//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Υπάλληλος της Nasa προειδοποιεί για την άφιξη του Nibiru και τις συνέπειές του

nibiru_orbita1Η Pattie L Brassard ως πρώην υπάλληλος της NASA, είχε πρόσβαση και στα μυστικά της NASA και του στρατού. Σε συνέντευξή στις 6 και 7 Ιουλίου 2013 σε Ραδιόφωνο τα λέει όλα!

Pattie_Brassards

Pattie Brassard

Χωρίς δισταγμό, ξεκινά τις αποκαλύψεις με το πυρηνικό ατύχημα στην Φουκουσίμα, Ιαπωνία, το 2011.
«Ναι ο σεισμός/τσουνάμι ήταν ένα φυσικό γεγονός, αν σκεφτεί κανείς πόσο ʺφυσικόʺ είναι η ευθυγράμμιση που είχε το ηλιακό μας σύστημα. Τώρα μπορεί να το δουν όλοι, ακόμη και πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.»

Εργάστηκε για τον Αμερικανικό στρατό, στη βιομηχανία των δορυφορικών επικοινωνιών, στην πυραυλική άμυνα και σε σταθμούς στη NASA.
Είχε πρόσβαση σε όλα τα κανάλια της επικοινωνίας, εκτός τον περιορισμό για στρατιωτική χρήση, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών εκθέσεων που αποστέλλονται από παρατηρητήρια. Εξηγεί όχι μόνο πώς είχε πρόσβαση, αλλά και απαντά σε πολλά ερωτήματα για:

—Την κατασκευή σε χρόνο ρεκόρ ενός μεγάλου τηλεσκοπίου στην έρημο Atacama.

—Την κατασκευή ενός Super τηλεσκοπίου στην Ανταρκτική.

—Την αποστολή ανίχνευσης για τον εντοπισμό ζωής στον Άρη.

—Το υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο του Βατικανού.

—Την εντατικοποίηση της ερευνάς των κομητών και των αστεροειδών.

—Την αύξηση του αριθμού μετεωριτών (μπάλες φωτιάς) που έρχονται στη Γη … και ούτω καθεξής … Συμπεριλαμβανομένης όλης της προετοιμασίας που έχουμε δει να κλιμακώνεται τους τελευταίους μήνες, καθώς και των υπόγειων πόλεων κ.τ.λ.

Εξηγεί, πώς οι στρατιωτικοί και οι επιστήμονες της NASA θα πρέπει να υπολογίσουν την επόμενη ευθυγράμμιση που θα γίνει, προκαλώντας ισχυρό σεισμό, τόσο ισχυρό, που θα μπορεί να καταστρέψει την Καλιφόρνια … ή ακόμα και την βυθίσει στον ωκεανό.

«Τα πράγματα θα πάνε πολύ χειρότερα από τώρα και στο εξής», λέει η Brassard.

Δεν είναι ένας πλανήτης, άλλα το σύστημα αυτό που ονομάζουν Planet X, ―Nibiru.

Είναι βέβαιο ότι είχε προβλεφθεί, ότι ο δεύτερος ήλιος, έχει το ένα δέκατο του μεγέθους του Ήλιου μας· αλλά ένας από τους πλανήτες που έχει, είναι τέσσερις φορές το μέγεθος του Δία (το Blue Kachina που ανέφεραν οι ινδιάνοι Hopi).

Σύμφωνα με την ίδια βλέπουμε ότι τα πράγματα θα επιδεινωθούν αισθητά.

Οι πλανήτες έχουν τροχιές που θα διαταράσσουν την περιστροφή της Γης, θα μειωθεί το μαγνητικό πεδίο και θα εξασθενίζει. … Ο Νοέμβριος θα είναι η χειρότερη στιγμή!
Τα χημικά ίχνη (chemtrails) που ψεκάζονται από τα αεροπλάνα, κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο, είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να καλύψουν αυτό το δεύτερο ηλιακό σύστημα, και την έλευση του που θα φέρει πολλές διαταραχές.

Η NASA ήδη ξέρει ότι κανένα όπλο δεν είναι ικανό να αλλάξει τη διαδρομή του δεύτερου Ήλιου.

Τα πάντα είναι άχρηστα.
Οι χημικές ουρές είναι ο ψεκασμός με τοξικές χημικές ουσίες για τη μείωση του πληθυσμού (επειδή ο αριθμός των νεκρών θα είναι δισεκατομμύρια). Ως εκ τούτου, τα φέρετρα της FEMA που τα έχουν αγοράσει τόσα πολλά χρόνια πριν είναι έτοιμα.

Κατά την ανατολή και δύση του ηλίου ο καθένας θα μπορεί να δει τον δεύτερο ήλιο, αλλά καμία κρατική υπηρεσία δεν θα το πει, αφού μόνο η «ελίτ» ετοιμάζεται.

Όλο το σόου γύρω από το τέλος του κόσμου το 2012, ήταν εσκεμμένα κατασκευασμένο από την ελίτ, για να ηρεμήσει τον πληθυσμό, καθώς ήξεραν ότι θα αποτύχει (το τέλος του κόσμου). Έκτοτε κανείς δεν θα πίστευε αν θα ήταν το 2012, ή το 2013 / 2014 / 2016 -18 (?).

Ξέρουν τις ακριβείς ημερομηνίες!

Ξέρουν ότι το σύνολο του δικτύου του πλανήτη θα καταστραφεί και οι άνθρωποι θα πρέπει να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα κατά την διάρκεια της νύχτας. Έτσι δημιούργησαν την τράπεζα σπόρων στη Νορβηγία και την ψηφιακή βιβλιοθήκη.
Ο ISON είναι μεγαλύτερος από αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι. Θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, αλλά δεν θα προειδοποιήσουν κανέναν ότι έρχεται.
Θέλουν τους ανθρώπους να κοιμούνται. Η ακτινοβολία που θα φτάσει στη Γη θα είναι καταστροφική. Μόνο τότε θα ξέρουμε γιατί χτίστηκαν οι πυραμίδες και ναοί από πέτρα στο παρελθόν.
Η στάθμη της θάλασσας θα ανέβει και πολλές χώρες θα βυθιστούν. Έκλειψη ηλίου θα διαρκέσει για 3 ημέρες! (Προφητεία 3 Days of Darkness).

Το χάος θα είναι τεράστιο!

Οι στρατιωτικές δυνάμεις θα πυροβολούν χωρίς έλεος όσους δεν συμμορφώνονται με τις συστάσεις. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τη σημερινή κίνηση του στρατιωτικού εξοπλισμού στις ΗΠΑ, που εντοπίστηκε από πολίτες. Επίσης, η παρουσία των ξένων στρατευμάτων, όπως Ρώσοι και Κινέζοι στο έδαφος της ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η «ελίτ» έχει επιλέξει την Αμερική ως τον τόπο όπου ο νέος κόσμος θα γεννηθεί μετά την καταστροφή.
Σύμφωνα με την Brassard, η μόνη σωτηρία από την ακτινοβολία είναι η υπόγεια ζωή. Όλα θα καούν στην επιφάνεια.

Γνωρίζουν ότι δεν έχουμε την τεχνολογία για να μας προστατεύσει σε αυτό που βρίσκεται μπροστά μας. Τα όπλα μας είναι άχρηστα. Ελεύθερος Αετός

Η συνέντευξη:

Μια απόδειξη:

 

Επιπλέον πληροφορίες ΕΔΩ και ΕΔΩ

 

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube