//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Τηλεσκόπιο παρατηρεί αόρατες οντότητες με ευφυή κίνηση


Ο Επιστήμονας Ruggero Santilli ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει τηλεσκόπιο αντι-ύλης που παρατηρεί αόρατες οντότητες.

Tampa_Bay_in_Florida

Μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε στην τελευταία έκδοση του American Journal of Modern Physics έχει αποκαλύψει μια αναπάντεχη διαπίστωση.

Ένα πρόσφατα κατασκευασμένο τηλεσκόπιο με κοίλους φακούς έχει παρατηρήσει για πρώτη φορά αόρατες οντότητες στο γήινο περιβάλλον μας, που είναι αόρατες για τα μάτια μας και τα συμβατικά τηλεσκόπια “Galileo” με τους κυρτούς φακούς.

Ακόμη πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι αυτές οι οντότητες έχουν παρατηρηθεί να κινούνται «έξυπνα» στο νυχτερινό ουρανό, με τρόπο που φανερώνει μια μη εξουσιοδοτημένη επιτήρησή τους στη γύρω περιοχής.

Το επαναστατικό νέο τηλεσκόπιο Santilli

Η ανακάλυψη έγινε από τον Δρ Ruggero Santilli, που θεωρείται ιδιαίτερα εξειδικευμένος στα μαθηματικά, την κοσμολογία και τη φυσική, και ο οποίος έχει προταθεί για βραβείο Νόμπελ στη φυσική και τη χημεία.

Ο Δρ Santilli έχει αναπτύξει ένα νέο είδος τηλεσκοπίου που σχεδιάστηκε για να παρατηρήσει την αντιύλη-φως.

Αυτή η μορφή του φωτός έχει αρνητικό δείκτη διάθλασης, και για να εντοπιστεί, απαιτούνται κοίλοι φακοί αντί για τους παραδοσιακούς κυρτούς φακούς που χρησιμοποιούν στα συμβατικά τηλεσκόπια Galileo.

Χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι τηλεσκόπια Galileo και Santilli, ο Δρ Santilli βρήκε την πρώτη γνωστή απόδειξη της προφανούς ύπαρξης στο σύμπαν μας, γαλαξιών αντιύλης, αστεροειδών αντιύλης και κοσμικές ακτίνες αντιύλης.

telescopes

Επάνω: Ένα συμβατικό τηλεσκόπιο Galileo με κυρτούς φακούς, που έχει σχεδιαστεί για να παρατηρήσει τη συνηθισμένη ύλη-φως. Κάτω: Το νέο τηλεσκόπιο Santilli με κοίλους φακούς έχει σχεδιαστεί για να παρατηρεί την αντιύλη-φως. Credit: Δρ Santilli

Τα αποτελέσματα τα σχετικά με την αντιύλη δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό “Clifford Algebras and their Applications” το 2014.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό που το νέο τηλεσκόπιο παρατήρησε …

Ανίχνευση αόρατων Επίγειων οντοτήτων

Στο έγγραφο που δημοσίευσε με τίτλο:
Apparent Detection via New Telescopes with Concave Lenses of Otherwise Invisible Terrestrial Entities (ITE)

(Εμφανή ανίχνευση μέσω νέων τηλεσκοπίων με κοίλους φακούς,  διαφορετικών αόρατων γήινων οντοτήτων)

αναφέρει:

“Στις 5 Φεβρουαρίου του 2015, στις 9.30 μ.μ. παρατηρούσα με ένα ζευγάρι τηλεσκόπια Galileo και Santilli 100mm, τον ουρανό πάνω από τον κόλπο Tampa της Φλόριντα, όπως φαίνεται από την ΒΑ  βεράντα του δωματίου 775 του ξενοδοχείου Vinoy Renaissance στην Αγία Πετρούπολη.

Οι  δοκιμές που γίνονταν, περιορίζονταν μόνο για την αναζήτηση γαλαξιών αντιύλης και κατά συνέπεια το ζευγάρι τα τηλεσκόπια (Galileo και Santilli) είχαν στόχο τον ουρανό. Η ξαφνική εμφάνιση συννεφιάς, ήταν αιτία να σταματήσω τις δοκιμές και έστρεψα το ζεύγος των τηλεσκοπίων πάνω από τον κόλπο Ταμπα.

Tampa

Προς μεγάλη μου έκπληξη άγνωστες και σαφώς αόρατες οντότητες εμφανίστηκαν αμέσως στην οθόνη της κάμερας που συνδεόταν με το τηλεσκόπιο Santilli, χωρίς κάποια αντίστοιχα υφιστάμενη εικόνα στην οθόνη της κάμερας, που συνδεόταν με το τηλεσκόπιο του Galileo και χωρίς οι ίδιες αυτές οντότητες να είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού.

Αυτή η απροσδόκητη ανακάλυψη πυροδότησε μια νέα συστηματική χρήση του ζεύγους των τηλεσκοπίων Galileo και Santilli, αυτή τη φορά για την αναζήτηση των αόρατων επίγειων οντοτήτων που είναι αόρατες για τα μάτια μας, αλλά γίνονται πλήρως ορατές μέσω του τηλεσκοπίου Santilli με τους κοίλους φακούς.”

Σύμφωνα με τον Δρ Santilli, υπάρχουν δύο τύποι οντοτήτων ―Invisible Terrestrial Entities― (ITE):

Οι (ΙΤΕ-1) και οι (ΙΤΕ-2)

Οι (ΙΤΕ-1), αφήνουν “σκοτεινές εικόνες” στο φόντο των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών που συνδέονται με τηλεσκόπια Santilli

Photographs-of-ITE-1s

Φωτογραφίες οντοτήτων ΙΤΕ-1. Αριστερά και Μέση: τραβηγμένες από τον Δρ Santilli στο νυχτερινό ουρανό πάνω από Tampa Bay της Φλόριντα στις 5 Σεπτεμβρίου, 2015. Δεξιά: τραβηγμένη από την Κ Brinkman στο νυχτερινό ουρανό πάνω από την Αγία Πετρούπολη, Φλόριντα στις 20 Σεπτεμβρίου, 2015. Credit: Δρ Santilli.

Σε αντίθεση με τις (ΙΤΕ-2) που αφήνουν “φωτεινές εικόνες” στο φόντο των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών που συνδέονται με τηλεσκόπια Santilli.

Photographs-of-ITE-2s

Φωτογραφίες οντοτήτων ΙΤΕ-2. Τραβηγμένες από τον Δρ Santilli στο νυχτερινό ουρανό πάνω από Tampa Bay της Φλόριντα στις 5 Σεπτεμβρίου, 2015. Credit: Δρ Santilli.

ITE-2

Φωτογραφία μιας ΙΤΕ-2 οντότητας που δείχνει την κίνηση της.
Η οντότητα αποτελείται από φώτα διαφόρων χρωμάτων που κινούνται παλλόμενα και συγχρονισμένα, σε μια πολύπλοκη τροχιά διάρκειας 15 δευτερολέπτων, συμπεριλαμβανομένου και ενός σημείου στο οποίο η κίνηση σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα, για να συνεχιστεί πάλι μετά. Περισσότερα

Απόδοση κειμένου: antexeistinalitheia.gr 

 

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Youtube