//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Συνωμοσιολογία: Το άλλο πρόσωπο της χειραγώγησης

… Το δεξί χέρι του συστήματος

Γράφει η Αγγελική Αναγνώστου

Στα υψηλότατα κλιμάκια διοίκησης της ιεραρχίας του πλανήτη, υπάρχει μια πολύ εξειδικευμένη τεχνική χειραγώγησης των μαζών, η οποία βασίστηκε σε μια μέθοδο αντικατασκοπίας, με την ορολογία: «wilderness of mirrors» (η άγρια ερημιά των καθρεφτών)

Σύμφωνα με αυτή την τεχνική, αν θες να μπερδέψεις τον εχθρό σου, δημιουργείς έναν ιστό από ψέματα, φήμες και ψεύτικες ειδήσεις, δημιουργώντας ένα χαοτικό περιβάλλον παραπληροφόρησης που συνδυάζει τέλεια (α) την αλήθεια, (β) την μισή αλήθεια και (γ) το ψέμα, ούτως ώστε ακόμη και ο καλύτερος να μην μπορεί πλέον να πει με βεβαιότητα τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι. Όταν ο “εχθρός” βρεθεί σε αυτή την κατάσταση σύγχυσης, είναι πλέον απόλυτα διαχειρίσιμος.

Εξειδικευμένα μυαλά στην τεχνική της εξαπάτησης, οργάνωσαν αυτό τον τρόπο σύγχυσης, που σήμερα πλέον εφαρμόζεται εντατικά σε όλο τον πλανήτη.

Εν όψει των γεγονότων που η ανθρωπότητα αναμένει: ―EVENT ―Έλευση αντίχριστου ―Μεγάλη συγκομιδή των ψυχών ―Προετοιμασία για την μετακόμιση της φυλής στο νέο “αναβαθμισμένο” Μάτριξ της 5ης διάστασης, επιβάλλεται να δημιουργηθεί μια μεγάλη σύγχυση στη αντίληψη των ανθρώπων, ώστε να είναι ανίκανοι να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα, για να είναι απόλυτα ελεγχόμενοι.

Σ’ αυτόν λοιπόν τον αγώνα για την απόλυτη σύγχυση των μαζών, η Elite του πλανήτη, δρομολόγησε τις ομάδες των συνωμοσιολόγων.

Οι περισσότεροι από αυτούς, όχι μόνο ελέγχονται από υψηλά κέντρα εξουσίας, αλλά πληρώνονται αδρά από αυτά.

Αναρωτηθείτε φίλοι μου, όλοι αυτοί που σας τροφοδοτούν ανελλιπώς με τις τόσο ανατρεπτικές θεωρίες τους, ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ μέσα στην ημέρα να εργαστούν;

Πού βρίσκουν τα χρήματα και τον ελεύθερο χρόνο για να “ερευνούν”, ώστε να έχουν πάντα στο τσεπάκι τους έτοιμο ένα νέο θέμα συνωμοσίας;

Ή μήπως δεν χρειάζεται να εργάζονται, επειδή πληρώνονται αδρά από τα κέντρα εξουσίας που τους τροφοδοτούν με τις νοθευμένες πληροφορίες, τις οποίες στη συνέχεια σας πλασάρουν;

Μέσα στο ίδιο μεθοδευμένο σχέδιο της σύγχυσης, πολλές φορές οργανώνεται ακόμη και η “δίωξή τους” από ΤΑ ΙΔΙΑ τα κέντρα εξουσίας που τους διόρισαν, προκειμένου να γίνει πιο πιστευτός ο ρόλος τους στις μάζες.

Πολλοί άνθρωποι θα πέσουν στην παγίδα να υποθέσουν, πως αφού το σύστημα τους κυνηγάει, άρα σωστά τα λένε. Όμως δυστυχώς δεν φαντάζονται ότι τα εξειδικευμένα μυαλά της εξαπάτησης, γνωρίζουν πολύ καλά τις τεχνικές ελέγχου των μαζών, και σίγουρα, ο εξυπνότερος τρόπος για να αποσιωπήσουν κάτι που πραγματικά τους ενοχλεί, δεν είναι κάνοντας ήρωα τον ‘εχθρό’ τους, αλλά ρίχνοντάς τον στην αφάνεια, αγνοώντας τον.

Υπάρχουν περιπτώσεις, που προκειμένου οι διαχειριστές του σχεδίου να εδραιώσουν την θέση που θέλουν να περάσουν, να φθάσουν μέχρι την δολοφονία του “συνεργάτη” τους, για να ενισχύσουν την άποψή του, ηρωοποιώντας τον. Ο θάνατος γι’ αυτούς δεν έχει και μεγάλη σημασία, επειδή ο σκοπός τους αγιάζει τα μέσα.
Μια τέτοια περίπτωση ήταν ο ύποπτος θάνατος του Καναδού δημοσιογράφου Serge Monast, όταν διέρρευσε το ψέμα πάνω στο ψέμα… Είναι η γνωστή περίπτωση της ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ του «Blue Beam»

Η βασική ιδέα του Blue Beam σύμφωνα με τον Serge Monast, ήταν ότι η NASA μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη, είχαν την πρόθεση να δημιουργήσουν στον ουρανό ολογράμματα πνευματικών ηγετών, αλλά και μια εισβολή UFOs, ώστε μέσα από τον μαζικό πανικό που θα δημιουργείτο, να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να σχηματίσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση ελέγχου των μαζών.

Τα περιστατικά που αναφέρει ο Serge Monast, μοιάζουν σε κάποια σημεία, με τα γεγονότα που θα συμβούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κατά το EVENT. Όμως αυτή θα είναι μια κατάσταση όπου οι δυνάμεις αυτού του κόσμου θα είναι ανίκανες να την διαχειριστούν, επειδή ΔΕΝ θα προέρχεται από αυτές.

Σκαρφίστηκαν λοιπόν αυτό το διπλό παραμύθι του «Blue Beam», προκειμένου να υποβαθμίσουν τα πραγματικά γεγονότα βαφτίζοντάς τα ψεύτικα, μήπως και έτσι μπορέσουν να έχουν κάποιο υποτυπώδη έλεγχο πάνω σ’ αυτά. Σημειώστε: ότι προσπάθεια οικειοποίησης του EVENT θα επιχειρήσει και ο αντίχριστος, που τότε θα κάνει και την επίσημη εμφάνισή του.
Να έχετε ΔΙΑΚΡΙΣΗ και ΣΥΝΕΣΗ.

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube