//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Από πού προβάλλεται το ολογραφικό μας σύμπαν;

Η αντιγραφή απαγορεύεται 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Τα δεδομένα από τον δορυφόρο Planck, στηρίζουν πλέον την υπόθεση, ότι το σύμπαν μας είναι ένα τεράστιο και περίπλοκο ολόγραμμα. Ολογραφικά επίσης είναι τα σώματά μας, καθώς και οτιδήποτε μας περιβάλλει.
Οι κοσμολόγοι λένε ακόμη, ότι το σύμπαν μας βρίσκεται στο εσώτερο σημείο μιας μαύρης τρύπας. Ας δούμε λοιπόν πως αυτά τα δύο στοιχεία συνδυάζονται, και πως επίσης συνδυάζονται και με την μεταφυσική οπτική αυτής της δημιουργίας.

Η ολογραφία βασίζεται στην συμβολή και την περίθλαση του φωτός, όπου οι τρεις διαστάσεις ενός αντικειμένου το οποίο φωτίζεται (με λέιζερ), μπορούν να απεικονιστούν σε μια επίπεδη επιφάνεια.

Ο τρισδιάστατος κόσμος μας –το σύμπαν, οι γαλαξίες, τα άστρα, οι πλανήτες, η Γη, και οι άνθρωποι– είναι ένα ολόγραμμα, ένα είδωλο της πραγματικότητας, κωδικοποιημένο σε πίξελ σε μια δισδιάστατη επιφάνεια.

Ας δούμε τώρα ποια είναι αυτή η δισδιάστατη επιφάνεια.

Οι επιστήμονες λένε, ότι το σύμπαν μας βρίσκεται στο βάθος μιας γιγάντιας μαύρης τρύπας.
Μια μαύρη τρύπα, μπορεί να παρομοιαστεί με το σχήμα ενός χωνιού. Ό,τι βρεθεί στη γύρω περιοχή της ―που αποκαλείται ορίζοντας γεγονότων― απορροφάται από το ισχυρό βαρυτικό της πεδίο. Από αυτό το ισχυρό βαρυτικό πεδίο της μελανής οπής, δεν μπορεί να διαφύγει ούτε το φως. Γι’ αυτό η μαύρη τρύπα είναι πάντοτε σκοτεινή, και γι’ αυτό χαρακτηρίζεται “μαύρη”.

Στα εσώτερα τμήματα της μαύρης τρύπας, η βαρύτητα αυξάνεται ακόμη περισσότερο, μέχρι που στο εσώτερο σημείο της, οι επικρατούσες άπειρα ισχυρές βαρυτικές δυνάμεις, διαλύουν κάθε σώμα που θα βρεθεί εκεί.

Αυτό το εσώτερο βαθύτερο σημείο της μαύρης τρύπας, ονομάζεται σημειακή ιδιομορφία (point singularity). Αυτό ακριβώς το σημείο ―η σημειακή ιδιομορφία― είναι μια δισδιάστατη χωροχρονική περιοχή.
Αυτή λοιπόν η δισδιάστατη περιοχή (σημειακή ιδιομορφία) της μαύρης τρύπας, συμβάλει στην ολογραφική διαδικασία για την προβολή του ολογραφικού σύμπαντός μας.

Ας δούμε με ποιον τρόπο.

Ας υποθέσουμε ότι ένα αντικείμενο πέφτει σε μια μαύρη τρύπα. Την ώρα όμως που το αντικείμενο εξαφανίζεται μέσα στη μαύρη τρύπα, ένα αντίγραφο των πληροφοριών που περιέχει αυτό το αντικείμενο, αποθηκεύεται στην επιφάνεια της μαύρης τρύπας. Αυτή η επιφάνεια, είναι η σημειακή ιδιομορφία (το εσώτερο σημείο) της μαύρης τρύπας. Έτσι, το αντικείμενο υπάρχει σε δυο τοποθεσίες.
Υπάρχει ένα τρισδιάστατο αντικείμενο χαμένο στη μαύρη τρύπα, και μια δισδιάστατη έκδοσή του που παραμένει στην επιφάνεια της μαύρης τρύπας (σημειακή ιδιομορφία), ως πληροφορία.

Στη δισδιάστατη λοιπόν επιφάνεια της σημειακής ιδιομορφίας (point singularity) της μαύρης τρύπας, υπάρχουν αποτυπωμένες όλες οι πληροφορίες του παγιδευμένου αντικειμένου.

Τη συνέχεια όμως τη συμπληρώνει η θεωρία Schwarzschild, όπου σ’ εκείνο το σημείο προκαλείται μια έκρηξη (το γνωστό σε μας Big Bang) και μέσω μιας τετραδιάστατης γέφυρας (Einstein – Rosen), δημιουργείται μια λευκή οπή (White Hole) η οποία προβάλλει ολογραφικά όλη την αποθηκευμένη πληροφορία που βρισκόταν καταχωρημένη στην δισδιάστατη σημειακή ιδιομορφία. Έτσι, το ολόγραμμα του παγιδευμένου στη μαύρη τρύπα, αντικειμένου, εμφανίζεται (ολογραφικά) σε μια λευκή οπή.

Σε σχέση με το σύμπαν μας, το Big Bang, ήταν το πρώτο φλας της ολογραφικής προβολής του σύμπαντός μας.

Πολλοί άνθρωποι όμως θα δυσπιστήσουν στο γεγονός ότι όλο το σύμπαν συμπεριλαμβανομένων και όλων των όντων μπορεί να είναι ολογράμματα, προβάλλοντας την αντίρρηση, πως τον κόσμο γύρω μας, μπορούμε να τον αγγίξουμε. Ένα ολόγραμμα όμως όχι…

Εδώ όμως κάνουν λάθος!

Όταν ο Πλάτων είπε τη σοφή φράση: «Θεός αεί Γεωμετρεί», υπονοούσε ότι ο Θεός, προκειμένου να χτίσει τον ολογραφικό του κόσμο με εργαλείο τα μαθηματικά, χρησιμοποιεί τεχνολογία. Η τεχνολογία είναι αδιαμφισβήτητα ένα εργαλείο του θεού/δημιουργού. Όμως αυτή η τεχνολογία, είναι τόσο πολύ υψηλή και εξειδικευμένη, που είναι πολύ δύσκολο εμείς οι άνθρωποι να την κατανοήσουμε.

Τις τελευταίες όμως δεκαετίες, μέρη αυτής της τεχνολογίας, δόθηκαν στην ανθρωπότητα ―για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Έτσι, ο άνθρωπος άρχισε στον τομέα της τεχνολογίας, ν’ ακολουθεί τα ‘χνάρια του δημιουργού του.

Σήμερα λοιπόν οι επιστήμονες κατασκεύασαν ολογράμματα που όχι μόνο μπορούμε να τα αγγίξουμε όπως αγγίζουμε τον ολογραφικό μας κόσμο, αλλά και να τ’ ακούσουμε!! Η σχετική μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature στις 13/11/19

Παγιδευμένος λοιπόν σ’ αυτή την μαύρη τρύπα/σύμπαν ο άνθρωπος, προβλήθηκε ως μια ολογραφική φιγούρα σ’ αυτό το εικονικό σύμπαν, όταν η πληροφορία της ύπαρξής του, αποτυπώθηκε στην σημειακή ιδιομορφία της μαύρης τρύπας.

Δηλαδή:
1) Η Εγώ Ειμί Παρουσία (ο Ανώτερος Εαυτός) βρίσκεται μέσα στη γιγαντιαία μαύρη τρύπα (στα ανώτερα ενεργειακά πεδία της)
2) Ο Θεϊκός Σπινθήρας (ως πληροφορία της ύπαρξής μας) βρίσκεται στη δισδιάστατη (χωροχρονική βράνη) σημειακή ιδιομορφία, και αυτή η πληροφορία (Θεϊκός Σπινθήρας) προβάλλεται ΩΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ στη λευκή τρύπα (White Hole) που είναι αυτό που βλέπουμε ως υλικό άνθρωπο.

Όσα λοιπόν η δυνατότητα έκφρασης μπορούσε να περιγράψει ―από αυτά που σήμερα περιγράφουν οι κοσμολόγοι― το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιωάννη τα προσεγγίζει με τον δικό του τρόπο, περιγράφοντας την είσοδο του Ουράνιου Ανθρώπου σ’ αυτό τον κόσμο.

[ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ]: “Ο πρώτος άνθρωπος είναι αυτός ο ένας που εμφανίστηκε σ’ αυτούς (άρχοντες/δαίμονες) με την μορφή μιας ανθρώπινης ύπαρξης. Όλα τα βασίλεια (οι διαστάσεις) του αρχιάρχοντα άρχισαν να τρέμουν! Τα θεμέλια της αβύσσου κουνήθηκαν! Αυτή η ανθρώπινη μορφή φώτισε τα (ενεργειακά) ύδατα επάνω από τον κόσμο της ύλης. Η εικόνα του εμφανίστηκε σε εκείνα τα ύδατα. (Όχι ο ίδιος ο άνθρωπος, αλλά η εικόνα, με τη μορφή της πληροφορίας που αποτυπώθηκε στην δισδιάστατη σημειακή ιδιομορφία της μαύρης τρύπας. Ο ίδιος ο Ουράνιος Άνθρωπος ―ως Εγώ Ειμί Παρουσία― βρίσκεται παγιδευμένος μέσα στη μαύρη τρύπα/σύμπαν, και η ολογραφική προβολή του, κρατάει τον Θεϊκό του Σπινθήρα) Όλοι οι δαίμονες και ο πρώτος κυβερνήτης μαζί, κοίταξαν επάνω, κάτω από τα πρόσφατα λάμποντα (ενεργειακά) ύδατα. Μέσω εκείνου του φωτός είδαν την εικόνα στα ύδατα».

Αυτό όμως διατυπώνει και ο Πλάτων στο έργο του Τίμαιος, όταν μας περιγράφει πώς ο δημιουργός δηλαδή ο “θεός”, κατασκεύασε ένα ολόγραμμα, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του Αληθινού:

«Μόλις ο δημιουργός είδε τον κόσμο ζωντανό να κινείται, εθαύμασε και ευχαριστημένος σκέφτηκε να κάνει τον κόσμο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΟΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ που χρησιμοποίησε. Η φύσις όμως του ζωντανού ΕΚΕΙΝΟΥ προτύπου, ετύγχανε να είναι αιώνιος, και τούτο το στοιχείο δεν ήταν δυνατόν να το μεταδώσει ολοκληρωτικά στον δημιουργημένο κόσμο. Διανοείται λοιπόν, να κάνει τον κόσμο ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ του αιώνιου και διακοσμώντας συγχρόνως τον ουρανό, δημιουργεί μια ΕΙΚΟΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ της σταθεράς και αιωνίου αιωνιότητος, αιώνια και αυτή κινούμενη σύμφωνα με τους νόμους των αριθμών. (37c6-37d7)»

Και σε άλλο σημείο του ιδίου έργου:

«Αυτός ο κόσμος κατ’ απόλυτο ανάγκη, πρέπει να είναι εικόνα κάποιου άλλου»

Όμως και η ίδια η περιγραφή του “Σπηλαίου” ακριβώς αυτή την κατάσταση προσπαθεί να περιγράψει.

Η Αλήθεια λοιπόν λέχθηκε με πολλούς τρόπους, μέσω φωτισμένων ανθρώπων, και η επιστήμη σήμερα μπορεί να επαληθεύσει τα λεγόμενά τους.

antexeistinalitheia.gr

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube