//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Οι εξωγήινοι τρέμουν το όνομα του Ιησού Χριστού

Οι απαγωγές αναχαιτίζονται
με την επίκληση του ονόματος του Ιησού χριστού

fe151031-cd41-471b-9d76-ca5895873ec1, Οι εξωγήινοι τρέμουν το όνομα του Ιησού Χριστού, οι απαγωγές αναχαιτίζονται με την επίκληση του ονόματος του Ιησού Χριστού,

Πολλά έχουν ακουστεί για απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινους. Αυτό όμως που δεν έχει ακουστεί είναι το “μυστικό” που μπορεί να αποτρέψει αυτές τις απαγωγές!!!

Δημοσκοπική έρευνα έδειξε, ότι πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, έχουν βιώσει μια αντίστοιχη εμπειρία και ότι οι συνέπειες στη ζωή των ανθρώπων που απήχθησαν από εξωγήινες οντότητες ήταν καταστροφικές, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Οι άνθρωποι αυτοί παραμένουν απομονωμένοι και αδυνατούν να ζητήσουν βοήθεια από το οικογενειακό ή φιλικό ή ιατρικό περιβάλλον, εξαιτίας του εμπαιγμού που υφίστανται.

Ο Ψυχολόγος του Harvard John Mack που έκανε έρευνες πάνω στον ψυχισμό των ανθρώπων που απήχθησαν από εξωγήινους, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, είχαν ‘σώας τα φρένας’ και πως πράγματι έζησαν μια τραυματική εμπειρία απαγωγής από μη γήινα όντα.

Υπάρχει όμως ένας τρόπος, που αυτή η δυσάρεστη εμπειρία μπορεί να αποτραπεί, και το άτομο να γλυτώσει από αυτό το μαρτύριο. Το μυστικό στηρίζεται αρχικά στην βασικότατη πληροφορία, ότι οι αποκαλούμενοι εξωγήινοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

Κάντε “κλικ” στην εικόνα για να διαβάσετε το άρθρο

Αυτή είναι μια πολύ καλά κρυμμένη αλήθεια, πρωτίστως από τους ίδιους τους «εξωγήινους» και δευτερευόντως από τους περισσότερους ερευνητές αυτών των υποθέσεων.

r990_fermiaesliest, Οι εξωγήινοι τρέμουν το όνομα του Ιησού Χριστού, απαγωγές αναχαιτίζονται με την επίκληση του ονόματος του Ιησού Χριστού,

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ
ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ

«Η συμπεριφορά των UFO συνδέεται πολύ περισσότερο με αυτό που αποκαλούμε μαγεία, παρά με την φυσική των αντικειμένων όπως την γνωρίζουμε. … Οι σύγχρονοι UFOναύτες και οι δαίμονες του παρελθόντος είναι πιθανώς πανομοιότυποι» [Dr. Pierre Guerin, FSR Τόμος. 25, No. 1, σελ. 13-14]

 

«Ένιωσα μια απολύτως απερίγραπτη αίσθηση απειλής. Η κόλαση ήταν παρούσα στη γη, μαζί με την παρουσία αυτών των οντοτήτων· και όμως δεν μπορούσα να κινηθώ, δεν μπορούσα να φωνάξω, δεν μπορούσα να ξεφύγω. Ήμουν όπως στο θάνατο, και διακατεχόμουν από εσωτερικές αγωνίες. Ότι και αν ήταν εκεί, μου φάνηκε τόσο τερατώδες άσχημο, τόσο βρώμικο, τόσο σκοτεινό και απειλητικό. Φυσικά και ήταν δαίμονες. Θα έπρεπε να είναι. Και βρίσκονταν εκεί δίπλα μου και εγώ δεν μπορούσα να ξεφύγω.» [Whitley Strieber, Transformation (=Μεταμόρφωση), σ. 181]

 

«Η ‘ιατρική εξέταση’ που υποβάλλονται οι απαχθέντες άνθρωποι από τα όντα αυτά, συνοδεύεται πάντα από μια σαδιστική σεξουαλική χειραγώγηση, μια ανάμνηση από τις μεσαιωνικές ιστορίες, που διηγούνται συναντήσεις με δαίμονες.» [Δρ.  Jacques Vallee Confrontations (= Αντιπαραθέσεις) σ. 13]

 

«Εκτελούν θαυμαστά σημεία και τέρατα, ώστε να μπερδέψουν και να συγχύσουν την ανθρωπότητα. Μπορείτε να καλέσετε ένα από αυτά τα UFO. Είναι υπερφυσικές εκδηλώσεις από την κόλαση. Δημιουργούνται στο μυαλό κάποιων από τους δαίμονες, οι οποίοι είναι σε θέση ―λόγω της μεγάλης δύναμής τους πάνω στη γη― να ελέγχουν πλέον τα στοιχεία της φύσης.» [Παναγία των Ρόδων, 1 Φεβρουαρίου 1978]

 

Επίσης όλα τα μηνύματα που δίνουν οι εξωγήινοι κατευθύνουν τους απαχθέντες ανθρώπους μακριά από τον Χριστιανισμό, καθώς υπάρχουν άφθονες αποδείξεις ότι ο εξωγήινοι αντιτίθενται στο Χριστιανισμό.

Άλλωστε η σύγχρονη τάση της ανθρωπότητας που μεθοδεύεται και κατευθύνεται από μη γήινες οντότητες ―βάσει στοιχείων που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν― στόχο έχει την απομάκρυνση των ανθρώπων από τον Χριστό.

Για παράδειγμα: το βιβλίο «Ουράντια» ―αυτή η “βίβλος των UFO”― το οποίο λέγεται πως κοινοποιήθηκε από πνευματικές οντότητες μέσω channeling και μέσα τις 2.097 σελίδες του, αρνείται πλήρως τον Ιησού Χριστό αλλά και την ανάγκη της ανθρωπότητας να σωθεί από αυτό τον κόσμο.»

Αυτή λοιπόaliens-abduction, απαγωγές εξωγήινων, Οι εξωγήινοι τρέμουν το όνομα του Ιησού Χριστού, απαγωγές ακυρώνονται με την επίκληση του Ιησού Χριστού, ν, η πολύ καλά κρυμμένη πληροφορία, βγήκε στο φως από μια ομάδα ευσυνείδητων ερευνητών, οι οποίοι διεξήγαγαν μια μεγάλη έρευνα σε πάνω από 350 περιπτώσεις εξωγήινων απαγωγών, και απέδειξαν την υπερφυσική διάσταση της εμπειρίας, που οδήγησε τελικά στην έντονη υποψία ότι τα όντα που σήμερα αποκαλούν εξωγήινους, στην πλειονότητά τους είναι δαιμονικές δυνάμεις που μπορεί κάποιος να εξουδετερώσει μόνο επικαλούμενος τη δύναμη του Χριστού.

Έτσι συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να ακυρώσουν την απαγωγή τους από αυτά τα εξωγήινα δαιμονικά όντα, επικαλούμενοι τον Χριστό.

 

ΟΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΣΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΕΞΩΓΗΙΝΑ’ ΟΝΤΑ

 

Kathy L. Lindsey Michael Mark Karen
Nicole Max Kelly Nick Christopher
Anonymous 1 Sue Joel Wade Jason
Lynda Carel Jake Michael C. Caleb
Krystal Eileen Jason II Terri Joseph
Sam Olivia Anonymous 2 Cassandra Mandy
Wendy Jock L. Romania Hilde Kathy
L.J. Bob Jasmine David Heather
Lynne Roger Jimmy Howard Josef
Rinaldo Eve Anne Melody Guy
Sharron Pat Glenn David II Dianne
Marshall Matt II Shandy Falcon Mrs. T
Sheila Arn Johnny Lora Sigmund
Sam II Mitch Jeff Vincent Karen II
William Alisha Anonymous 3 Anonymous 4 Anonymous 5
Sarah Marie Melody II Zechariah Jimmy II
Tana-Lee O Anonymous 6 Joanne Frederick
Anthony Mary II Richard II Christine Curtis
Ginger Lisa Bill II Chaz Scott
Beth Marie II Eric Stephanie Kim
Victor Leslie Jennifer Liz Cindy
Carmen Ian Anonymous 7 KJ Simon
Matthew Matt Brent Roberto Rich

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
* Βλέπε επίσης γραπτή μαρτυρία παραπάνω

 

Bill Joyce Dan Kathy L. * Ed
Nicole * Lynne * Guy * Matt Kevin I
Jackie Kimberly Glenn * Shandy * David II *
Marshall * Josh Tara Kevin II Janet
Mary Dion Jason II * Caleb II Blade
Sheila *

Πηγές:
Quotes on the UFO Phenomenon
Abductions Stop in Name of Christ
 

Stop Alien Abduction! 
Alien Abductions Stopped by the Name of Jesus Christ 
Extraterrestrials Tremble at the Name of Jesus 
Are aliens already here? Harvard’s Controversial John Mack thinks he may have the answer 
http://www.watchmanbiblestudy.com/News/2008/news08_UFO.htm#Audio

Κείμενο: antexeistinalitheia.gr

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube