//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η προφητεία των Ινδιάνων Χόπι

the Hopi Prophecy1

Η επιλογή ως δυνατότητα, αναφέρεται σε πολλές κουλτούρες-θρησκείες που σε αφήνουν να πορευτείς με δική σου βούληση και να κριθείς κατόπιν απ’ τις πράξεις σου. Η επιλογή είναι αυτή που σηματοδοτεί το μέλλον και την εξέλιξη στην ζωή και ούτω καθεξής.

 

Οι ινδιάνοι Χόπι δεν πίστευαν στη δυνατότητα της επιλογής, μόνο λόγω των παραδόσεών τους, αλλά και χάρη στην μεγάλη προφητεία τους, πως  οι απόγονοι αυτών των ινδιάνων, θα αντιμετώπιζαν την επιλογή ως δίλημμα την κρίσιμη στιγμή στο κοντινό μέλλον.

 

Οι επιλογές που θα έκαναν στην ζωή τους, θα ήταν υπαίτιες ώστε, όταν θα γινόταν η κάθαρση, θα οδηγόντουσαν σε άλλο… ανώτερο επίπεδο.
Οι Χόπι πίστευαν πως λίγο πριν το τέλος του κόσμου θα υπάρχει μια περίοδος αναταραχών, αγωνίας, αβεβαιότητας, μίσους, πολέμου και κακίας ενώ θα σηματοδοτείται από θεομηνίες και καταστροφές.

 

Σήμερα μπορούμε να πούμε πως όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα βιώνουμε καθημερινά. Υπάρχει διαφθορά των κοινωνικών αξιών, των ανθρώπινων ζωών, υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον εξοντώνοντας χιλιάδες είδη χλωρίδας και πανίδας, οδεύοντας σε μια ατραπό που ουδεμία σχέση έχει με επιλογή, αλλά με απροσδιόριστη προσταγή για καταστροφή… Αυτά είναι τα σημεία των καιρών.

Οι Χόπι αν και ερυθρόδερμοι πίστευαν πως οι  θεοί τους ήταν Λευκοί. Τους ονόμαζαν μάλιστα ΠΑΧΑΝΑ.

 

Σύμφωνα με την παράδοση των Χόπι, οι γέροντες μίλησαν πως κάποτε  θα εμφανιστούν λευκοί άνθρωποι σαν τους Παχάνα, αλλά δεν θα είναι οι Παχάνα.

 

Μερικές από τις προφητείες τους παρακάτω (όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι) επαληθεύτηκαν με απόλυτη ακρίβεια, κάνοντας λόγο για πυροβόλα όπλα, γι’ αυτοκίνητα, σιδηροδρομικές γραμμές και  τρένα, τους αυτοκινητόδρομους, τα ηλεκτρικά δίκτυα ακόμα και το πετρέλαιο!

 

“Θα τους διώξουν απ’ την γη τους και θα σκοτώνουν τους εχθρούς τους με κεραυνούς”.

 

“Στην γη μας θα τρέχουν οχήματα που θα κάνουν θόρυβο”. [αυτοκίνητα;]

 

“Ένα περίεργο τέρας σαν τον βούβαλο με μακριά κέρατα θα κυριαρχήσει στην γη και σε μεγάλες ποσότητες”.

 

“Η γη μας θα καλυφθεί από σιδερένια φίδια κατά μήκος και πλάτος”. [Σιδηροδρομικές ράγες;]

 

“Η γη μας θα καλυφθεί  από τεράστιους ιστούς σαν της αράχνης” (!) [μήπως το ίντερνετ και η ασύρματη τηλεφωνία;]

 

“Η γη μας θα καλυφτεί  από πέτρινα ποτάμια που θα αντικατοπτρίζουν τον ήλιο”  (!) [Μήπως οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι;]

 

“Θα δείτε την θάλασσα να γίνεται μαύρη και να σκοτώνει οτιδήποτε ζει μέσα της”  (!) [πετρελαιοκηλίδες;]

 

“Θα δείτε πολλούς νέους που θα ντύνονται και θα μαθαίνουν τον τρόπο ζωής μας και την κουλτούρα μας..” [Μήπως η επιστροφή στις παγανιστικές θεότητες των σαμάνων; ]

 

Όμως η σημαντικότερη προφητεία ή καλύτερα το ένατο και τελευταίο σημάδι μιλούσε για κάτι που θα σηματοδοτούσε όχι μόνο την φυλή των Χοπι, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο!

 

“Θα ακούσετε για μια κατοικία στους ουρανούς ψηλά πάνω απ’ την γη, η οποία θα πέσει και θα κάνει μεγάλη συντριβή. Θα εμφανιστεί ως μπλε άστρο.  Ύστερα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι τελετές των απογόνων μας θα σταματήσουν να υπάρχουν. “

 

Σύμφωνα με την προφητεία, όταν θα γίνει αυτό, θα ακολουθήσει η ΚΑΘΑΡΣΗ.  Μεταξύ άλλων προτού έρθει η στιγμή, αναφέρουν πως “θα ξυπνήσουμε ένα πρωινό και ο ουρανός θα είναι κόκκινος σαν το αίμα”.

Ο 4ος κόσμος θα τελειώσει και θα περάσουμε στον 5ο κόσμο και σε άλλο επίπεδο.

the Hopi Prophecy

Στην Αριζόνα μέσα στα σπήλαια, υπάρχουν ζωγραφισμένες αναπαραστάσεις ανθρώπων. Τους δείχνουν να πορεύονται επάνω σε έναν δρόμο μέχρι ένα σημείο που θα χρειαστεί να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κόσμους.  Ο πρώτος κόσμος δείχνει κάποιον υπερήλικα άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται σε έναν κόσμο με σπαρτά να μεγαλώνουν. Και ο άλλος κόσμος δείχνει πως οι άνθρωποι χάνονται αλλά το πνεύμα τους παραμένει ―και υπάρχει κατά κάποιο τρόπο― εξέλιξη και μετάβαση σε άλλο επίπεδο.

 

Αν δούμε τα σημάδια που επαληθεύτηκαν απ’ τις αρχικές προφητείες, θα δούμε πως οι Χόπι περιέγραφαν την κατάσταση σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Οπότε τα σιδερένια φίδια που θα καλύπτουν κατά μήκος και πλάτος την γη δεν είναι άλλα από τα τρένα και τις σιδηροδρομικές γραμμές.

 

Άραγε τι θα μπορούσε να είναι αυτή η ουράνια κατοικία ψηλά πάνω απ’ την γη;

z8_1000x1000

Παρόμοια εκδοχή της προφητείας είναι η ακόλουθη:

Όταν το μεγάλο μπλε αστέρι χορέψει στην πλατεία και βγάλει την μάσκα του, θα φανερωθεί το πραγματικό του πρόσωπο… Τότε τις τελευταίες μέρες ψηλά στους ουρανούς θα αντικρύσουμε την επιστροφή των δύο αδερφών, αυτών που βοήθησαν στην δημιουργία του κόσμου στην αρχή.

 

Ο Πογκανγκόγια που είναι ο φύλακας του Βόρειου και ο αδερφός του που είναι ο Παλονγκαχόγια φύλακας του Νότιου πόλου θα επιστρέψουν την γη στην φυσιολογική της τροχιά η οποία θα είναι ανάστροφη. [Μήπως αντιστροφή των μαγνητικών πόλων;;]

 

Τότε θα πρέπει όλοι να θυμηθούμε τις διδαχές των προγόνων μας. Ύστερα θα έρθει ο κόκκινος Καχίνα και θα αρχίσει η μεγάλη Κάθαρση.

 

Πηγή

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube