//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Τα κρυμμένα μυστικά του Τρίτου Ράιχ στην Ανταρκτική

Τα κρυμμένα μυστικά του Τρίτου Ράιχ στην Ανταρκτική, SS, ερπετοειδείς, Ανταρκτική, δρακονιανοί, aliens, τρίτο Ράιχ, Ναζί, 1599698_orig

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Κατά την περίοδο μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και οι Ναζί SS, οδηγήθηκαν σε τρία μεγάλα σπήλαια στην Ανταρκτική από Ερπετοειδείς εξωγήινους, σύμφωνα με τον πρώην εν ενεργεία της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, William Tompkins.

William-Tomkins

William Tomkins

Στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του στο ExoNews, που δημοσιεύεται σήμερα, ο Tompkins περιγράφει πώς οι Ερπετοειδείς βοήθησαν τους Γερμανούς / Ναζί να κατασκευάσουν υπόγειες βάσεις σε απομακρυσμένα σπήλαια της Ανταρκτικής, τα οποία βρίσκονται δίπλα σε ακόμη μεγαλύτερα σπήλαια που ελέγχονται από τους Ερπετοειδείς.

Σύμφωνα με τον Tompkins, το Ναυτικό των ΗΠΑ έμαθε για την ύπαρξη αυτών των μυστικών βάσεων της Ανταρκτικής, από τους κατασκόπους τους στη Ναζιστική Γερμανία, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι Ναζί / Γερμανοί χρησιμοποίησαν αυτές τις απομακρυσμένες βάσεις για να ξεκινήσουν διαστημικές αποστολές στη Σελήνη, σε άλλους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα, και, πιο εντυπωσιακά, σε μακρινές διαστρικές περιοχές.

Ο Tompkins λέει ότι οι Γερμανοί άρχισαν να μετακινούν εξοπλισμό και προμήθειες για την Ανταρκτική το νωρίτερο, το 1913, το οποίο συμπίπτει ιστορικά με την δεύτερη Γερμανική Ανταρκτική αποστολή από το 1911 έως το 1913.

Η περίοδος αυτή συμπίπτει επίσης με τον αυξανόμενο ρόλο των Γερμανικών μυστικών εταιρειών στην εξερεύνηση απομακρυσμένων τοποθεσιών στη Γη, για την απόκτηση της απόκρυφης γνώσης.

Η κίνηση του εξοπλισμού επιταχύνθηκε πλησιάζοντας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέντευξή του, ο Tompkins τοποθετεί στο 1934 την αρχή αυτής της επιτάχυνσης, ακόμα κι αν ιστορικά αρχεία δείχνουν το 1938 ως την έναρξη της Τρίτης Γερμανικής Αποστολής στην Ανταρκτική:

“Η κίνηση από τη Γερμανία στην Ανταρκτική ήταν σε λειτουργία από το 1934, πολύ πριν αρχίσει ο πόλεμος. Στην πραγματικότητα, κάποιο από το υλικό μεταφέρθηκε εκεί το 1913.”

Σε επεισόδιο του ExoNews TV της περασμένης εβδομάδας, ο Tompkins αποκάλυψε ότι μυστικές συμφωνίες είχαν επιτευχθεί μεταξύ του καθεστώτος του Χίτλερ και των Δρακόνειων Ερπετοειδών. Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας συζήτησε ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της συμφωνίας:

“Μεγάλα τμήματα του εξοπλισμού στάλθηκαν εκεί κάτω (στην Ανταρκτική), όμως ακριβώς δίπλα τους ήταν τρία τεράστια σε μέγεθος σπήλαια που κατείχαν οι Ερπετοειδείς. Δεν ήταν Γκρίζοι, αλλά Ερπετοειδείς.

Η Γερμανία πήρε δύο επιπλέον (σπήλαια), περίπου το ένα δέκατο του μεγέθους των μεγάλων (σπηλαίων) των Ερπετοειδών . Ήταν σε θέση να πάνε εκεί κάτω, συνήθως με υποβρύχια. Έχτισαν αυτά τα επίπεδα υποβρύχια, τακτικής κατηγορίας, έτσι ώστε μπορούσαν να μεταφέρουν όλα αυτά τα πράγματα εκεί .”

Bundesarchiv_Bild_146-1976-127-06A,_Karl_Dönitz_-_crop, Karl Dönitz,

Karl Dönitz

Οι αξιοσημείωτες πληροφορίες του Tompkins είναι σύμφωνες με του Μεγάλου Ναύαρχου Karl Dönitz που αναφέρονται σε τρεις περιπτώσεις για ένα απόρθητο φρούριο που χτίζεται για τον Χίτλερ σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία με τη χρήση του προηγμένου υποβρύχιου στόλου της Γερμανίας. Το 1943, ο Donitz φέρεται να έχει δηλώσει:

«Ο Γερμανικός υποβρύχιος στόλος είναι υπερήφανος που, σε ένα κάποιο μέρος του κόσμου, στην Shangri-La, στην ξηρά, χτίστηκε για τον Φύρερ ένα απόρθητο φρούριο.»

Η δεύτερη φορά ήταν το 1944, όταν αποκάλυψε πως τα σχέδια ήταν να μεταφέρουν τον Χίτλερ, έτσι ώστε θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για το χιλιόχρονο Ράιχ του:

«Το Γερμανικό ναυτικό θα πρέπει να ολοκληρώσει ένα μεγάλο έργο στο μέλλον. Το Γερμανικό ναυτικό ξέρει όλες τις κρυψώνες στους ωκεανούς και, συνεπώς, θα είναι πολύ εύκολο να φέρει το Φύρερ σε ασφαλές μέρος, —όταν προκύψει η αναγκαιότητα— και από όπου θα έχει την ευκαιρία να ασκήσει τελικά τα σχέδια του.»

Τέλος, οι παρατηρήσεις του Dönitz στη Νυρεμβέργη ―κατά τη δίκη του για τα εγκλήματα πολέμου― υποδεικνύουν σαφώς ότι ήταν η Ανταρκτική, εκεί όπου οι πλέον προηγμένες τεχνολογίες της Γερμανίας, είχαν μεταφερθεί κρυφά με τον υποβρύχιο στόλο τους. Στη δίκη καυχήθηκε για “ένα άτρωτο φρούριο, έναν παράδεισο-σαν όαση στη μέση του αιώνιου πάγου.”

Οι παρατηρήσεις του Donitz έγιναν εύλογες το 1966 από τον χαρτογράφο και καλλιτέχνη Heinrich C. Berann για το National Geographic Society. Στην απεικόνιση του Berann μιας Ανταρκτικής χωρίς πάγο, δείχνει υποβρύχια περάσματα που διανύουν όλη την Ανταρκτική ήπειρο. Αυτό παρείχε έναν εύλογο τρόπο με τον οποίο τα υποβρύχια θα μπορούσαν να ταξιδέψουν κάτω από τον πάγο για μεγάλες αποστάσεις προς το «άτρωτο φρούριο» της Ναζιστικής Γερμανίας.

Ανταρκτική, τρίτο Ράιχ, SS, γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική, ufo, ice-free-antarctica-768x584

Οι ισχυρισμοί του Donitz υποστηρίζονται περαιτέρω από τα έγγραφα που παρέχονται από ένα μέλος του πληρώματος του Γερμανικού υποβρυχίου μετά τον πόλεμο, που περιγράφει τις οδηγίες προς τους κυβερνήτες των U-Boat (υποβρυχίων) ώστε να φτάσουν στις βάσεις της Ανταρκτικής μέσα από τα κρυφά περάσματα. Παρακάτω είναι μια εικόνα του εγγράφου με τις μεταφρασμένες οδηγίες.

Στη σημερινή συνέντευξη, ο Tompkins περιγράφει τα ταυτόχρονα προγράμματα ιπταμένων δίσκων που είχαν αναπτυχθεί από τους Ναζί. Το ένα ήταν στη Γερμανία, ενώ το δεύτερο ήταν στην Ανταρκτική. Στην απάντησή του σε ερώτηση σχετικά με το πού χτίζονταν σκάφη αντιβαρύτητας της Γερμανίας, είπε:

«Έχτισαν τα πρωτότυπα στη Γερμανία. Έχτισαν προ-πρότυπο (pre-protype), κάτι το οποίο είναι έτοιμο για παραγωγή, στην Ανταρκτική. Βάζουν αυτά τα πράγματα σε παραγωγή στις χώρες γύρω σε όλη τη Γερμανία [Κατεχόμενη Ευρώπη], και συνεχίζουν να χτίζουν παρόμοια οχήματα στην Ανταρκτική.»

Ο Tompkins στη συνέχεια μοιράζεται ένα από τα πιο εκπληκτικά μυστικά που αποκτήθηκαν από τους ενσωματωμένους κατασκόπους του Ναυτικού στη Γερμανία. Με τη βοήθεια των Ερπετοειδών, το πρόγραμμα της Ανταρκτικής των Ναζί είχε ξεκινήσει με επιτυχία σε επανδρωμένες αποστολές στη Σελήνη, σε πλανήτες, ακόμη και σε άλλα αστρικά συστήματα.

Τώρα το ερώτημα τέθηκε: “Φτάσανε ποτέ στο φεγγάρι;”

«Μπορείτε να δείτε ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο, γνωστό ότι οι Γερμανοί είχαν μια σειρά από οχήματα που πέταξαν έξω (στο διάστημα) και γύρισαν πίσω. Ένα από τα πρώτα οχήματα, είχε προβλήματα. Συνετρίβη και ολόκληρη η ομάδα πέθανε. Αλλά αυτό ήταν απ’ όσα προέρχονταν από την Ανταρκτική.

Τέσσερα χρόνια πριν το τέλος του πολέμου, όλα τα οχήματα ταξίδευαν έξω (στο διάστημα). Και έτσι οι πτήσεις, σχεδόν όλες είχαν αφετηρία την Ανταρκτική με τους ίδιους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια ή όχι, αλλά αναφέρθηκε από ορισμένους από αυτούς τους συναδέλφους [κατασκόπους του Ναυτικού] ότι είχαν πάει σε άλλα αστέρια και γύρισαν πίσω.»

Οι αξιοσημείωτες αξιώσεις του Tompkins επιβεβαιώνουν τη μαρτυρία του πληροφοριοδότη από το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, Corey Goode, ο οποίος ισχυρίζεται ότι από το 1987 ως το 2007, είχε πρόσβαση σε έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια (smart glass pads), τα οποία περιέγραφαν το επιτυχές Ναζιστικό διαστημικό πρόγραμμα που λειτουργούσε από την Ανταρκτική.

Ο Goode είπε ότι το πρόγραμμα της Ανταρκτικής ελεγχόταν από Γερμανικές μυστικές υπηρεσιες και όχι από τους Ναζί SS:

Όπως εξήγησα, τα απομεινάρια των Ναζί που αποτελούνταν κυρίως από μυστικές εταιρείες δημιούργησαν ένα “Αποσχισθέντα Πολιτισμό”, που κράτησε την πιο προηγμένη τεχνολογία μυστική, ακόμα και από τους υψηλότερους στρατιωτικούς και πολιτικούς ηγέτες τους, και εγκατέστησαν θύλακες στη Νότια Αμερική και την Ανταρκτική.

Οι θέσεις στην Ανταρκτική ήταν κάποια αρχαία ερείπια κάποιου πολιτισμού που είχαν παραμείνει κατειλημμένα από ορισμένες ομάδες σε αυτή την θερμική περιοχή παρόμοια με σήραγγες λάβας και θόλους κάτω από τους παγετώνες.

Ο Goode συνεχίζει για να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του Tompkins ότι οι βάσεις των Ναζί χτίστηκαν δίπλα σε σπήλαια που ελέγχονταν από άλλον προηγμένο πολιτισμό, των Ερπετοειδών:

Υπήρχε ένα υπόγειο συγκρότημα πόλης ―κάτω από τον παγετώνα― που είχε ήδη εγκαταλειφθεί. Οι Ναζί εγκαταστάθηκαν, αφού ανακαίνισαν την περιοχή η οποία είχε σε μεγάλο μέρος της συνθλιβεί από την πάνω την επιφάνεια. Παρόλα αυτά, είχε αρκετός χώρος κάτω από τον θολωτό πάγο. Η υπόγεια θερμική ενέργεια στα σπήλαια τα οποία ήταν προσβάσιμα μέσω του υποβρυχίου U- Βoat που διέρχονταν μέσα από τις ροές του πάγου και τα ανοίγματα, ήταν ιδανικά για μια κρυφή βάση πολλαπλών χρήσεων. Ήταν ιδανικά για να χτίσουν κρησφύγετα κατά τη διάρκεια ολόκληρου του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτό που κάνει τους ισχυρισμούς του Tompkins δύσκολα να απορριφθούν είναι τα έγγραφα που έχει δημοσιεύσει στο βιβλίο του, «Επιλεγμένοι από Εξωγήινους» (Selected by Extraterrestrials), που υποστηρίζουν τον κύριο ισχυρισμό του ότι συμμετείχε σε ένα συγκαλυμμένο πρόγραμμα της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ναυτικού που διέδιδε προηγμένα μυστικά αεροδιαστημικής της Γερμανίας σε επιλεγμένες εταιρείες αεροδιαστημικής των ΗΠΑ, ομάδες προβληματισμού και πανεπιστήμια.

Επιπλέον, τα έγγραφα και οι δηλώσεις του ναυάρχου Donitz, υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του Tompkins ότι η Ναζιστική Γερμανία είχε καταφέρει να εντοπίσει και να οικοδομήσει υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από την Ανταρκτική ήπειρο. Η μακρά διαδρομή κάτω από τα στρώματα πάγου της Ανταρκτικής, που υποτίθεται ότι ο Γερμανικός υποβρύχιος στόλος διένυσε για να φθάσει σε αυτά τα κρυμμένα σπήλαια, δίνει πίστη στους ισχυρισμούς του Tompkins ότι Ερπετοειδείς εξωγήινοι είχαν προμηθεύσει τους Ναζί με τις απαραίτητες πληροφορίες για να εντοπίσουν τα κρυμμένα σπήλαια της Ανταρκτικής, και τα περάσματα κάτω από τον πάγο ώστε να τα φτάσουν.

Στο επόμενο επεισόδιο της ExoNews TV, θα ακούσουμε από τον William Tompkins πώς οι Ναζί χρησιμοποιούσαν σκλάβους εργασίας στις κρυφές βάσεις τους της Ανταρκτικής, και ότι η Ιταλική κυβέρνηση είχε επίσης αναπτύξει ένα πρόγραμμα ιπταμένων δίσκων με επικεφαλής τον διάσημο εφευρέτη, Gugliemo Marconi ο οποίος κρυφά λειτουργούσε από κρυφές περιοχές της Νότιας Αμερικής.

Πηγή
Κείμενο: © Michael E. Salla, Ph.D.

Εδώ το βρήκαμε

Το παραπάνω κείμενο εξηγεί τα αναπάντητα ερωτήματα που δημιουργεί το ακόλουθο (σχετικό) ντοκιμαντέρ. …ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!!!!

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube