//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Θανάσιμη διαφοροποίηση στη συμπεριφορά του Νιμπίρου σοκάρει Ρώσους επιστήμονες

Επιστήμονες και αστρονόμοι της Ρωσικής Διαστημικής υπηρεσίας έκαναν μια ανησυχητική ανακάλυψη που θα μπορούσε να επηρεάσει δραματικά τη ζωή στη Γη πριν ο Νιμπίρου φθάσει στο περίγειο (το πλησιέστερο σημείο στη γη, της τροχιάς ενός ουρανίου σώματος) του στις αρχές του 2021, λέει ο Ρώσος αστροφυσικός και πληροφοριοδότης σχετικά με τον πλανήτη-X Dr. Dyomin Damir Zakharovich.

Την περασμένη Τρίτη (6/11/18), οι αστρονόμοι του Ρωσικού ερευνητικού σταθμού Βοστόκ στην ανταρκτική, διενήργησαν έρευνα ρουτίνας για τη διέλευση του Νιμπίρου μέσα από το ηλιακό σύστημα, όπου διαπίστωσαν φρενήρεις αποκλίσεις στην τροχιακή και περιστροφική συμπεριφορά του πλανήτη. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, και οι επτά πλανήτες στο σύστημα του Νιμπίρου περιστρέφονταν αριστερόστροφα ως προς τους άξονές τους· τώρα έχουν ξεκινήσει ανεξήγητα να περιστρέφονται δεξιόστροφα.

Επιπλέον, ο πιο μακρινός πλανήτης σε τροχιά —που κοινώς αποκαλείται Νιμπίρου—εμφάνισε επιπλέον αποκλίσεις που αψηφούν τους συμβατικούς νόμους της φυσικής και των αστρονομικών επιστημών.

Εκτός από μια μετατόπιση στον άξονα, η τροχιά του Νιμπίρου γύρω από το αστέρι Nemesis έχει επίσης αλλάξει από αριστερόστροφη σε δεξιόστροφη. Επιπλέον, ο Dr. Zakharovich δήλωσε ότι η συνολική μάζα του Νιμπίρου έχει αυξηθεί κατά δέκα τοις εκατό τους τελευταίους έξι μήνες.

Αυτές οι αλλαγές, πρόσθεσε, έχουν προβληματίσει την επιστημονική κοινότητα και δείχνουν σαφώς ότι o Νιμπίρου αποτελεί ένα επιστημονικό αίνιγμα που συμπεριφέρεται διαφορετικά από όλα τα γνωστά μεγάλης μάζας κινούμενα ουράνια σώματα. Οι αλλαγές στον Νιμπίρου δεν προμηνύονται ευχάριστες για τη Γη.

“Καθώς είμαστε προβληματισμένοι από αυτές τις αλλαγές που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, αναγνωρίζουμε ότι δημιουργούν μια επικίνδυνη κατάσταση που θα μπορούσε, λέω θα μπορούσε, να αυξήσει σημαντικά τις καταστροφές σε αυτόν τον πλανήτη όταν ο Νιμπίρου φτάσει στο περίγειο του τον Φεβρουάριο του 2021. Γνωρίζουμε ότι το σύστημα έχει μια ουρά από πύρινα θραύσματα-εκατομμυρίων αστεροειδών και μικρομετεωριτών.

Κανονικά, η περιστροφή του πλανήτη θα έλκυε αυτά τα αντικείμενα προς το αστέρι και αυτά θα καίγονταν, αντί να εκτοξευτούν στο διάστημα. Τώρα όμως, αφού προηγήθηκε αυτή η μετατόπιση του άξονα περιστροφής το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο, εκτοξεύοντας περισσότερα θραύσματα προς εμάς”, δήλωσε ο Dr. Zakharovich.

Η τροχιακή διαφοροποίηση του Νιμπίρου εμπεριέχει και μια άλλη πολύ σοβαρή απειλή για τη Γη, επέμεινε. Αντί να περάσει ανάμεσα από τη Γη και τον Άρη – που είναι το καλύτερο σενάριο – ο Νιμπίρου έχει ογδόντα τρία τοις εκατό πιθανότητα να περάσει ανάμεσα από τη Γη και τον Ήλιο -που είναι το χειρότερο σενάριο – και να φθάσει στο περίγειο του σε απόσταση πολύ πιο μικρή από ότι προβλεπόταν μέχρι τώρα – 0.1 αντί 0.3 αστρονομικές μονάδες.

Εάν συμβεί αυτό, τα επίγεια αμυντικά συστήματα -λέιζερ, πυρηνικά όπλα, ή οτιδήποτε άλλο- θα είναι ανίκανα να υπερασπιστούν τον πλανήτη ενάντια στην επίθεση των διαστημικών θραυσμάτων που θα έχουν εκτοξευθεί προς εμάς.

«Αληθινά μιλάμε για ένα αποκαλυπτικό σενάριο. Ο πλανήτης θα μετατραπεί σε λάσπη. Κανένα μέρος δεν θα είναι ασφαλές. Οι άνθρωποι θα κοιτάζουν στον ουρανό, και θα βλέπουν τα πύρινα θραύσματα να πέφτουν πάνω τους. Οι πόλεις θα καταστραφούν. Και αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα”, είπε ο Dr. Zakharovich.

Εκτός από την μετατόπιση του άξονα του Νιμπίρου και την κάθετη διακύμανση σε σχέση με το νότιο ημισφαίριο της Γης, η αυξημένη μάζα του θα ενισχύσει τη μαγνητική του έλξη προς στη Γη. Από απόσταση δέκα εκατομμυρίων μιλίων, δήλωσε ο Δρ. Zakharovich, ο Νιμπίρου μπορεί να γραπώσει ελκτικά τη Γη και κυριολεκτικά να την γυρίσει ανάποδα, δημιουργώντας γεωμαγνητικές και γεωφυσικές μετατοπίσεις των πόλων σε αντίθεση με οτιδήποτε έχει βιώσει ποτέ ο πλανήτης μας μέχρι σήμερα.

“Εάν, και τονίζω τη λέξη εάν, συμβεί αυτό, θα πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό σενάριο. Τίποτα στον πλανήτη δεν θα επιβιώσει. Ούτε τα βακτήρια. Θα εκπληρωθεί η προφητεία των Γραφών. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται ευοίωνα τώρα.”

Όταν ρωτήθηκε εάν η ρωσική κυβέρνηση μοιράστηκε τις πληροφορίες της με άλλες ξένες δυνάμεις, ο Dr. Zakharovich δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετέφερε την ανησυχητική αποκάλυψη στον Πρόεδρο Τραμπ στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.

someonesbones.com

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube