//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

John Lear: ‘Η Συγκάλυψη των UFO’

The UFO Cover-Up

john_lear

John Lear πιλότος της C.I.A.

Ο John Lear πιλότος της C.I.A. και γιος του William P. Lear δημιουργού των Lear-Jets, έχει πετάξει πάνω από 160 διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών, και κατέχει 17 παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας στο Lear Jet. Στο συγκλονιστικό του κείμενο: ‘Η Συγκάλυψη των UFO’. (The UFO Cover-Up) ―αποσπάσματα του οποίου παραθέτω― αποκαλύπτει:

“Στην προσπάθειά της να προστατεύσει τη δημοκρατία, η κυβέρνηση, μας πούλησε στους εξωγήινους.

Παρακάτω ακολουθούν τα γεγονότα που συνέβησαν. Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να προσφέρω μια κουβέντα υπεράσπισης αυτών που μας πούλησαν μ’ αυτόν τον τρόπο. Είχαν τις καλύτερες προθέσεις.

Η Γερμανία είχε στα χέρια της έναν ιπτάμενο δίσκο από το 1939.

Ο Στρατηγός James Harold Doolittle (Τζέημς Χ. Ντούλιτλ) πήγε στη Σουηδία το 1946 για να ερευνήσει αναφορές ‘ρουκετών-φαντασμάτων’, τα οποία ήταν UFO.

Σε μια περίοδο επτά μηνών, χιλιάδες από αυτά είχαν ιδωθεί. Η τρομακτική αλήθεια έγινε γνωστή μονάχα σε λίγα άτομα.

‘Αυτοί’ ήταν πράγματι άσχημα μικρά πλάσματα, με μορφή εντόμων, σαν το αλογάκι της Παναγίας (praying mantises), και ήταν πιο ανεπτυγμένα από εμάς, ίσως περίπου ένα δισεκατομμύριο έτη.

Από την αρχική ομάδα που έμαθαν τη φρικτή αλήθεια, πολλοί αυτοκτόνησαν. Ο πιο γνωστός ήταν ο υπουργός άμυνας James Forrestal, ο οποίος τελικά αυτοκτόνησε πηδώντας από το 16ο πάτωμα ενός νοσοκομείου. Τα ιατρικά του αρχεία είναι μέχρι σήμερα κλειδωμένα.

Ενδεχομένως και να τον “αυτοκτόνησαν”…

Ο πρόεδρος Τρούμαν σκέπασε γρήγορα το μυστικό και έσφιξε τις βίδες που το σφραγίζουν, τόσο σφικτά, που το κοινό ακόμη νομίζει ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι ένα αστείο.

Αλλά έχω μια έκπληξη για αυτούς. Το 1947 ο πρόεδρος Τρούμαν συνέταξε μια ομάδα 12 κορυφαίων στρατιωτικών και επιστημόνων της εποχής εκείνης. Αυτοί έγιναν γνωστοί ως ΜJ-12. Αν και η ομάδα υπάρχει ακόμη, κανείς από τα αρχικά μέλη δεν ζει σήμερα. Ο τελευταίος που πέθανε ήταν ο Γκόρντον Γκρέι (Gordon Gray), πρώην γενικός γραμματέας του Στρατού, το 1984.

Όταν πέθαινε κάθε μέλος, η ομάδα έπαιρνε ένα νέο μέλος για να αναπληρώσει τη θέση. Υπάρχει λοιπόν κάποια υποψία ότι η ΜJ-12 έχει αυξήσει τα μέλη της.

Υπήρξαν αρκετές πτώσεις ιπτάμενων δίσκων στη διάρκεια της δεκαετίας του 1940: μια στο Ρόσγουελ του Νιου Μέξικο, μια στο Άζτεκ του Νιου Μέξικο, μια κοντά στο Λορέντο του Τέξας, περίπου 30 χιλιόμετρα μέσα στα σύνορα του Μεξικού.

Αναλογιστείτε τη θέση των ανθρώπων της κυβέρνησης των Η.Π.Α. εκείνη την εποχή. Θεωρούσαν γεμάτοι περηφάνια τον εαυτό τους ως το πιο ισχυρό κράτος της Γης. …

Φανταστείτε το σοκ που ένιωσαν όταν προσπάθησαν να αποφασίσουν από πού αυτοί οι παράξενοι δίσκοι έπαιρναν ενέργεια, αλλά δεν μπορούσαν να ανακαλύψουν ούτε ένα εξάρτημα που να ήταν έστω και ελαφρώς σχετικό με τα μηχανήματα που αυτοί γνώριζαν.

…Οι Ιστορίες για το πώς μετέφεραν (οι γήινοι αξιωματούχοι) σε τόσο μεγάλες αποστάσεις τους κατεστραμμένους ‘δίσκους’ είναι πλέον θρυλικές. Κινούνταν μόνο τη νύχτα, αγόραζαν ολόκληρα αγροκτήματα, άνοιγαν δρόμο μέσα στα δάση, έκλειναν κεντρικούς αυτοκινητόδρομους, μερικές φορές βάζοντας δύο ή τρία φορτηγά να κουβαλήσουν από κοινού το εξωγήινο φορτίο, που είχε διάμετρο δεκάδων μέτρων.

Οι μετακινήσεις συνεχίζονται μέχρι σήμερα…

Στις 25 Απριλίου του 1964, η πρώτη επίσημη επικοινωνία ανάμεσα στους ‘ξένους’ και την κυβέρνηση των Η.Π.Α., έγινε στην αεροπορική βάση του Hollomon στο Νιου Μέξικο.

Στη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970, οι ΜJ-12 αντιπροσωπεύοντας την κυβέρνηση των Η.Π.Α., έκαναν μια συμφωνία με αυτά τα πλάσματα που ο Detlev Bronk (Ντέτλεβ Μπρονκ), μέλος της ΜJ-12 και 6ος πρόεδρος του πανεπιστημίου John Hopkins, ονόμασε ΕΒΕ (Extra – terrestrial Biological Entities δηλαδή, Εξωγήινες Βιολογικές Οντότητες).
Η ‘συμφωνία’ ήταν η ανταλλαγή τεχνολογίας. Εμείς Θα έπρεπε να ‘αδιαφορήσουμε’ για τις απαγωγές που θα συνέβαιναν και να καλύψουμε την πληροφόρηση σχετικά με τους ακρωτηριασμούς ζώων. Τελικά, αποδείχτηκε ότι οι απαγωγές είχαν σκοπό:

  • Την τοποθέτηση ενός σφαιρικού μηχανήματος 3 χιλιοστών μέσω της ρινικής κοιλότητας στον εγκέφαλο του απαχθέντα. Το μηχάνημα είχε σκοπό τη βιολογική παρακολούθηση, τον εντοπισμό και τον έλεγχο του απαχθέντα.
  • Την εξολόθρευση κάποιων ατόμων έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν σαν ζωντανές πηγές βιολογικού υλικού και ουσιών
  • Την εξολόθρευση προσώπων που αντιπροσώπευαν μια απειλή για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων τους.
  • Πειράματα γενετικής μηχανικής
  • Τη γονιμοποίηση θηλυκών ανθρώπων και πρόωρη διακοπή της εγκυμοσύνης για να αφαιρεθεί το υβριδικό βρέφος.

Η Αμερικανική Κυβέρνηση δεν υποπτευόταν τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της συμφωνίας. Είχαν οδηγηθεί στο να πιστέψουν ότι οι απαγωγές θα ήταν βασικά καλοπροαίρετες· και αφού υπέθεταν ότι θα γίνονταν ούτως ή άλλως, είτε συμφωνούσαν είτε όχι, απλώς επέμεναν να δοθεί μια λίστα των ατόμων που θα απαγόντουσαν στο εθνικό συμβούλιο ασφάλειας και την ΜJ-12 […]

Οι ΕΒΕ έχουν κάποιο είδος γενετικής ανωμαλίας στο πεπτικό τους σύστημα. Κάποιοι υποθέτουν ότι είναι προϊόν κάποιου ατυχήματος ή ενός πυρηνικού πολέμου, ή πιθανά το αποτέλεσμα μιας εξελικτικής καμπής. Για να τραφούν, οι ΕΒΕ, xρησιμοποιούν ένα ένζυμο ή μια ορμονική έκκριση που παίρνουν από τους ιστούς που αφαιρούν από τους ανθρώπους ή  ζώα, που είναι γενετικά σχεδόν παρόμοια.

Οι ακρωτηριασμοί (των βοοειδών) διαδόθηκαν ανάμεσα στα 1973 και 1983… Τα κομμάτια των σωμάτων μεταφέρονταν σε διάφορα υπόγεια εργαστήρια, ένα από τα οποία είναι κοντά στην πόλη της Dulce […]
Μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι είδαν εκεί δοχεία γεμάτα με ένα κεχριμπαρένιο υγρό γεμάτο με κομμάτια ανθρώπινων σωμάτων.

Μετά την αρχική συμφωνία, η περιοχή Groom Lake, ένα από τα πιο μυστικά κέντρα του έθνους, έκλεισε για μια περίοδο ανάμεσα στα 1972 και 1974 και κατασκευάστηκε εκεί μια τεράστια υπόγεια εγκατάσταση με τη βοήθεια των ΕΒΕ, για τους ΕΒΕ.

Μας δόθηκε ως αντάλλαγμα τεχνολογία, που μόνο εκείνοι μπορούσαν να ελέγξουν. Δεν χρειάζεται φυσικά να τονίσω ότι αυτή η ανώτερη τεχνολογία δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους σε περίπτωση ανάγκης.

Στη διάρκεια της περιόδου ανάμεσα στα 1979 και 1983, έγινε ολοένα και πιο φανερό στους MJ-12 ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως είχανε σχεδιαστεί…

Υπήρξε μια φιλονικία ανάμεσα στο στρατό και τους ξένους στην Dulce … Το 1983 οι MJ-12 ήταν παγωμένοι από τον τρόμο, γιατί συνειδητοποιούσαν το λάθος που είχαν κάνει σχετικά με τους ΕΒΕ.

Είχαν μέσω του Dr. Heynek επηρεάσει την παραγωγή των ταινιών: Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου και Ε.Τ. (τώρα πια κάποια μέλη των ΜJ-12 παραδέχονται ότι ήταν ένα δραστικό λάθος) για να συνηθίσει το κοινό στους ‘παράξενους’ εξωγήινους, οι οποίοι εμφανίζονταν ευσπλαχνικοί, καλοποροαίρετοι και μάλιστα τα ‘διαστημικά μας αδέλφια’.

Οι ΜJ-12 είχαν ουσιαστικά ‘πουλήσει’ τους ΕΒΕ στο πλήθος, και τώρα αντιμετώπιζαν το γεγονός, ότι τα τελείως αντίθετα ήταν τελικά η αλήθεια.

Εκτός από όλα αυτά, το 1968 είχαν προετοιμάσει ένα σχέδιο, για να αποκαλυφθεί στη διάρκεια των επόμενων 20 ετών στο πλήθος η παρουσία των εξωγήινων στη Γη.

Ανάμεσα στα 1985-1987 θα παρουσιάζονταν κάποια ντοκουμέντα στο πλήθος, τα οποία θα εξηγούσαν την ιστορία και τις προθέσεις των ΕΒΕ. Αλλά η ανακάλυψη της μεγάλης απάτης μετέτρεψε ολόκληρο το σχέδιο, μαζί με τις ελπίδες και τα όνειρα των ΜJ-12, σε απόλυτη σύγχυση και πανικό. […]

Κομμάτι της ΜJ-12, που πλέον είχε μετατραπεί σε κορυφαία στρατιωτική οργάνωση, ήθελε να αποκαλύψει στο κοινό το όλο σχέδιο και το ανακάτεμα στο οποίο είχε καταλήξει και να ζητήσει συγνώμη και τη στήριξή του.

Το άλλο μέρος, η πλειοψηφία των ΜJ-12, έλεγε ότι δεν υπήρχε τρόπος να γίνουν όλα αυτά, πως η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη και πως δεν είχε κανένα νόημα να τρομοκρατήσουν το πλήθος με τη ‘φρικτή αλήθεια’ και ότι το καλύτερο σχέδιο ήταν να συνεχίσουν την ανάπτυξη ενός όπλου ή σχεδίου αντιμετώπισης, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ενάντια στους ΕΒΕ. […]
Πριν να ανακαλυφθεί η ‘μεγάλη απάτη’ και σύμφωνα με ένα σχολαστικό πρόγραμμα απελευθέρωσης πληροφορίας στο κοινό, αρκετά ντοκιμαντέρ και βιντεοκασέτες είχαν ετοιμαστεί. …

Αν η κυβέρνηση αναγκαστεί να παραδεχτεί την ύπαρξη των ξένων στη Γη, εξαιτίας των υπερβολικών στοιχείων, ίσως θα το κάνει, αλλά θα καλύψει τις πληροφορίες σχετικά με τους ακρωτηριασμούς και τις απαγωγές. […]

Μια υπόθεση βασισμένη στα διαθέσιμα στοιχεία είναι ότι οι ΕΒΕ προσπαθούν να αναβιώσουν το είδος τους σε βάρος μας. […]

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω την επόμενη φορά που θα δείτε έναν ιπτάμενο δίσκο και θα μείνετε έκθαμβοι από την πανέμορφη επίδειξη τεχνολογίας και όμορφων φώτων διαφόρων χρωμάτων:  ΤΡΕΞΤΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ.

 

antexeistinalitheia.gr

 

 

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube