//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Το τρίτο μυστικό της Φατίμα για τα έτη 2016 και 2019

fatima_children_with_rosaries

Τα παιδιά, στα οποία εμφανίστηκε η Παναγία

Το 1917 τρία νεαρά παιδιά (τρία βοσκόπουλα: η Λουσία Ντος Σάντος, 10 ετών και τα ξαδέλφια της Φρανσίσκο και Ζασίντα Μάρτο, 9 και 7 ετών αντίστοιχα) στην Φατίμα της Πορτογαλίας, είδαν σε όραμα την Παναγία, που τους έδωσε τρία μυστικά, για τα μελλοντικά γεγονότα.

Στις 13 Ιουλίου του 1917 δόθηκαν τα τρία μυστικά για σημαντικά γεγονότα που θα γίνουν μελλοντικά.

Τα δύο πρώτα μυστικά περιγράφουν τον 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο και το πως η Ρωσία θα ξαναγίνει Χριστιανική χώρα.

Το τρίτο Μυστικό, μπορεί να περιγράφει την μετατόπιση των πόλων ή τον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο, αλλά εμείς δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα επειδή το Βατικανό αρνείται να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες για το τρίτο Μυστικό δημόσια.

Στα τέλη του 1947 δύο από τα τρία κορίτσια είχαν ήδη πεθάνει, ενώ η τρίτη, η Λουκία ήταν άρρωστη.

Ο Επίσκοπος της Λείρια την διέταξε να γράψει και να εξηγήσει το τρίτο Μυστικό, που η Παναγία της είπε να μην αποκαλύψει.

Οι καθολικοί διδάσκονται ότι οι εντολές της εκκλησίας είναι σαν τις εντολές του Θεού, κι έτσι δικαιολογείται για την στάση της.

Η Λουκία έγραψε το τρίτο Μυστικό με την οδηγία να μην αποκαλυφτεί πριν το 1960, γιατί τα περισσότερα θα γίνουν κατανοητά από τότε και μετά.

Όταν ήρθε το 1960, οι υπάλληλοι του Βατικανού έγραψαν σε δελτίο Τύπου, ότι οι πληροφορίες ήταν τόσο φρικτές, που το μυστικό θα παραμείνει σφραγισμένο για πάντα.

Το 1984 ο Πάπας Βενέδικτος ανέφερε ότι οι προφητείες που είναι γραμμένες γι’ αυτό το τρίτο Μυστικό, δεν μπορούν να ανακοινωθούν.

Το 2000 το Βατικανό υπέκυψε στην πίεση και κυκλοφόρησε …κάτι.

Ισχυρίστηκαν τότε ότι αφορούσε την απόπειρα δολοφονίας το 1981,του Πάπα Ιωάννη Παύλου 2.

Το αρχικό χειρόγραφο της Λουκίας ήταν 25 γραμμές σε μια σελίδα με μικρά περιθώρια ενώ αυτό που κυκλοφόρησε από το Βατικανό,  ήταν 64 γραμμές, σε 4 σελίδες με περιθώρια· άρα δεν ήταν το αυθεντικό.

700_a6ee28e5976f0c6b13d65e9c1f4828b5

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος είχε αναφέρει ότι οι Χριστιανοί πρέπει να γνωρίζουν ότι το τρίτο Μυστικό περιγράφει τους ωκεανούς που θα κατακλύσουν ολόκληρες περιοχές στη γη, και από την μία στιγμή στην άλλη θα χαθούν εκατομμύρια άνθρωποι.

Υποθέτουμε ότι η επίσημη εξήγηση που δόθηκε το 2000 ήταν απάτη.

Το 2013 ανέλαβε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Αρχιεπίσκοπος στο Μπουένος Άιρες, που καθιέρωσε στο Ποντιφικάτο την Παναγία της Φατίμα στις 13 Μαΐου 2013.

Ο Πάπας Φραγκίσκος παίρνει στα σοβαρά τα Μυστικά της Φατίμα και αναγνωρίζει δημοσίως ότι είναι στην κατοχή του. Αυτό συνεπάγεται ότι τα γεγονότα από το τρίτο Μυστικό δεν έχουν τελειώσει.

Ο συγγραφέας της “Φατίμα” Μαλαχίας Μάρτιν, είπε ότι το τρίτο Μυστικό θα είναι ο χειρότερος εφιάλτης που θα πολλαπλασιάζεται.

Σε συνέντευξή του το 1997, δήλωσε ότι του έδειξαν το αυθεντικό κείμενο τον Φεβρουάριο του 1960, που το συζήτησε με τον Πάπα Ιωάννη τον 23ο και μαζί με άλλους επισκόπους και ιερείς, αφού είχε σχέση με το 8ο Κεφάλαιο, στίχο 13, της Αποκάλυψης.

Αποκάλυψις, Κεφ. 8:13. 
Και είδον και ήκουσα ένα άγγελον πετώμενον εις το μεσουράνημα, όστις έλεγε μετά φωνής μεγάλης· Ουαί, ουαί, ουαί εις τους κατοικούντας επί της γης διά τας λοιπάς φωνάς της σάλπιγγος των τριών αγγέλων των μελλόντων να σαλπίσωσι.

angel

“Η Λουκία προφανώς αναφέρεται στην 7η Σφραγίδα.

Η 6η Σφραγίδα περιγράφει ένα μεγάλο σεισμό που γίνεται, καθώς και την μετατόπιση των πόλων ενώ ο ήλιος γίνεται μαύρος και η σελήνη κόκκινη, και τα αστέρια από τον ουρανό πέφτουν στη γη.

Η 7η Σφραγίδα περιγράφει τον ήλιο που γίνεται μαύρος ενώ ο Άγγελος στέκεται στο βωμό, κρατά το χρυσό λιβανιστήρι και πολύ θυμίαμα, και ο καπνός από το θυμίαμα ανέβηκε στο θρόνο του Θεού.

Τότε ο Άγγελος πήρε το θυμιατήρι και έριξε φωτιά στη γη και έγιναν αστραπές και βροντές, λάμψεις, κεραυνοί και σεισμός.

Τότε έπεσε χαλάζι και φωτιά και το τρίτο της γης κάηκε.

Ο δεύτερος Άγγελος ρίχτηκε στη θάλασσα και το τρίτο των πλοίων καταστράφηκε.

Η Λουκία επίσης περιγράφει το 13ο Κεφάλαιο της Αποκάλυψης που αναφέρεται στον Αντίχριστο και το 666.

Αν ο Μαλαχίας Μάρτιν ήταν σωστός, τότε μερικά από αυτά τα γεγονότα θα ήταν σε εξέλιξη πριν το 2017 που ταιριάζει με το συμπέρασμα ότι ο αντίχριστος θα αποκαλυφτεί στο μεσαίο σημείο, για τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ θα ξεκινήσει ένας Αποκαλυπτικός πόλεμος τον Ιούνιο του 2016!!!

Τρία και μισό χρόνια πριν το τέλος της επταετίας, τον Δεκέμβριο του 2019!!!

Αν και η αποστασία και οι μεγάλοι κίνδυνοι στην πίστη, έχουν συζητηθεί στο Βατικανό, κανείς δεν έχει σχολιάσει την σχέση του Αντίχριστου με το 3ο Μυστικό.
Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος, αναφερόταν σε μεγάλες πλημμύρες και αναστροφή των πόλων.

Πιστεύω ότι ο επόμενος Βόρειος πόλος θα είναι στη Σιβηρία, ΒΔ στη λίμνη Βαϊκάλη, κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Κίνας-Μογγολίας.
Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος 2ος έλεγε ότι ο παγκόσμιος κομμουνισμός δηλαδή η Ρωσία και η Κίνα θα έκαναν κάποιες εχθρικές κινήσεις αν ήξεραν το Μυστικό.

Ο Μαλαχίας Μάρτιν έγραψε στο βιβλίο του ότι οι ηγέτες του Λενινιστικού κόμματος (Ρωσία-Κίνα) θα κάνουν ορισμένες εδαφικές και στρατιωτικές κινήσεις κατά της Δύσης, η οποία δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Νομίζω ότι θα κατακτήσουν κάποια εδάφη, μακρύτερα από τον νέο επερχόμενο Βόρειο πόλο, και θα έχουν προβλέψει νέες πατρίδες για τους πληθυσμούς τους.

Κεντρική Ευρώπη, Νότια Ασία και Μέση Ανατολή θα καταληφθούν από αυτούς.”

Πηγή &  Πηγή  & Πηγή

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube