//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Αιθερικές αράχνες και άλλες αποκρουστικές ενεργειακές οντότητες

English Translation of this article

Οι εμπειρίες με αστρικές αράχνες είναι αρκετά συνηθισμένες. Αν έχετε ένα όραμα, όνειρο ή διαίσθηση ως προς αυτές τις επονομαζόμενες αιθερικές αράχνες, δεν έχετε τρελαθεί. Το αντίθετο μάλιστα. Βλέπετε κάτι υπαρκτό.

Στην πραγματικότητα, πιθανόν να έχετε διαισθητική ικανότητα, υψηλότερη σε σχέση με τους περισσότερους ανθρώπους. Τα υψηλά σας ενεργειακά κέντρα είναι αρκετά καλλιεργημένα, διαφορετικά αυτές οι ανατριχιαστικές οντότητες της τέταρτης διάστασης είναι αδύνατον να ειδωθούν.

Αλήθειες για τις αστροαιθερικές αράχνες

Αυτά τα όντα είναι υπάρξεις του αστροαιθερικού πεδίου. Σε αυτά τα πεδία επίσης μπορεί κανείς επίσης να διακρίνει την ανθρώπινη αύρα με τα έντονα χρώματά της, στις διάφορες αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Όταν πρωτοανακαλύπτει κανείς ότι εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε μόνοι, αλλά μοιραζόμαστε τον κόσμο με αυτά τα αστρικά παράσιτα, το σοκ είναι μεγάλο. Προσωπικά, ένιωσα ναυτία και μεγάλη αηδία όταν πρωτοήρθα σε επαφή με αυτές τις αράχνες. Είναι μια ταπεινωτική διαδικασία.
Αυτές οι αιθερικές αράχνες χρησιμοποιούν εμάς τους ανθρώπους ως τροφή. Αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο, το ξέρω, αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθές. Πολλοί άλλοι εσωτερικοί αναζητητές έχουν συμφωνήσει με αυτό. Η πηγή της τροφής των αραχνών, φαίνεται πως είναι η αύρα και κάποιοι αποκαλούν την αύρα, ως το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο.

Η έρευνά μου έχει δείξει, πως αυτές οι οντότητες έχουν άμεση σχέση με το αίσθημα ενεργειακής απομύζησης που οι άνθρωποι βιώνουν στην καθημερινότητά τους. Είναι αρκετά σύνηθες για αυτά τα όντα να προσκολλώνται στην πλάτη του ανθρώπου, όπως ένας σέρφερ καβαλάει ένα κύμα, διότι, διαμέσου της σπονδυλικής στήλης μπορούν να αποκτούν πρόσβαση στο ανθρώπινο ενεργειακό απόθεμα.

Το σύστημα των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) που βρίσκεται κατά μήκος της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης είναι ένα ενεργειακό σύστημα υψηλού δυναμικού. Αυτά τα όντα δε δείχνουν κανέναν έλεος και προσκολλώνται ακόμα και σε μωρά παιδιά. Ένα μωρό έχει αρκετά αγνή ενέργεια που δεν έχει μολυνθεί από άλλους ανθρώπους ή από το ανθρώπινο στρες.

Οι αστρικές αράχνες είναι περισσότερο μηχανικές από τη φύση τους, σε αντίθεση με τις αράχνες του τρισδιάστατου κόσμου μας. Ο σκοπός τους είναι να ρουφούν ενέργεια. Η ανθρώπινη αύρα είναι τροφή για αυτές. Αν αυτή η πληροφορία αισθάνεστε ότι σας βρίσκει σύμφωνους, ίσως να πρέπει να προσπαθήσετε να έλθετε σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας, ώστε να σας καθοδηγήσει Αυτός, για να εξυψώσετε τον κραδασμό σας.

Προσωπικά, όπως ανέφερα παραπάνω, χρειάζεστε κάποιου είδους ψυχική, διαισθητική ικανότητα για να δείτε τις αράχνες. Παρόλα αυτά, με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι το έκτο ενεργειακό κέντρο (Τρίτο Μάτι) των περισσότερων ανθρώπων είναι κλειστό, εφόσον πολλοί θα τρελαίνονταν αν μάθαιναν τι κυκλοφορεί σε αυτά τα πεδία.

Ο ανθρώπινος νους, όπως είναι σήμερα, δεν μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα τρεις μέρες για να συνέλθω από την ενεργειακή ασθένεια που υπέστην, όταν πρωτοήρθα σε επαφή με αυτά τα όντα. Συνάντησα αρκετά από αυτά, γύρω στα πέντε από αυτά τα όντα. Είναι πολύ δύσκολο να το συνηθίσεις.

Προσπάθησα να αναπτύξω κάποιες μεθόδους, ώστε να καθυστερήσω τη νοητική, σωματική και πνευματική ζημιά που προκαλούν αυτά τα όντα, όταν μας απομυζούν ενεργειακά. Ωστόσο, ακόμα δεν έχω ανακαλύψει ένα τρόπο να τα αποτρέψω τελείως.

Ενεργοποιημένο Έκτο Ενεργειακό Κέντρο (Τρίτο Μάτι)

Όταν κανείς ενεργοποιήσει το Τρίτο Μάτι, μπορεί να διακρίνει την ανθρώπινη αύρα και τα έντονα, ζωηρά της χρώματα. Δεν αποτελείται από ένα χρώμα, αλλά από πολλά. Μπορεί κανείς να διακρίνει χρυσό χρώμα, πράσινο, μωβ και πολλά άλλα. Είναι δύσκολο να περιγραφεί, περίπου σα να περιγράφεις ένα μήλο σε κάποιον που δεν έχει ξαναδεί. Η αύρα είναι καθαρή ενέργεια.

Τώρα, η πραγματικότητα της κατάστασης, είναι κάπως τρομακτική. Κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε, όπως εγώ είδα με τη δική μου, κάποιες τρύπες, κενά σημεία, δηλαδή, στην αύρα σας.

Τρύπες στην Αύρα

Κατά μήκος ή πλησίον σε αυτά τα κενά, θα βρείτε αυτές τις εξωδιασταστικές αράχνες. Ομοιάζουν πραγματικά με τις αράχνες του φυσικού κόσμου και είναι εργατικές σαν μυρμήγκια. Η αποκλειστική τους δραστηριότητα και λόγος ύπαρξης είναι να ροκανίζουν το ενεργειακό σας σώμα, χρησιμοποιώντας το σαν τροφή.

Όταν πρωτοείδα αυτή τη σκηνή, έπαθα μεγάλο σοκ και το θέαμα με αρρώστησε. Ο τρόμος της κατάστασης όταν γίνεσαι μάρτυρας αυτού του γεγονότος είναι αδιανόητος. Βλέπετε, όσο περισσότερο τρώνε, τόσο λιγότερο από το ενεργειακό σώμα απομένει.

Μεταφορά Ενέργειας

Έχουμε την πεποίθηση, ότι αυτή η πρακτική των αστροαιθερικών αραχνών μας πληγώνει ενεργειακά. Αυτό που κάνουν στην ουσία, είναι η μετάλλαξη της ενέργειας. Ακριβώς όπως οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες που περιέχονται στο φαγητό μας, μεταλλάσσονται ώστε να χτίσουν το σώμα μας, έτσι και αυτά τα όντα χρησιμοποιούν την ενέργειά μας, ώστε να χτίσουν κάτι που είναι χρήσιμο σε αυτά. Η ενέργεια που λαμβάνουν, χρησιμοποιείται για να χτίσουν κάτι, έξω από την ανθρώπινη φύση. Παρόλα αυτά, παραμένουν κλέφτες.

Συνοψίζοντας, η μεγαλύτερη ζημιά που κάνουν αυτά τα παράσιτα, είναι ότι εμποδίζουν δραματικά την πνευματική πρόοδο των ανθρώπων, τρώγοντάς τους ζωντανούς. Via

antexeistinalitheia.gr

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube