//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΩΓΗ/ΑΡΠΑΓΗ

Η αντιγραφή απαγορεύεται


ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,
ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ,
ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
“ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ”


525736_121843881306838_613789248_n

“Ας χαίρωμεν και ας αγαλλιώμεθα και ας δώσωμεν την δόξαν εις Αυτόν, διότι ήλθεν ο γάμος του Αρνίου (Ιησού), και η γυνή αυτού (η Σοφία της Επίνοιας) ητοίμασεν εαυτήν” (επανόρθωσε την ανεπάρκειά της).


ΕΡΩΤΗΣΗ: Με έκπληξη  είδα  στο  τέλος,  ότι  πουθενά  δεν  μας  δίνετε  έναν  τρόπο με  τον  οποίο  όσοι  θέλουν,  θα  μετέχουν  στην  “Μεταγωγή”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι άνθρωποι έχουμε μάθει να λειτουργούμε σύνθετα. Όμως όσο απλά εκπέσαμε, το ίδιο απλά μπορούμε και να λυτρωθούμε. Η ίδια η Αλήθεια -όταν κάποιον τον κυριεύσει- τον μεταλλάσσει και τον μετατοπίζει σε μια διαφορετική κατάσταση.

Είναι τόσο απλό! Άνθρωποι που έχουν αποδεχθεί χωρίς φόβο και προκατάληψη την Αλήθεια που βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας, βιώνουν μια διαρκή μετατόπιση προς τον Αγαθό.

Οι αδυναμίες από μόνες τους ατονούν. Και αυτό είναι φυσικό να συμβεί. Αυτό που σας λέω, το βλέπω διαρκώς στους ανθρώπους. Δεν παλεύουν με τις αδυναμίες τους· αλλά από μόνες τους οι αδυναμίες συρρικνώνονται. Αυτό βέβαια γίνεται σταδιακά. Όμως η αλλαγή στον άνθρωπο είναι φανερή.

Βλέπω τους ιερείς που ταλαιπωρούν το σώμα τους για να απαλλαγούν από τα πάθη τους, όμως έχω δει πόσο «μαγικά» λειτουργεί η Αλήθεια!

Καίει το κάθε πάθος, την κάθε κακία, την κάθε ζήλια, την φιλαρέσκεια, και όλα αυτά από τα οποία οι σωστοί πνευματικοί προτρέπουν τους μαθητές τους να απαλλαγούν.

Επειδή πρέπει να σημειώσω, ότι αυτή την περίοδο η πλειοψηφία των ονομαζόμενων γκουρού, πνευματικών οδηγών, θεραπευτών κλπ, αυτό που προτρέπουν τους μαθητές τους, είναι πώς να είναι και να περνάνε καλά!!! Αυτό όμως δεν οδηγεί στο Πνευματικό μονοπάτι…

Γι’ αυτούς που θέλουν απλά να περνάνε «καλά», η Αλήθεια δεν τους κάνει:

«Επειδή στενή είναι η πύλη και τεθλιμμένη η οδός η φέρουσα εις την Ζωήν, και ολίγοι είναι οι ευρίσκοντες αυτήν [ΜΑΤΘ.7:14]».

Η Αλήθεια «κάνει» γι’ αυτούς που ζητάνε να λυτρώσουν την Ψυχή τους από τον απαγορευμένο καρπό της διττότητας του καλού και του κακού. Δηλαδή από το σύμπαν μας.

Επίσης πολύ βοηθούν και οι προσευχές που βρίσκονται στην ιστοσελίδα
Επίκλησης του Αληθινού Φωτός
Εξαγνισμός με το Αληθινό Φως
Αναπνοές σε οκτώ χρόνους μαζί με οραματισμό

Η προσευχή του Εξαγνισμού με το Αληθινό Φως μοιάζει να λειτουργεί μαγικά!

Περισσότερες πληροφορίες, αναλύσεις και αποδείξεις, στο βιβλίο:
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ»

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Youtube