//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;”

 
 

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ
Αγγελικής Αναγνώστου – Καλογερά

antexeis-tin-alitheia
Ένα βιβλίο με κοσμολογικό περιεχόμενο σε μορφή μελέτης, που παραθέτει μέσα στις 635 υποσημειώσεις που συνοδεύουν το κυρίως κείμενο, στοιχεία και αποσπάσματα: επιστημονικών άρθρων, αρχαίων και ιερών κειμένων απ’ όλες τις μυθολογίες, τις θρησκείες, τις φιλοσοφικές απόψεις, τα Απόκρυφα Χριστιανικά Ευαγγέλια καθώς και τις θέσεις της Μεταφυσικής, ώστε να συνθέσει πλήρως την εικόνα του παζλ για το ρόλο του ανθρώπου στον κόσμο. Επιπλέον βρίσκουν την θέση τους και αιτιολογούνται απόλυτα τα σύγχρονα προβλήματα της ανθρωπότητας και γενικότερα ολόκληρου του πλανήτη.
Προκειμένου να κλείσει εντελώς ο κύκλος της γνώσης που παρατίθεται, άπτονται αντικρουόμενα θέματα –χωρίς να απορρίπτονται κομμάτια του παζλ επειδή προφανώς δεν βολεύουν.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΥ: 17 Χ 25 ΣΕΛΙΔΕΣ: 731

ΤΙΜΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: 25€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑΗ  Α Γ Γ Λ Ι Κ Η  Ε Κ Δ Ο Σ Η  Τ Ο Υ  Β Ι Β Λ Ι Ο Υ

“ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ”

Ε Χ Ε Ι  Α Ν Α Ρ Τ Η Θ Ε Ι  Σ Τ Ο

 

C R E A T E S P A C E   Κ Α Ι  Σ Τ Ο  A M A Z O N .C O M

ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:

“CAN YOU STAND THE TRUTH?
THE CHRONICLE OF MAN’S IMPRISONMENT”

♥•♥


Ο άνθρωπος δεν βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Μια αχανής ενεργειακή δυναστεία αναπτύσσεται και επεκτείνεται διαρκώς, καθώς τροφοδοτείται από την ενέργεια των θετικών και αρνητικών συναισθημάτων του ανθρώπου, αλλά και από την ενέργεια που παράγεται από τους πόνους και τους κόπους του.
Οι ενεργειακές αυτές δυνάμεις κρατάνε τον άνθρωπο όμηρο και τον καθιστούν πειθήνιο όργανο στις ορέξεις τους, εξαιτίας της λήθης (αμνησίας) στην οποία τον υποβάλλουν, ως προς τον πραγματικό σκοπό της «ζωής» του. Έτσι διασφαλίζουν την διαρκή αιχμαλωσία του ανθρώπου για όφελος δικό τους. Εντούτοις Συμπαντικές συγκυρίες αλλάζουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα και τους αναγκάζουν να μετασχηματίσουν το πρόγραμμά τους, προσφέροντας παράλληλα στον άνθρωπο μια μοναδική ευκαιρία σωτηρίας.

♥•♥•♥•♥•♥


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Η πληροφορία που δίνεται μέσα στο βιβλίο, μοιάζει με παζλ.
Μόνο όταν τα κομμάτια/ψηφίδες/στοιχεία ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ, μπορούν να παρουσιάσουν την πλήρη εικόνα.
Αν κάποιος κοιτάξει το κάθε κομμάτι/ψηφίδα/στοιχείο ανεξάρτητο, διαβάζοντας το βιβλίο αποσπασματικά, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ και ΣΙΓΟΥΡΑ θα δημιουργήσει λανθασμένη εντύπωση.
Η πλήρης εικόνα της Αλήθειας παρουσιάζεται ΣΑΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ όταν κάποιος ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ και δεν βρίσκεται στις μεμονωμένες προτάσεις/στοιχεία/ψηφίδες. Έτσι ολοκληρωμένη, δεν γνωρίζω αν έχει ξαναδιατυπωθεί ποτέ, γι’ αυτό ενδεχομένως δημιουργείται και η σύγχυση.
Μέσα στο βιβλίο, η κάθε άποψη, από την πιο ακραία έως την πιο συμβατική, εντάσσεται σαν μια ψηφίδα  συνθέτοντας ένα ευρύτατο ψηφιδωτό. Όταν αυτό το ψηφιδωτό ολοκληρωθεί (με το τέλος του βιβλίου), τότε, η εικόνα δεν θυμίζει πια τις επιμέρους ψηφίδες, αλλά εμφανίζει την ολοκληρωμένη εικόνα του κόσμου μας.

 
 


Similar posts

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube