//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Η αντιγραφή απαγορεύεται

pliroforia & parapliroforisi


ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ,
ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ,
ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
“ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ”


ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτός ο μεγάλος όγκος πληροφορίας που υπάρχει στον κόσμο μας, θεωρώ ότι συγχύζει τους ανθρώπους που ψάχνουν, και πολλές φορές δεν ξέρουν τι απ’ όλα να πιστέψουν.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι τόσο πολύ μπερδεμένη σ’ αυτόν τον κόσμο η Αλήθεια, και τόσο δύσκολο να την ξεχωρίσεις…
Διαβάζω στο ίντερνετ διάφορα (δήθεν ανυψωτικά για την ψυχή) και βλέπω πως τα περισσότερα σκοπό έχουν να παραπλανήσουν κόσμο, και αυτό με θλίβει.
Βλέπω τις Ψυχές που ψάχνουν για την Αλήθεια, αλλά παρασύρονται από τα “ψεύτικα φώτα” και μου θυμίζουν τα ζωύφια που αναζητώντας το φως, πέφτουν πάνω στις αναμμένες λάμπες και καίγονται. …Και αυτά τα όντα (ζωύφια) υπήρξαν κάποτε πνευματικά ενεργά, αλλά μέσα σ’ αυτό το σύμπαν της πλάνης, έχασαν τον δρόμο τους, έγιναν «άνοα» και ακόμη ψάχνουν το «φως» σε λάθος μέρη… Όταν θα προχωρήσεις στα τελευταία κεφάλαια του βιβλίου, θα καταλάβεις τι εννοώ.

Σχετικά με το εικονικό «φως» αυτού του κόσμου που παραπλανά ‒και προκειμένου να το διαχωρίσεις‒ θα σου αναφέρω δύο αποσπάσματα κειμένων:
(α) από τα απόκρυφα της Παλαιάς Διαθήκης: «Το πρώτο βιβλίο του Αδάμ και της Εύας» και
(β) από την Πολιτεία του Πλάτωνα κεφ. Ζ με τίτλο «το Σπήλαιο»… μια και η Αλήθεια βρίσκεται διάσπαρτη, παντού!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ:
«Άρχισε τότε ο σατανάς να μεταμορφώνει τις ορδές του. Στα χέρια του υπήρχε μια λαμπρή φωτιά και όλοι τους λούζονταν από ένα λαμπρό φως.
Τοποθέτησε στη συνέχεια το θρόνο του κοντά στο στόμιο της σπηλιάς … και έριξε φως στο εσωτερικό της, μέχρι που η σπηλιά έλαμψε πάνω από τον Αδάμ και την Εύα, ενώ οι ορδές του άρχισαν να τραγουδούν ύμνους.
Ο σατανάς το έκανε αυτό, ούτως ώστε όταν ο Αδάμ έβλεπε το φως να νομίζει ότι ήταν ένα ουράνιο φως και ότι οι ορδές του σατανά ήταν άγγελοι, τους οποίους είχε στείλει ο θεός.»

Αυτό το απόσπασμα μπορεί ωραιότατα να παραλληλιστεί με το σπήλαιο του Πλάτωνα που αν και οι άνθρωποι είναι αλυσοδεμένοι στο βάθος της σπηλιάς, δεν καταφέρνουν να δουν το Αληθινό Φως που βρίσκεται ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ αλλά τη φλόγα που βρίσκεται πίσω στις πλάτες τους, και φυσικά ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ…

‘ΠΟΛΙΤΕΙΑ’ ΚΕΦ. Ζ στιχ. 514Α:
«Σωκράτης: Φαντάσου σαν μέσα σ’ ένα σπήλαιο κάτω από τη γη, που να έχει την είσοδο του ανοιγμένη προς το φως σ’ όλο το μάκρος της ανθρώπους που από παιδιά να βρίσκονται εκεί μέσα αλυσοδεμένοι από τα πόδια και τον τράχηλο, σε τρόπο που να μένουν πάντα στην ίδια θέση και μόνο εμπρός των να βλέπουν, χωρίς να μπορούν να στρέψουν γύρω το κεφάλι τους εξ αιτίας των δεσμών τους, και από πίσω σε αρκετή απόσταση και υψηλότερά τους να υπάρχει αναμμένη φωτιά, που το φως της να έρχεται ως αυτούς.»
(Αυτό είναι το υποβαθμισμένο ‘φως’ του δημιουργού, το οποίο βρίσκεται μέσα στην σπηλιά λίγο πριν την έξοδο.)

Αυτό λοιπόν το «φως» βλέπουν όσοι ψάχνουν μεν, αλλά αγνοούν την Αλήθεια.
Τέλος πάντων είναι ο καιρός που ο κάθε άνθρωπος θα ενταχθεί στην δική του ομάδα.
Και γιατί λέω στη «δική του ομάδα»;
Επειδή αυτή την περίοδο έχουν βγει «τελάληδες» απ’ όλες τις πνευματικές «κάστες» για να μαζέψουν τα «παιδιά» τους.
Έχουν ξαμοληθεί τα αστρικά στοιχειά και «φωνάζουν» τους δικούς τους.
Έχουν βγει στη γύρα οι ομάδες των δημιουργών αυτού του κόσμου, και προσπαθούν να ψαρέψουν Ψυχές.
Και όλοι αυτοί φράζουν το δρόμο που οδηγεί στην πραγματική Λύτρωση.

«Ουαί εις εσάς, Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι κλείετε την Βασιλείαν των Ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων επειδή σεις δεν εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίνετε να εισέλθωσιν.[Ματθαίος 23:14]»
(Αλίμονο σ′ εσάς, Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές, που φράζετε τη Βασιλεία των Ουρανών, στεκόμενοι μπροστά, επειδή εσείς βέβαια δεν μπαίνετε, μα κι εκείνους που θέλουν να μπουν δεν τους αφήνετε να μπούνε!)

Δε βαριέσαι!!! …Λίγοι πρόκειται να γλυτώσουν από την παγίδα Matrix. Οι υπόλοιποι θα εγκατασταθούν στη νέα «βελτιωμένη» εκδοχή του, που αποκαλείται 5η Διάσταση…
Έσω προσεκτικός και διάλεξε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΖΗΤΑΣ!

Περισσότερες πληροφορίες, αναλύσεις και αποδείξεις, στο βιβλίο:
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ»

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube