//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η λέξη ‘Ελευθέρια’ στα συντρίμμια του Roswell

post-40945-1157451583Στις 14 Ιουνίου 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell.

RoswellDailyRecordJuly81947_cecqpvΣτις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τα συντρίμμια αυτά.

Στις 7 Ιουλίου, επισκέφτηκαν τον σερίφη George Wilcox όπου εμπιστευτικά του μίλησαν για τα όσα είχαν συγκεντρώσει στο σπίτι τους.

Ο σερίφης G.Wilcox κάλεσε στη συνέχεια το τμήμα της πολεμικής αεροπορίας και ο ταγματάρχης Jesse Marcel μαζί με τον Sheridan Cavvit, μετέφεραν τα συντρίμμια στη βάση του Roswell.

Αυτά όμως που συνέλεξαν δεν θύμιζαν σε τίποτα γήινη κατασκευή και υπάρχουν πάρα πολλοί μάρτυρες που με τους ισχυρισμούς τους επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για ένα ανύπαρκτο και ψευδές γεγονός. Μάλιστα, κάποιες μαρτυρίες και ένα βίντεο που εμφανίστηκε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνουν ότι πάρα πολλά από τα κομμάτια ήταν γεμάτα με σύμβολα, σαν ιερογλυφικά.

Roswell-Eleftheria-02Roswell-Eleftheria-01Στα σύμβολα μιας μεταλλικής δοκού που βρέθηκε, αναγραφόταν μια λέξη: η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» ή πιο σωστά «ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ» με το δελφικό «Φ» της πανάρχαιας Ελληνικής γλώσσας και το αντίστοιχο «Ξ» του κατοπτρικού «Ε», όπως αυτό εκφραζόταν σε μερικές αρχαίες Ελληνικές πόλεις!

eleftheria1

Τι σχέση όμως μπορεί να έχουν τα αρχαία Ελληνικά, με τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου στο χωράφι και τους εξωγήινους; Τα κείμενα αναφέρουν τον Σωκράτη να διηγείται στον νεαρό Φαίδρο, ότι κοντά στην Ναυκρατίδα της Αιγύπτου ο αρχαίος θεός Θώθ ήταν αυτός που έδωσε τα γράμματα στους θνητούς για μνήμη, σοφία και υπενθύμιση.

Μια σημαντική αναφορά για την θεϊκή γένεση της γραφής που παραπέμπει στη θεωρία της μεταφοράς και χρησιμοποίησης κοινών συμβόλων, με τους αρχαίους ουράνιους θεούς και πρώτους εξωγήινους επισκέπτες!

Σχόλιο Α. Αναγνώστου:
Επειδή όμως τα τέσσερα σώματα των “εξωγήινων” όντων που βρέθηκαν στα συντρίμμια του Roswell,  ήταν απολύτως ανθρώπινα και καθόλου θεϊκά, (έχοντας υποστεί φυσικά την βιολογική μετάλλαξη χιλιάδων ετών), πρέπει σ’ αυτό το σημείο να προσθέσουμε την πληροφορία, ότι ο Phillip Corso, αξιωματούχος του Αμερικανικού στρατού που είχε εμπλακεί ενεργά στο περιστατικό του Ρόσγουελ, στο βιβλίο του  «The Day After Roswell» εκφράζει την έντονη πεποίθηση ότι το σκάφος του Roswell, δεν ήταν ένα απλό εξωγήινο όχημα, αλλά ήταν μια χρονομηχανή, που είχε σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Αυτή η άποψη αφενός δικαιολογεί την Ελληνική γραφή στα ευρήματα του σκάφους, αφετέρου όμως μας προβληματίζει ιδιαίτερα ―κάνοντας κάποιους λογικούς συνειρμούς― το όνομα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» που δόθηκε στο σκάφος που επρόκειτο να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο… ψάχνοντας ΤΙ ?????  https://antexeistinalitheia.gr/5-2/

Σήμερα, η δοκός με τη λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» φυλάσσεται, μαζί με χιλιάδες ανακτηθέντα αντικείμενα, στις απόρρητες εγκαταστάσεις της περιοχής 51 των ΗΠΑ. Και φυσικά, κανείς δεν πρόκειται να τη δει ξανά…

Πηγή

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube