//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

ALERT: Επιστήμονες δίνουν συναγερμό για το ηφαίστειο Yellowstone. Πιθανή παγκόσμια καταστροφή! Γι’ αυτό είναι προετοιμασμένη η FEMA;

supervolcano 3

Σουπερ-υφαίστειο

Η επιφάνεια του εδάφους του Yellowstone National Park στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε με ρυθμό ρεκόρ, περίπου 8 cm ανά έτος. Ο λόγος για αυτό είναι, επειδή στο πάρκο υπάρχει ένα σούπερ ηφαίστειο, το μεγαλύτερο στη Βόρεια Αμερική.

Οι επιστήμονες λένε ότι αναπόφευκτα, θα ξεσπάσει και όταν το κάνει, η καταστροφή θα είναι αδιανόητη. Η έκρηξη του Yellowstone σούπερ-ηφαίστειο θα μπορούσε δημιουργήσει ένα στρώμα ηφαιστειακής τέφρας έως 1600 χιλιόμετρα μακριά, και να κάνει ένα μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών ακατοικήσιμο.
Το Yellowstone σούπερ ηφαίστειο, είναι τόσο μεγάλο, ώστε είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις. Σύμφωνα με ένα άρθρο της Daily Mail, η ζώνη του μάγματος κάτω από το Yellowstone είναι περίπου 480 χιλιόμετρα σε πλάτος.
Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται της ηφαιστειακές εκρήξεις στη χώρα, τους θυμίζει την καταστροφική έκρηξη του Όρους της Αγίας Ελένης το 1980. Αλλά αυτή η έκρηξη δεν θα είναι τίποτα σε σύγκριση με πιθανή έκρηξη του ηφαιστείου Yellowstone super.

yellowstone 1

Yellowstone

Ο καθηγητής γεωφυσικής στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, ο Bob Smith , είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια των 53 χρόνων που είδε το Yellowstone σε κατάσταση ακινησίας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο 130 σεισμοί στο πάρκο του Yellowstone κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας, έκανε πολλούς παρατηρητές εξαιρετικά ανήσυχους. Η πρόσφατη έξαρση των σεισμών ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 και συνεχίζεται ως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Τι θα μπορούσε να συμβεί αν Yellowstone ξυπνήσει:

1.    Η έκρηξη του Yellowstone φαίνεται όλο και πιο κοντά κάθε χρόνο που περνάει. Από το 2004,σε ορισμένες περιοχές του πάρκου το έδαφος ανυψώθηκε έως 25 cm.

2.    Υπάρχουν περίπου 3.000 σεισμοί ετησίως στο πάρκο.

3.    Εάν ένα δημιουργηθεί εξάνθημα σε μεγάλη κλίμακα, το σύνολο σχεδόν της βορειοδυτικής Ηνωμένες Πολιτείες θα καταστραφεί ολοσχερώς.

4.    μεγάλη έκρηξη του Yellowstone θα σκοτώσει τα πάντα σε ακτίνα 160 χιλιομέτρων.

5.    Η έκρηξη αυτή θα καλύψει ολόκληρη την κεντρική ΗΠΑ με ηφαιστειακή τέφρα και η παραγωγή τροφίμων στη χώρα θα εξαλειφθεί εντελώς.

6.    ένας ηφαιστειακός χειμώνας που προκύψει από την έκρηξη, θα ψύξη τον πλανήτη. Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι παγκόσμιες θερμοκρασίες θα μπορούσαν να πέσουν έως 20 βαθμούς.

7.    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι ποτέ η ίδια μετά την έκρηξη. Μερικοί επιστήμονες προβλέπουν ότι μετά την έκρηξη και κρατήρα, τα δύο τρίτα της χώρας θα ήταν εντελώς ακατοίκητα.

Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο ανησυχητικό, είναι το γεγονός ότι μια σειρά από ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται! Στους επιστημονικούς κύκλους υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Κάτι μεγάλο θα συμβεί και δεν είναι τυχαίο ότι η FEMA ετοιμάζεται σαν να επρόκειτο να συμβεί ένας ευρωπαϊκός ή παγκόσμιος κατακλυσμός. NASA και το Ναυτικό των ΗΠΑ έκλεισε τις πόρτες και κανείς δεν ξέρει τι γιατί. Όλα αυτά θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε.

supervolcano-yellowstone 2

Όπως υποστήριξε ο πρώην ειδικός της NASA Pattie, “οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια παγκόσμια καταστροφή από την περίοδο 2013/2014. γνωρίζουν τις ακριβείς ημερομηνίες. Να ξέρετε ότι το σύνολο του δικτύου προστασίας του πλανήτη, θα πληγεί από το πέρασμα του κομήτη Ίσον και την επιρροή X Planet και οι άνθρωποι θα είναι χωρίς δύναμη τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι δημιούργησαν την τράπεζα σπόρων στη Νορβηγία, την ψηφιακή βιβλιοθήκη και πάνω από 5.000 μυστικές σήραγγες.

Η προετοιμασία της FEMA:

perierga

Similar posts

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube