν, όταν δούλεψα στο τσάκρα της καρδιάς, όπου και επικοινώνησα με την ψυχή του ασθενή, η οποία είχε αποσυνδεθεί από το φυσικό σώμα, και επέπλεε σε μια κατάσταση απόλυτης σύγχυσης. Κατάσταση, κατά την οποία η συνείδηση χάνει την επικοινωνία της με το φυσικό σώμα, δηλαδή με τη βιολογική μας μηχανή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας, αυτή η ψυχή “μου επικοινώνησε” ότι δεν ένιωθε πλέον το σώμα, και είχε την εντύπωση πως επιπλέει σε μια κατάσταση βαθιάς δυσφορίας.

Η ενέργεια με την οποία εργάστηκα ―η ενέργεια του ενεργειακού πεδίου της ψυχής― ήταν κι’ αυτή πολύ βαριά και πολύ αγχωτική για τα ενεργειακά σώματα.

Συνέχισα τη θεραπεία στέλνοντας το φως στο τσάκρα της καρδίας ―στην ψυχή του ατόμου― αλλά φαινόταν ότι η ψυχή δεν μπορούσε πλέον να λάβει φως ή ενέργεια. Αυτή ήταν μια πολύ συγκλονιστική εμπειρία για μένα.

Τότε κατάλαβα ότι αυτή η ουσία που βρίσκεται μέσα στο εμβόλιο συντέλεσε στην αποσύνδεση της ψυχής και της συνείδησης από το φυσικό σώμα, ώστε να μην μπορεί πλέον να αλληλεπιδράσει μέσω αυτού του σώματος, κατάσταση, που παίζει σημαντικό ρόλο στην ενεργειακή ισορροπία.

Τότε άρχισα να κλαίω γι’ αυτή την ψυχή, γιατί ήταν κάτι που με άγγιξε βαθιά. Ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία για μένα. Δεν είπα τίποτα στο άτομο, επειδή δεν ήξερα πως να του το πω, ή και αν θα το καταλάβαινε.

Συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό, δεν μολύνει μόνο το λεπτό αιθερικό ή το φυσικό σώμα, αλλά ότι είναι κάτι που έχει να κάνει με την ψυχή μας. Ο σκοπός είναι να καταστρέψει την επαφή με τη συνείδηση. Αυτό ακριβώς που είχε πει ο Steiner: Δεν πρόκειται για διακινδύνευση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ Ο Ρούντολφ Στάινερ (1861-1925) για τον εμβολιασμό: Τα πνεύματα του σκότους θα εμπνεύσουν τους ανθρώπους ξενιστές τους (μέσα στους οποίους κατοικούν) να βρουν ένα εμβόλιο, που θα αποκόψει κάθε τάση για πνευματική ανάταση από τις ψυχές των ανθρώπων.

Δεύτερη συνεδρία του ίδιου εμβολιασμένου ατόμου

Ακολούθησε και δεύτερη θεραπεία του ατόμου, και πάλι διαπίστωσα μια περαιτέρω επιδείνωση του ενεργειακού πεδίου, αλλά κυρίως, υπήρξε μια πολύ σημαντική μείωση της συχνότητας της ενέργειας.

Προς το παρόν το άτομο, δεν παρουσιάζει συμπτώματα στο φυσικό σώμα.

Όσον αφορά τώρα την κατάσταση που εκδηλώνεται σε ενεργειακό επίπεδο και ειδικά στην ψυχή, έχει επιβεβαιωθεί πια, ότι η ψυχή έχει πλέον αποβληθεί από το φυσικό σώμα.

Natalie Schaevers

Μετάφραση και επιμέλεια κειμένου: antexeistinalitheia.gr
Πηγές: medicahealth.org, gab.com, gateoflight.blogspot.comahlcglobal.com 


Παραπέμπω τους αναγνώστες του βιβλίου μου: «Αντέχεις την Αλήθεια το Χρονικό της αιχμαλωσίας» στο υπο-κεφάλαιο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ/ΔΙΧΤΥ» όπου συγκεκριμένα ―εν έτει 2008 όπου γραφόταν το βιβλίο― αναφέρω:

“Όλα τα πειράματα που έγιναν πάνω στα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου και τις αόρατες ενέργειες που τον πλαισιώνουν, στόχο είχαν να επέμβουν σ’ αυτά τα σώματα, δημιουργώντας ένα ενεργειακό σώμα/δίχτυ. Οι επεμβάσεις έπρεπε να γίνουν στο DNA του σημερινού ανθρώπου, εκεί που βρίσκεται το διαχειριστικό κέντρο των ενεργειακών αυτών σωμάτων. Οι τελευταίες επιτεύξεις της νανοτεχνολογίας, παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας πλήρως ολοκληρωμένων συσκευών σε μικροσκοπικό μέγεθος με απεριόριστες δυνατότητες.”
(Από τότε όμως προχώρησαν ακόμη περισσότερο σήμερα, επεμβαίνοντας πλέον κατευθείαν στο DNA και διοχετεύοντας τις επιθυμητές “εντολές” άμεσα.)

«Η εμφύτευση αυτού του άκρως επικίνδυνου «στοιχείου» θα γίνει εμβόλιμα μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό για να μεταλλάξει αργά τη δομή του. Προβάλλοντας λοιπόν κάποια «επιτακτική» ανάγκη, θα πείσουν τους λαούς να το αποδεχθούν, ακόμη και «μασκαρεύοντάς» το, σε κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά θα είναι. Αυτό θα είναι το χάραγμα όπως το αποκαλεί ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη, η μεγαλύτερη παγίδα για τον άνθρωπο. Εάν το αποδεχθεί, θα υποστεί (θελημένα ή αθέλητα) τον μετασχηματισμό των αστροαιθερικών του σωμάτων, σε ενεργειακό «δίχτυ», όπου θα παγιδέψουν αμετάκλητα την Ψυχή του σ’ αυτόν τον κόσμο του ολέθρου, εμποδίζοντάς την να δραπετεύσει σε υψηλότερες περιοχές.»

Μετάφραση του κειμένου: “Rudolf-Steiner ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ Η οργονισμένη Γη Πάνω από εκατό χρόνια πριν, ο έγραψε τα ακόλουθα: «Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα. Με το πρόσχημα μιας «υγιούς άποψης», θα υπάρξει ένα εμβόλιο με το οποίο το ανθρώπινο σώμα θα υποβληθεί σε θεραπεία το συντομότερο, ει δυνατόν και άμεσα κατά τη γέννησή του, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να αναπτύξει πνευματικές σκέψεις για την ύπαρξη της ψυχής και του Πνεύματος. Θα ανατεθεί σε υλιστές γιατρούς το καθήκον να αφαιρέσουν τις ψυχές των ανθρώπων. Όπως σήμερα οι άνθρωποι εμβολιάζονται κατά αυτής της νόσου ή αυτής της ασθένειας, έτσι στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιαστούν με μια ουσία που μπορεί να παραχθεί ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι, χάρη σε αυτόν τον εμβολιασμό, θα αναπτύξουν ανοσία στο να υπόκεινται στις τάσεις της πνευματικής ζωής. (Ο άνθρωπος) θα είναι εξαιρετικά έξυπνος, αλλά δεν θα μπορεί να αναπτύξει συνείδηση, και αυτός είναι ο πραγματικός στόχος ορισμένων υλιστικών κύκλων. Με ένα τέτοιο εμβόλιο, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε τη σύνδεση του αιθερικού* με το φυσικό σώμα. Μόλις το αιθερικό* σώμα αποκολληθεί, η σχέση μεταξύ του σύμπαντος και του αιθερικού σώματος θα γίνει εξαιρετικά ασταθής και ο άνθρωπος θα γίνει ένα “αυτόματο”, γιατί το φυσικό σώμα του ανθρώπου πρέπει να αποκοπεί σε αυτήν τη Γη από την πνευματική βούληση. Έτσι, το εμβόλιο γίνεται ένα είδος Αρειμάνιας (δαιμονικής) δύναμης. Ο άνθρωπος δεν θα μπορεί πλέον να απαλλαγεί από το υλιστικό συναίσθημα. Θα γίνει υλιστής και δεν θα μπορεί πλέον να ανέβει στο πνευματικό επίπεδο. -Rudolf Steiner (1861-1925) * Ο Rudolf Steiner χρησιμοποιεί διαφορετική ορολογία για να περιγράψει τα ενεργειακά σώματα


Dan B. Burisch (Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και Μικροβιολόγος – Γενετιστής):

«Με βάση τις συνεχείς δηλώσεις του χρονοταξιδιώτη J-Rod, το λογικό αυτό ον, έμοιαζε μάλλον να λαχταρά να διορθώσει μια σειρά από σφάλματα κρίσης και γεγονότα που κατέληγαν μελλοντικά, ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ.

“Βρισκόμαστε εδώ με το τωρινό μας παρουσιαστικό, ζητώντας βοήθεια!” Μου είπε κάποτε. Μου επιβεβαίωσε ότι ως σημερινοί άνθρωποι στην τωρινή φάση της εξέλιξης του είδους μας, κατέχουμε ένα μοναδικό συνδυασμό πνεύματος ύλης, που επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με την Πηγή της Γένεσης από την οποία προέρχεται η ζωή στη Γη.

–“Αυτός είναι ο λόγος της επαφής της φυλής μας με εσάς. “Ερχόμαστε εδώ από το μέλλον, για να διορθώσουμε τα λάθη που μας οδήγησαν στο ανθρώπινο είδος που γίναμε!”

 

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube