//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η ψευτιά του Project BLUE BEAM και το ʺEVENTʺ

Η αντιγραφή απαγορεύεται


Το άρθρο αναπτύσσεται βάσει της κοσμοθεωρητικής άποψης του βιβλίου:
“Αντέχεις την Αλήθεια; Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας”
Γράφει η Αγγελική Αναγνώστου

Μια πολύ καλά σκηνοθετημένη απάτη

Με προβληματίζει πολύ το γεγονός, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των emotion/likes κάτω από δημοσιεύσεις (διαφόρων sites) που αφορούν εμφανίσεις UFO, είναι αυτό το απαίσιο σαρκαστικό γελάκι… 😆
Τι μπορεί να δηλώνει άραγε αυτό!! …Άγνοια … φόβο… ή μήπως ότι τελικά η πλύση εγκεφάλου ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!!
Πολύ φοβάμαι πως είναι το τελευταίο…
Αυτή η ψευδής πληροφορία για το περιβόητο PROJECT BLUE BEAM (Πρόγραμμα Γαλάζια Ακτίνα) φαίνεται πως πέρασε τελικά στο συλλογικό ασυνείδητο των ανθρώπων, και οι διαχειριστές της παγκόσμιας πληροφορίας κατάφεραν αυτό που επί χρόνια προσπαθούσαν:
―Να γελοιοποιήσουν οτιδήποτε είχε σχέση με τα UFOs.―
Έφτασε μάλιστα σε τέτοιο σημείο η επιτυχία της πλύσης εγκεφάλου της μάζας, που ακόμη κι όταν πολύ σοβαροί φορείς δηλώνουν την εμφάνιση κάποιου UFO, το μεγαλύτερο ποσοστό της μάζας … γελάει…

Και θα ρωτήσετε… τι σχέση μπορεί να έχει η θεωρία του BLUE BEAM με αυτή την πλύση εγκεφάλου? … Μα απόλυτα καθοριστική!

Η βασική πληροφορία που αφορά στο PROJECT BLUE BEAM είναι πως κάποια στιγμή η NASA και ο ΟΗΕ, θα εμφανίσουν στον ουρανό ολογράμματα UFOs, σκηνοθετώντας μια εξωγήινη εισβολή, προκειμένου η Νέα Τάξη Πραγμάτων, να εγκαταστήσει μια στυγνή δικτατορία ώστε να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας.

Η εμμονή μάλιστα γι’ αυτή την συνωμοσία, έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε ερασιτέχνες συνωμοσιολόγοι, να αποδώσουν ως διαδικασία του Blue Beam, ακόμη και την κατάρριψη των τεσσάρων αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων, τον Φεβρουάριο του 2023 σε Η.Π.Α. και Καναδά!

Βέβαια, κανείς από όλους αυτούς που υποστηρίζουν αυτή την ψευδή άποψη (του project blue beam) δεν μας εξηγεί ΤΟΝ ΛΟΓΟ … ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ που ξαφνικά η Νέα Τάξη Πραγμάτων ζητά απεγνωσμένα (αυτή τη χρονική περίοδο) να πάρει τον απόλυτο έλεγχο του πλανήτη!

Δεν αναρωτιόνται όλοι αυτοί οι δήθεν ψαγμένοι, μήπως οι διαχειριστές της παγκόσμιας πληροφορίας γνωρίζουν ότι επίκειται κάποιο συμπαντικό και ανατρεπτικό φαινόμενο, που θα υπερβαίνει την μέχρι τώρα κατεστημένη τάξη του κόσμου, και γι’ αυτό σχεδιάζουν μια σειρά ενεργειών, ώστε να μπορούν να ελέγξουν τότε, καταστάσεις οι οποίες θα τους υπερβαίνουν?

* * * * *

Κάποιοι μυστικοί κύκλοι (οι οποίοι ελέγχονται από αόρατες σκοτεινές δυνάμεις) γνωρίζουν πολύ καλά, για ένα ΓΕΓΟΝΟΣ (THE EVENT) που θα εκτυλιχθεί στην ανθρωπότητα κάποια απροσδιόριστη χρονική στιγμή στο εγγύς μέλλον, και θα έχει σχέση με το τέλος της γνωστής φύσης του κόσμου.

Επειδή αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ (THE EVENT), θα προκληθεί από Ανώτατες Υπερκόσμιες Εξουσίες, και δεν θα μπορούν να το ελέγξουν ούτε οι ένσαρκοι άνθρωποι, αλλά ούτε οι άσαρκες σκοτεινές δυνάμεις που διοικούν αυτό τον κόσμο, επέλεξαν όλοι αυτοί, ότι θα πρέπει να το οικειοποιηθούν,* και να δημιουργήσουν έτσι μια ψευδεπίπλαστη κατάσταση ελέγχου, προκειμένου να χειραγωγήσουν ανάλογα τα πανικόβλητα πλήθη.

Η ανάγκη για τον έλεγχο αυτού του Συμβάντος, είναι επιτακτική γι’ αυτούς, επειδή μόνο τότε θα είναι η μοναδική ευκαιρία κάθε ανθρώπινης ύπαρξης, να δραπετεύσει οριστικά από το Matrix, επειδή το EVENT θα είναι η ΕΝΑΡΞΗ της διαδικασίας της ʺΑΡΠΑΓΗΣʺ!

*Η οικειοποίηση, είναι μια γνωστή τακτική των σκοτεινών δυνάμεων του κόσμου τούτου, κάθε φορά που δεν μπορούν να πολεμήσουν κάτι, που είναι μεγαλύτερο από τους ίδιους. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, οι άρχοντες (αυτού του κόσμου), οικειοποιήθηκαν και τον Χριστό, και κατασκεύασαν μια δική τους θρησκεία, χρησιμοποιώντας μόνο το όνομά Του.
Ευαγγέλιο Ιούδα: «Ιησούς είπε: Ο άρχων θα σταθεί και θα κάνει χρήση του ονόματός μου. Με αυτόν τον τρόπο, και οι γενεές των ευσεβών θα παραμείνουν πιστές σ’ αυτόν.»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EVENT

Το EVENT θα είναι μια εντελώς πρωτόγνωρη κατάσταση που θα αφορά ολόκληρο το σύμπαν. Θα είναι αυτό που οι Ινδουιστές ονομάζουν τέλος της Κάλι Γιούγκα. Το τέλος δηλαδή ενός Κάλπα και το πέρασμα σε μια Πραλάγια (=Διάλυση) … Ο χορός των σκιών στη δίνη του χάους…

Ευαγγέλιο Ιούδα: «Ο Ιησούς είπε: “Αληθινά σας λέγω, για όλους αυτούς (τους άρχοντες), οι αστέρες φέρνουν τα πράγματα στη συντέλεια. Ο Σάκλας, όταν συμπληρώσει το χρονικό διάστημα που ορίστηκε για αυτόν, και θα τελειώσουν αυτό που είπαν ότι μπορούν να κάνουν, τότε όλοι θα καταστραφούν μαζί με τα δημιουργήματά τους».

Θα είναι η ΕΝΑΡΞΗ της διαδικασίας της απόσυρσης των Ιερών Αρχετύπων που στηρίζουν όλη τη δημιουργία, με τελική φάση, την αποκαλούμενη ʺΑΡΠΑΓΗʺ.

Ματθαίος ΚΔ:40-41 «Τότε δύο θέλουσι είσθαι εν τω αγρώ, ο εις παραλαμβάνεται, και ο εις αφήνεται. Δύο γυναίκες θέλουσι αλέθει εν τω μύλω, μία παραλαμβάνεται και μία αφήνεται».

Προτεινόμενο άρθρο για ανάγνωση

Επειδή στην ιστορία του πλανήτη δεν έχει υπάρξει ΠΟΤΕ κάτι αντίστοιχο με το Event, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πώς ακριβώς μπορεί να διεξαχθεί όλη αυτή η διαδικασία.
Όμως το σίγουρο είναι, ότι η έναρξη θα σηματοδοτείται από μια σειρά υπερκόσμιων φαινομένων στην ατμόσφαιρα του πλανήτη, που δεν έχουν ποτέ άλλοτε υπάρξει.

Αυτά τα ʺφυσικάʺ (αφύσικα) φαινόμενα, θα συνοδεύονται και με την παρουσία (διττών) εξωδιαστατικών/εξωγήινων δυνάμεων του Matrix, που θα σπεύσουν να περιμαζέψουν ότι προλαβαίνουν.
Έτσι θα υπάρχουν δυο είδη θεάσεων: ένα που θα αφορά στην φύση του κόσμου, και ένα άλλο που θα αφορά στην παρουσία των διττών δυνάμεων του matrix.

Προκειμένου λοιπόν οι διαχειριστές της παγκόσμιας πληροφορίας να οικειοποιηθούν το EVENT, σκαρφίστηκαν την δήθεν αποκάλυψη μιας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ την οποία ονόμασαν PROJECT BLUE BEAM. Έτσι, ισχυρίζονται πως ό,τι θα εμφανιστεί στον ουρανό, θα το προκαλούν δήθεν αυτοί.

Ήξεραν ότι ο μεγάλος εχθρός τους, θα ήταν οι συνωμοσιολόγοι. Εκεί λοιπόν έπρεπε να στοχεύσουν! Έχτισαν λοιπόν μια συνωμοσία, σε κόντρα μιας άλλης συνωμοσίας. Ένα ψέμα πάνω σε ένα άλλο ψέμα, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Σε όλη αυτή τη μεθόδευση της σκευωρίας, στοχευμένο εργαλείο/πιόνι ήταν ένας αγνός ερευνητής: ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast, που εν αγνοία του, χρησιμοποιήθηκε από υψηλά κέντρα εξουσίας, για να μεταφέρει το ψεύτικο μήνυμα.

Ενώ λοιπόν κάποιο υψηλόβαθμο μέλος του παγκόσμιου κέντρου πληροφορικών κοινοποιούσε στον Serge Monast τις κατασκευασμένες πληροφορίες οι οποίες θα εξυπηρετούσαν απόλυτα το σχέδιό τους, παράλληλα μια άλλη ομάδα από τα ίδια κέντρα εξουσίας, εξαπέλυε μια ανελέητη καταδίωξη εναντίον του, ώστε η παρεχόμενη πληροφορία να γίνει ακόμη πιο πιστευτή.

Ο Monast ισχυριζόταν ότι τον κυνηγούσε η αστυνομία και οι αρχές, επειδή συμμετείχε σε «δίκτυα απαγορευμένων πληροφοριών». Γι’ αυτό τα παιδιά του δεν συμμετείχαν σε δημόσια εκπαιδευτήρια και έπαιρναν κατ’ οίκο εκπαίδευση, επειδή φοβόταν για τη ζωή τους.

Ο θάνατός του μάλιστα, που προκλήθηκε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι του, ενώ την προηγούμενη νύχτα την είχε περάσει στη φυλακή, ήταν ʺτο κερασάκι στην τούρταʺ που θα έκανε ακόμη πιο πιστευτή την απάτη, όταν οι οπαδοί του πίστεψαν ότι ο θάνατός του Monast ήταν ύποπτος, υποδηλώνοντας ότι δολοφονήθηκε με “ψυχοτρονικά όπλα”.

Όλο αυτό το παραμύθι του Blue Beam πήρε μεγάλη διάσταση το 1994, με την έκδοση του βιβλίου του Serge Monast, με τίτλο “Blue Beam (NASA)“.

Η αλήθεια όμως βρίσκεται κάπου στη μέση, και ο Monast έγινε άθελά του, ένα πολύ καλό εργαλείο στα χέρια μυστικών υπηρεσιών, που του μεταβίβαζαν τις πληροφορίες που εκείνοι ήθελαν, προκειμένου να δημιουργήσουν μια απόλυτα σκηνοθετημένη συνωμοσία.

Και η δήθεν συνωμοσία, αλλά και η δήθεν αποκάλυψή της, είναι όλο ένα ψέμα.

Έτσι οι συνωμοσιολόγοι πίστεψαν το ψέμα (ως πραγματικότητα), ότι η NASA και ο ΟΗΕ θα πρόβαλαν στον ουρανό ολογράμματα UFO καθώς και ολόγραμμα του Χριστού ―αυτό θεωρούσε το μυαλό τους ως ένα από τα ʺφυσικάʺ (αφύσικα) συμβάντα― προκειμένου να κλείσουν πίσω τους οριστικά την Πόρτα προς την Λύτρωση.

Αυτό το στρεβλωμένο μονοπάτι πληροφορίας που ακολούθησαν κάποιοι εύπιστοι, τους οδήγησε σε μια ακόμη πλάνη, η οποία τους έκανε να ερμηνεύουν όλες τις φυσικές καταστροφές (της κλιματικής αλλαγής) που προηγούνται του EVENT, ως δήθεν κατασκευασμένες, παρουσιάζοντας έτσι τους διαχειριστές του παγκόσμιου γίγνεσθαι,  παντοδύναμους!!!

* * * * *

Τους προηγούμενους αιώνες οι άνθρωποι, όλες αυτές τις θεάσεις Α.Τ.Ι.Α., αλλά και τις εξώκοσμες εμφανίσεις, τις ερμήνευαν κυρίως ως παρουσίες δαιμόνων, και ακόμη παλαιότερα στο χρόνο, ως παρουσίες θεών.

Προτεινόμενο άρθρο για ανάγνωση

Όταν η ανθρωπότητα πέρασε στη νέα τεχνολογική εποχή, πολλά πράγματα του παρελθόντος έπρεπε να αλλάξουν προς όφελος των νέων μελλοντικών προκλήσεων.

Έτσι, μέσω αυτής της δήθεν πληροφορίας (του Project Blue Beam), πέρασε ΕΜΜΕΣΑ στο συλλογικό ασυνείδητο και το μήνυμα ―που οι αφελείς το κατάπιαν αμάσητο― ότι όλη η φιλολογία των UFOs είναι ψευδής, και ότι τα UFOs δεν υπάρχουν, αφού αυτά που τυχόν θα εμφανιστούν, θα είναι απλά ολογράμματα!!

Αυτή την άποψη ―για την ανυπαρξία Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων και περιστατικών― τα κέντρα εξουσίας, προσπαθούσαν να την καθιερώσουν στην ανθρωπότητα από τις αρχές του 20ου αιώνα! … Και τελικά το κατάφεραν!

Αυτός ήταν και ο σκοπός της δημιουργίας του PROJECT BLUE BOOK: ―Να καλύψουν με ʺεπιστημονικοφανείςʺ δικαιολογίες οποιοδήποτε περιστατικό, σχετικό με εμφάνιση UFO.
Βέβαια, εκεί τους γύρισε μπούμερανγκ· όταν το βασικό μέλος της ομάδας (Project Blue Book), ο καθηγητής της Αστρονομίας Josef Allen Hynek (Γιόζεφ Άλλεν Χάινεκ), άρχισε να καταλαβαίνει την απάτη που ήταν αναγκασμένος να υποστηρίζει, όταν διαπίστωσε ότι τα περισσότερα περιστατικά θέασης Α.Τ.Ι.Α ήταν πραγματικά, και εκείνος ήταν υποχρεωμένος να τα διαψεύδει.

Με αυτό τον τρόπο, τα ʺευκόλως ρυμουλκούμεναʺ πλήθη, πείσθηκαν ότι τα UFO είναι ένα ψέμα!

Έτσι με μια μονοκοντυλιά διέγραψαν όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα που δήλωναν πως το φαινόμενο των UFOs υπήρχε εδώ και αιώνες.

Προτεινόμενο άρθρο για ανάγνωση

Ακυρώσαν επίσης τις έρευνες μεγάλων ερευνητών του ανεξήγητου, όπως για παράδειγμα του Erich von Daniken (Εριχ Φον Νταίνικεν) ο οποίος αφιέρωσε μια ολόκληρη ζωή ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και ανασύροντας στοιχεία που δήλωναν την παρουσία εξωγήινων οντοτήτων που δημιούργησαν την ανθρωπότητα, και άφησαν πίσω τους μεγάλους πολιτισμούς.

Nazca Lines Astronaut. Taken in Nazca, Peru.

Αγνόησαν επίσης ολόκληρα ανάγλυφα σε ναούς της Αιγύπτου και άλλων πολιτισμών που δείχνουν εξωκοσμικά όντα να δημιουργούν τον άνθρωπο.

Τα ακύρωσαν όλα αυτά για χάρη μιας απάτης που έγινε πιστευτή χωρίς κανέναν προβληματισμό …

Επίσης μέσω της ψευτιάς του υποτιθέμενου Project Blue Beam, απαξιούν την Υπερβατική Διαδικασία του EVENT (δηλαδή την έναρξη της διαδικασίας της Αρπαγής), αφού ότι κι’ αν είναι αυτό που θα προβληθεί στον ουρανό, έχουν προλάβει να το βαφτίσουν ψέμα.
Με αυτό τον τρόπο, όλοι αυτοί οι ερασιτέχνες συνωμοσιολόγοι, έχουν γίνει πειθήνια όργανα των εξουσιαστών του Matrix.

Οι σοβαροί ερευνητές όμως, ―αυτοί που κάνουν σωστή έρευνα και δεν παπαγαλίζουν θεωρίες― έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την γνησιότητα του Project Blue Beam, εντοπίζοντας πολλές ανακολουθίες. Αν κάποιος κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο δίκτυο, θα βρει πολλά άρθρα αμφισβήτησης και προβληματισμού.

Όλο λοιπόν αυτό, είναι μια καλοστημένη απάτη! Και η δήθεν πληροφορία του Blue Beam, και η δήθεν αποκάλυψή της

ΕΠΕΙΔΗ PROJECT BLUE BEAM, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!

Ό,τι θα εμφανιστεί στον κόσμο μας, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!

Μ’ αυτό τον τρόπο σχεδιάζουν να οικειοποιηθούν (τεχνηέντως) τα φαινόμενα του Υπερφυσικού EVENT, επιτυγχάνοντας διπλό στόχο:
Υπογείως (off the record) να διαρρεύσουν, πως όλα τα φαινόμενα που θα εμφανιστούν θα είναι έργο ανθρώπων:
<Μην ανησυχείτε δεν υπάρχει τίποτα. Ολογράμματα είναι!>
Ώστε να κρατήσουν σε κάποιο έλεγχο τον πανικό που θα προκληθεί!

Φανερά δε, να επιβάλλουν δυναμικά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με τον ʺμέγαʺ ηγέτη αντίχριστο, ο οποίος ΤΟΤΕ, ΜΕΤΑ ΤΟ EVENT θα εμφανιστεί, προκειμένου να αποτρέψει ―όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί― να συμμετάσχουν στην ΑΡΠΑΓΗ και την ΛΥΤΡΩΣΗ, παρεκτρέποντας την πορεία τους, και κατευθύνοντάς τους, στην δική του 5η διάσταση.

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Youtube