//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ MAJESTIC-12

Μ12-659x355Δεκαετίες τώρα, παρά τις χιλιάδες μαρτυρίες για θέαση UFO και για «στενές επαφές» πρώτου ή δεύτερου τύπου, καμία κυβέρνηση στον πλανήτη δεν έχει παραδεχθεί επισήμως ότι η Γη αποτελεί τόπο επίσκεψης για εξωγήινες οντότητες.

Αντίθετα, μάλιστα, όλες έκαναν και κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν στο σκοτάδι τους πολίτες, ίσως επειδή τις συμφέρει πολιτικά η δημοσιοποίηση «θεωριών συνωμοσίας» που στρέφουν την κοινή γνώμη μακριά από άλλα, σκοτεινά και πιο επικίνδυνα για τον απλό κόσμο προγράμματα…

disk-300x149

Ωστόσο, πολύ συχνά εμφανίζονται κάποια «βαθιά λαρύγγια» που αποκαλύπτουν  ότι υπήρξαν (και υπάρχουν) κυβερνητικά προγράμματα και επιχειρήσεις σχετικά με την εξωγήινη παρουσία στη Γη.

Άλλοτε με δηλώσεις και άλλοτε εμφανίζοντας έγγραφα που η γνησιότητά τους δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί, αξιωματούχοι που υπηρέτησαν σε αυτά τα προγράμματα υποστήριξαν ότι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ όχι απλώς γνώριζαν για την παρουσία εξωγήινων, αλλά βρίσκονταν σε επαφή μαζί τους και είχαν εκπονήσει σχέδια για την υποδοχή ή την αντιμετώπισή τους!

roswell1-300x169Από τις 24 Σεπτεμβρίου 1947, με αφορμή τη συντριβή του UFO στο Ρόσγουελ, ο Αμερικανός τότε πρόεδρος Χάρι Τρούμαν είχε οργανώσει μια επιχείρηση μακράς διαρκείας με τον κωδικό “Majestic-12”!

300_115655Ρόλος της επιχείρησης ήταν να καταρτίσει σχέδια για την διερεύνηση του φαινομένου των UFO, αλλά να τα κρατήσει μυστικά πάση θυσία.

Vannevar-Bush

Vannevar Bush

Πρώτος επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο επιστημονικός σύμβουλος του Τρούμαν δρ Vannevar Bush, ένας πολυπράγμων εφευρέτης που εργάστηκε επί δεκαετίες σε υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια και θεωρείται από τους εμπνευστές του προγράμματος Manhattan Project για την κατασκευή της πρώτης ατομικής βόμβας, αλλά και του σχεδιασμού πυρηνικών πυραύλων!

Τελευταίος επικεφαλής της, το 1988, ήταν ο μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ George Bush πατήρ! Οι πηγές δεν αναφέρουν κάποια συγγένεια μεταξύ τους…

mj5Σε ένα από τα έγγραφα της “Majestic-12”που αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 1994, αναφέρεται η εξής εντολή:

«Οι εξωγήινοι πρέπει να παραμένουν απομονωμένοι με κάθε δυνατό τρόπο και να μεταφερθούν σε μια σίγουρη τοποθεσία το γρηγορότερο δυνατό. Αν και είναι προφανές ότι μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε την καλή τους υγεία, η απώλεια της ζωής των εξωγήινων μπορεί να θεωρείται αποδεκτή»!

e17c186eb9077cbeac8526f7738e2917 XLΤο 1988, μια ανώνυμη κυβερνητική πηγή των ΗΠΑ με τον κωδικό “Falcon” (“Γεράκι”), διέρρευσε ότι ένας εξωγήινος, ο δεύτερος από τo πλήρωμα του σκάφους που συνετρίβη στο Ρόσγουελ και διασώθηκε, είχε θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών για να εξεταστεί ιατρικώς και να απαντήσει σε ερωτήσεις!

Η πρώτη συνέντευξη –ισχυρίστηκε- δόθηκε… τηλεπαθητικά, αλλά ως το τέλος του 1950 ο εξωγήινος είχε μάθει άριστα αγγλικά και είχε εφοδιαστεί με μια ειδική συσκευή για να μπορεί να τα προφέρει!

 
Οι Majestic-12

Majestic-12

Δημιουργία της “Majestic-12”  ήταν το Πρόγραμμα Aquarius, κάτω από την «ομπρέλα» του οποίου εκπονήθηκε μια σειρά σχεδίων για μυστικές έρευνες και ανακρίσεις σε τέσσερις περιοχές των ΗΠΑ, την εκτέλεση των οποίων φέρονται να ανέλαβαν εκατοντάδες πράκτορες της CIA και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας NSA χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες. Στόχος ήταν η συλλογή επιστημονικών, τεχνολογικών και ιατρικών πληροφοριών από επαφές με εξωγήινους, αλλά και πολλές άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνονται σε μια σειρά ειδικών προγραμμάτων:

•    Πρόγραμμα «Μνησικακία»: Ο πρόδρομος του πασίγνωστου προγράμματος «Bluebook» («Γαλάζιες Σελίδες») ξεκίνησε μυστικά με εντολή Αϊζενχάουερ το 1953 με στόχο να πείσει την κοινή γνώμη για την μη ύπαρξη εξωγήινης ζωής!

•    Πρόγραμμα «Πλάτων»: Ξεκίνησε το 1954 με σκοπό τη δημιουργία διπλωματικών σχέσεων με τους εξωγήινους. Στο πλαίσιό του υπογράφηκε η συμφωνία Αϊζενχάουερ για την απόκτηση τεχνολογίας με αντάλλαγμα την σιωπή για την παρουσία τους στη Γη! Το μυστικό στρατηγείο του προγράμματος που συνεχίζεται ακόμη, βρίσκεται στο Λος Άλαμος του Νιού Μέξικο.

•    Πρόγραμμα «Σίγμα»: Αφορά την επαφή με εξωγήινους μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας και το έχει αναλάβει η NSA.

•    Πρόγραμμα «Γρανίτης»: Ερευνούσε τις επιπτώσεις της εξωγήινης επίδρασης στις ανθρώπινες σχέσεις και την ανθρώπινη εξέλιξη. Σταμάτησε όταν θεωρήθηκε ότι ολοκληρώθηκαν οι μελέτες.

•    Πρόγραμμα «Κόκκινο Φως»: Ξεκίνησε το 1954 στην περιβόητη “Area 51” της Νεβάδα με δοκιμές πτήσεις σε εξωγήινα σκάφη που είχαν καταληφθεί από τις αμερικανικές δυνάμεις. Σταμάτησε προσωρινά, όταν όλες οι δοκιμές απέτυχαν, τα σκάφη συνετρίβησαν και οι πιλότοι σκοτώθηκαν, αλλά ξανάρχισε το 1972 με περισσότερη επιτυχία!

•    Πρόγραμμα «Πουλί του Χιονιού»: Άρχισε το 1954 και αφορούσε την δημόσια πτήση με ιπτάμενο δίσκο που κατασκευάστηκε παρουσία των ΜΜΕ, για να τραβήξει την προσοχή της κοινής γνώμης από τις δοκιμαστικές πτήσεις με πραγματικά εξωγήινα αεροσκάφη και να εξηγήσει τις θεάσεις UFO!

•    Πρόγραμμα «Πλούτων»: Σχεδιάστηκε για να αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους επισκέπτες και βρίσκεται σε εξέλιξη.

•    Πρόγραμμα «Ξαφνική Επίθεση» ή «Φεγγαρόσκονη»: Σκοπός του είναι η ανάκτηση των εξωγήινων σκαφών που συντρίβονται και των πληρωμάτων τους και η παροχή ψευδών πληροφοριών στην κοινή γνώμη σχετικά με αυτές, όποτε απαιτείται, παρουσιάζοντας τα σκάφη ως πειραματικά ή υπό κατασκευή.

•    Πρόγραμμα «Γαβριήλ»: Αφορούσε την ανάπτυξη μιας γεννήτριας που θα παρείχε παλμό χαμηλής συχνότητας στον οποίο θα ήταν ευάλωτα τα όπλα και τα σκάφη των εξωγήινων.

•    Πρόγραμμα “Excalibur”: Βρίσκεται σε εξέλιξη και αντικείμενό του είναι η δημιουργία ενός όπλου που θα μπορεί να καταστρέφει τις υπόγειες βάσεις των εξωγήινων με πυρηνική κεφαλή ενός μεγατόνου, που θα είχε διατρητική ικανότητα σε βάθος χιλίων μέτρων εδάφους! Οι χιλιάδες πληροφορίες που συγκέντρωσε η επιχείρηση “Majestic-12” είναι καταχωρημένα σε έναν τεράστιο φάκελο με τον σημειολογικό τίτλο… «Βίβλος», που βρίσκεται μακριά από τα περίεργα βλέμματα στα υπόγεια του αρχηγείου της CIA στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια.
Θα μάθουμε, άραγε, ποτέ τι περιέχει;

από Μάνο Τσαγκαράκη

ΠΗΓΗ: Εξελίξεις

 

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube